RE: دوراهی_خانم ها لطفا جواب بدین
تا حدودي حدس خودتون ميتونه درست باشه اينكه ممكنه از رابطه اي(بي شك رابطه دوستي)ضربه خورده يا دوستان نزديكش رو ديده كه به چه سر انجامي رسيدن به همين خاطر از روابط دوستي زده شده از اونجايي كه شما هم طرز مطرح كردن و ابراز علاقتون شبيه كسي بوده كه طالب دوستيه ايشون از شما فرار ميكنن....
اگر تصميمتون رو عوض نميكنيد لااقل راهتون رو عوض كنيد...
موفق باشي...:shy:..
خوب حداقل یه راهی به من نشون بدین تا اعتماد اونو نسبت به خودم جلب کنم . از شما هم gh.sana بخاطر همفکری هاتون خیلی ممنون هستم . خوب حداقل اینجا می تونم خیلی راحت حرفامو بیان کنم باز هم از همتون ممنونم :43::73::302:
خوب منظور اون از قرار گذاشتن چی بودد ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اون می تونه نسبت به من حسی داشته باشه ؟!!!!!
سلام دوست عزیز..
به نظر من شما باید از طریق خانوادتون اقدام کنید.. و اونها رو در جریان قرار بدید. آخه یه دختر چطور میتونه به خونواده اش بگه که فلان پسر چندماهه دنبالمه و منو میخواد .اون وقت در مقابل ممکنه خونواده ی اون دختر عکس العمل بدی نشون بدن یا بگن که اگر واقعا تورو میخواد با خانواده اش پاپیش میذاشت.. به نظر من راه حل درست همینه.. شما بهتره که زیاد توی مدرسه ی اون دختر خانم نچرخید چون ممکنه همین کار باعث بشه که دیگران درمورد اون دختر بد قضاوت کنند و کار به جاهای باریک کشیده بشه و همین کارها باعث بشه که شما از چشم ایشون بیافتین..
چون من خودم دخترم این رو میگم... دخترا دوست دارن پسر مورد علاقشو ن رسمی از اون ها خواستگاری کنه نه اینکه مثلا مثل شما توی مدرسه و با یکی از دوستانش به عنوان واسطه با ایشون برخورد کنید...
خیلی از این عشق و علاقه ها بوده که به خاطر همین واسطه ها از بین رفته...
دوست عزیز امیدوارم کمکی بهت کرده باشم:72: