RE: بیا..بخون و حتما نظر بده..لطفا
familymanگرامی بعد از 5 سال وقتی که شناخت کافی از هم پیدا کردن و متوجه شدند که بایداز هم جدا شوند,
و این کار انجام شد؛
آن وقت تکلیف چیست ,تکلیف عمر رفته؟
به احتمال بالا یک جوان حداقل باید 22 یا 23 سال داشته باشد تا بخواهد این کار را انجام دهد؛
اگر در این مسیر موفق نبود باز هم باید چنین کاری انجام دهد؛؟ و عمری خود را علاف کند؟
این کار فقط برای ارضاء هوای نفسانی است و نه هیچ چیز دیگر,
بنده هم نظر خود را نوشتم
لطفا" در خصوص درستی یا اشتباه صیغه بحث نکنید بلکه راهکار ارائه دهید؛دوستانی که میخواهند در خصوص صیغه و بحثهای این تالار اگاه شوند در انجمن تعدد زوجات، چند همسری، صیغه موقت پیگیر شوند
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط familyman
خوب به نظر شما چطور در جامعه های دیگه راهکارهایی ارائه و کاملا هم جواب داده ولی داخل ایران نه من یه مثال از جامعه ای با اعتقادات مشابه دادم کسی نظرش رو ابراز نکرد از این نمونه ها زیاده فقط مشکل اینجاست که غرورمون نمیزاره منطقی برخورد کنیم با این حرف که جوونها باید خودشون رو حفظ کنن تکلیف رو از سرخودمون باز می کنیم و حالا هر اتفاقی بیافته مقصر اون جوونه
می گید باید روی تربیت کار کرد اما نمی گید چیکار این حرفها رو بارها شنیدیم بله باید کار کرد روی تربیت نسل جوون اما چیکار نمی دونیم
اصلا مشکل صیغه چیه؟ من ترجیح میدم اگه فرزندی داشتم و فرزندم منطقی از یک نفر خوشش اومده بجای مراوده های پوچ و آسیب زای خارج از چهارچوب صیغه باشن و شرعی باشه
از صحبت های شما برداشت می شود صیغه را به عنوان راهکار عملی و شرعی می دانید . صیغه به عنوان راهکار جوانان لبنانی تا چه اندازه موثق و بر طبق کدام منبع آمار جوابگو بوده ؟ حقوق زن و شاید بچه حاصل از ازدواج موقت کاملا رعایت می شود ؟در شرایطی که ازدواج موقت به عنوان راهکار ارائه شده صورت می گیرد چند درصد جوانان تمایل به ازدواج دائم دارند؟صیغه به عنوان راهکار تا چه مدت زمان پاسخگوی نیاز جوان هست ؟در صورت فرهنگ سازی و رواج صیغه به صورت آشکار و به دور از منفی نگری چه تدابیری برای جلوگیری ازسو ء استفاده مردان متاهل و حفظ کانون خانواده وجود دارد ؟
در ایران شاهد افزایش ازدواج موقت نسبت به گذشته هستیم اما همچنان مشکل برای جوان باقی است چرا؟صیغه در حال حاضر به عنوان منبع درآمد برای عده ای خاص محسوب میشود پس از چه مدت زمان این دیدگاه از بین میرود؟
ببینید تا اونجایی که من فهمیدم در لبنان محیط به شدت آزادی هست همه چیز از کلوب هایی چنان ناجور وانواع محل های گناه ولیبا این سیاست که علامه فضل الله تونسته در جامعه شیعه جابندازه می تونید شاهد بالندگی جامعه شیعه لبنان و حجاب مثال زدنی جوانانش باشید این حرف که صیغه جوونها رو سرد می کنه نسبت به ازدواج بهانه اس الانم جوونها نسبت به ازدواج سرد هستن وقتی حداقل در سن 28 سالگی ازدواج می کنن و از هر 4 ازدواج یکی از هم می پاشه نشون میده جایگاه ازدواج در جامعه ما بی ارزش شده حتی الانم سن ازدواج داره مرتب بالاتر می ره از اون ظرف بدحجابی پارتی های شبانه وضعیت بد دانشگاه ها همه وهمه نشون میده که این مسئله داره به معضل خیلی جدی بدل میشه
بازهم میگم اگه نظارت درست روی اجرای کامل احکام صیغه باشه اصلا جنبه مادی نمی تونه لحاظ بشه روش و مرد متاهلی که صیغه می کنه اگه صیغه هم نباشه به خیانت رو میاره این یه چیز واضحیه من با طرحی که در ذهن شماست یعنی مراکز صیغه مخالفم یعنی این طور نباشه که صیغه متمرکز بشه طرحی مثل خانه های عفاف ایجاد بشه ببینید عده زن 3ماه هستش پس اصلا اگه بخوان این طرح رو اجرا کنن باید چنان مهریه ای بگیرن که این مدت بتونه مخارج زندگی اون فرد رو بده اما طرح من اینه
اگه هر پسر و دخترمعمولی در سن بلوغ خواستن باهایم مراوده داشته باشن تو خانواده مطرح کنن و بعد طی مراسم مانند خواستگاری صیغه بشن حالا اگه جنبه جنسی ایش مشکله نظارت می تونه اعمال بشه از طرف خانواده اما بهتر از اینه که بدور از چشم خانواده ها دختر و پسر باهم رابطه داشته باشن و گناه هم داره بعد هم ه نظر من 90 درصد این ازدواج ها وقتی شرایط ازدواج دائم محیا بشه به اون تبدیل میشه این دونفر همدیگه رو کامل شناختن این حسن اینچنین ازدواجیه
که دوامش بیشتر میشه
در مورد بچه هم اصلا نیازی به نگرانی نیست اول اینکه نیاز نیست رابطه جنسی جزو صیغه باشه این باهم بودن بدون نگرانی خودش خیلی موثره در کنترل غریزه جنسی و پایبندی به همدیگه در خود صیغه میشه شرط عدم نزدیکی قرار داد اما این حورد هم مشکلی نیست اگه اطلاعات لازم به اونها داده بشه مشکلی پیش نمیاد
دوست عزيز
من اساسا نمي توانم حرفهاي شما را بفهمم . يعني بنده مادر به بچه ام اجازه بدهم صيغه يك اقا پسري بشود تا تمرين زندگي مشترك كند و حالا يا نياز جنسي اش را مرتفع كند و يا نكند ؟!
اين چه تحليلي است؟! اين همه كتاب . اين همه فيلم . و از همه مهم تر زندگي پدر و مادر و يا در انواعي از زندگي زندگي يكي از والدين با نامادري و يا ناپدري ، صحبت دوستانه و تحليل و كلاسهاي خانواده و مشاور و دكتر و ... اين همه راهكار هست تا جوان بفهمد و به شكل تئوري ياد بگيرد كه چگونه بايد زندگي زناشويي اش را برنامه ريزي و تدوين كند و به مهارتهايش بيفزايد .
يعني اگر بچه ي بنده صيغه شداين چيزها را ياد مي گيرد ولي اگر صيغه نشد ياد نمي گيرد ؟!
و يا صيغه چه مسئله اي را به بچه ي من اجازه و ياد مي دهد كه عقل سليم خودش ناتوان از آن است ؟!
پس چه فرقي مي كند كه دختر يا پسري دوست پسر و دوست دختر و رابطه جنسي را تجربه كنند و يا نكنند و آسيب ببينند و يا صيغه كنند و اين اجازه با دستور اسلامي باعث آسيب پذيري آنها شود ؟!
متاسفم . من اصلا نمي توانم بفهمم كه اين حرف چه معنايي مي دهد ؟!
من مي توانم نياز جنسي جوان را بفهمم اما يك چيزي هم به نام نفس وجود دارد و يا كنترل شخصي .
بنده شايد دلم بخواهد بستني و شيريني بخورم در حالي كه شايد از بيماري ديابت در رنج باشم . خوب قند و شيريني را نمي خورم و يا خيلي از مسائل ديگر كه نياز هر بشري است چه به لحاظ رواني و چه به لحاظ جسمي .
مسئله جنسي هم همين طور است . تا يك زماني جوان بايد دندان روي جگرش بگذارد تغذيه اش را درست كند و از غذاهاي تحريك كننده استفاده نكند . فيلمهاي تحريك كننده نگاه نكند و دوش بگيرد و سرش را به فعاليتهاي خوب و درست گرم كند و به خودش كمك كند تا به لحاظ جنسي در فشار قرار نگيرد .... و اساسا كنترل شخصي و جنسي خودش را در دست بگيرد . قرار نيست كه تا آخر عمر در بر يك پاشنه بچرخد . به هر حال اين جوان فرصت خواهد داشت كه خودش را تخليه كند و نيازش را با يك ازدواج درست بر آورد كند . تازه بماند كه تمام هدف ازدواج هم رفع نياز جنسي نيست و اين مسئله محدوده و تعريف خودش را در رابطه دارد .
براي وارد شدن در يك رابطه جنسي و حس نياز جنسي شما نيازمند فاكتورهاي زيادي هستيد از جمله فكر كردن به اين نياز و وقتي كه فكر كرديد و تمركز كرديد قطعا ميل جنسي در شما بيدار مي شود وطبيعتا بايد جوابگوي اين تفكر و تمركز هم باشيد و ...
من نمي گويم فكر كردن ممنوع است اما گمان نمي كنم كه فكر نكردن خود خواسته و يا فكر را منحرف كردن براي مدت تعريف شده هم براي جواني كه در فرهنگ ايراني و خيلي از فرهنگهاي ديگر رشد يافته كار سختي باشد .
حس كنجكاوي جوان را براي درك و فهميدن مزه ي اين نياز مي فهمم ولي خيلي چيزها در دنيا به كل از ريشه ممنوع است ايا شما براي فهميدن مزه آن حتما بايد آن كار را تست كنيد ؟!
عزيزم حوا كه حوا بود به اتفاق شوهر محترمش آدم از بهشت رانده شدند به جهت همين حس كنجكاوي و تست كردن ميوه ي درخت ممنوع . ما از اين داستان مي توانيم به لحاظ اسلامي هم خيلي چيزها ياد بگيريم . يعني كنترل نفس و يا كنترل شخصي . قرار نيست هر كاري را در هر موقعي كه دلمان خواست انجام بدهيم و برايش يك توضيح مذهبي بياوريم .
به نظرم بهترين راه حل ، بستر سازي ازدواج جوان است و پائين آوردن سن ازدواج كه شما جوانان به واقع اگر به مشگل مي خوريد زودتر ازدواج كنيد .چرا كه ميل جنسي هم مثل اشتهاي آدمي است بعضي اشتهاي بيشتري دارند و بعضي هم اشتهايشان كمتر است .
ببخشيد من اساسا با مسئله صيغه مشگل دارم كه جاي بحث اش اين تاپيك و كلا تالا ر همدردي نيست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط familyman
....در لبنان .....
دوست گرامی ،جامعه مورد نظر ما ایران است؛جامعه ای که ما در ان زندگی میکنیم
خانم آنی بنده به شخص شما کار ندارم نظر شما محترم اما واقعا حرف ما چیز دیگه ایه اینجا بحث آشنایی با وظایف زناشویی نیست بحث سر آسیب هایی که فاصله بین سن بلوغ و ازدواج می زنه درسته شما کار خوبی می کنید که اطلاعات درست رو در اختیار بچه اتون قرار میدید ولی آیا بچه اتون فقط اطلاعات لازم داره؟ با تئوری ارضا نمیشه و غریزه جنسی ایش فروکش نمیکنه
همه این چیزهایی که فرمودید کم می کنه اما این منتفی نمی کنه وقتی من جوون اگه تو خیابون راه برم صدها مدل رنگارنگ از دختران آرایش کرده و با لباس ها آنچنانی رو ببینم و بازهم غریزه جنسی ام تحریک نشه معلومه مشکل دارم اصلا سوال من از شما پوشش دخترشما چه جوریه؟ خواهش می کنم صادقانه بگید و دقیق
از نظر شما شرعی بدن یک رابطه مهم نیست درحالی که بحث ما در جلوگیری از روابط نامشروعه خیلی برام جالبه فردی به سن شما هنوز برداشت شخصی از اسلام داره این که نشد شما باورتون غلطه در مورد صیغه والا اسلام هیچ وقت راه بد رو که نشون نمیده که حالا بخوایم سانسورش کنیم به نظر شما سطح غریزه جنسی با میل به خوردن شیرینی در یک اندازه است و ایا آسیب پیروی از غریزه جنسی مثل خوردن شیرینی برای فرد دیابتی ملموس هست؟ مسلما جواب خیره پس مقایسه مع الفارغ نفرمایید
جمله آخرتون رو که خوندم برگشتم میزان فعالیتتون و درجه اتون رو دیدم درجه 23 حالا من نمی دونم چه جوری سیستم اینجا یعنی اختیاراتتون چقدره می خواید می تونید منو بن کنید مهم نیست ولی وقتی نظری به فکرم می رسه که اتفاقا با دلیل ثابت کردم مفیده توقع ندارم بشنوم جاش اینجا نیست می تونید راحت بفرمایید جای بنده اینجا نیست
شما آزادید که هر تصمیمی برای زندگی خودتون و فرزندتون بگیرید اما پای عواقبش هم خودتون هستید مطمئنم آزادی که شما در اختیار فرزندتون قرار میدید مثل آب زیادیه که وقتی به گیاه میدن باعث میشه ریشه گیاه بپوسه
هنوز نتونستم کنار بیام چطور در جامعه اسلامی ایرانی پدر و مادر خانواده اجازه میدن دخترشون با نامحرم برقصه و حتی با افتخار از این حرکت به عنوان عملی تربیتی یاد می کنن اگه یک خواستگار برای دخترتون بیاد حاضرید جلوی اونها هم بفرمایید همین حرفا رو؟ اونوقت جای بحث شرعی و اسلامی صیغه در این تالار نیست درحالی که اصلا یک بخش ویژه برای صیغه در فرووم موجوده ؟
در آخر شما کلی گویی می کنید در مورد راه حل بستر سازی یعنی چی؟ شما خودتون یه پای قضیه آیا حاضرید دخترتون با 14 سکه مهریه ازدواج کنه؟ اگه داماد کارش خوب و در حد زندگی انچنانی نباشه چی؟ مثلا مجبور بشن برن حومه شهر زندگی کنن؟ یا اگه مراسم عروسی نتونن بگیرن چی؟ یا اگه وسایل منزل که می خوان بگیرن قدیمی باشه چی؟ یا اگه تو یه خونه با مادرشوهرشون بخوان زندگی کنن چی؟اگه... ببینید ما انتظار داریم بقیه کارها رو درست کنن و ما ذره ای از انتظاراتمون کم نکنیم من قبل از آشنایی با نامزدم چندین جا درخواست دادم برای خواستگاری برم ما خانواده متوسطی هستیم و تقریبا سرشناس بنده دانشجو بودم و همه تایید می کردن اخلاق و رفتارم رو اما این خانواده ها حتی به بنده اجازه ندادن برای خواستگاری برم این مشکله اصلیه
اقای کیوان بنده هم جامعه شیعیان لبنان رو مثال زدم که همه شرایط جامعه ما رو دارن و به مراتب بیشتر یعنی بی بندباری و ازادی در جامعه اونا بیشتره و خیلی چیزهای دیگه که قبلا گفتم و تکرار نمی کنم ولی هیچ وقت بدحجابی ندارن روابط نامشروع ندارن این دوست دختر دوست پسربازی رو ندارن حجاب براشون اجبار نیست که تا نشستن تو پرواز دبی از سرشون بیافته یا تا رسیدن لب دریا وضعشون اونچنان فجیع بشه که به ساحل های کالیفرنیا طعنه بزنه یا نهایت بازیگری هنرمنداشون تو بغل نامحر افتادن با بدل باشه واقعا وقتی تفاوت های این دو جامعه که هردو یک اعتقاد دینی دارن رو می بینم حسرت می خورم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
خب دوستان راه حل های مطرح شده توسط شما عزیزان بسیار ارزشمند است اما نمی توان تنها با تکیه بر آن مسئله را حل کرد....اگر هم بگویم تمام راه حل ها با یکدیگر ادغام شوند هم که نمی شود چون کسی نمی توان تمام موارد را رعایت نماید..(البته استثنا نیز وجود دارد)
اما دوستان مشکل اصلی این جاست..........
آیا عدم پاسخ به این نیاز قبل از ازدواج مشکلات روحی و جسمی بعدی را بدنبال نخواهد داشت؟؟؟؟:300::300:
با تشکر از تمامی دوستان..72:[/b]
سلامی دیگر و سپاس فراوان از نظرات ارزشمند هر یک از شما...
دوستان فکر نمی کنید پرداخت بیش از حد به مسائل حاشیه ای "انرژی" لازم را بری ادامه بحث و رسیدن به یک نتیجه را از ما می گیرد؟؟؟
دوستان و اعضای محترم ما نظرات هر یک از عزیزان را جمع بندی نمودیم و گفتیم که هیچ نظری کامل نیست و ما نمی توانیم کلا نظری را تایید و نظری را تکذیب کنیم..پس به نظرم لازم نیست بر روی نظری بیش از حد پافشاری نمایم یا انرژی خود را برای تکذیب آن هدر دهیم..
سوال اصلی این جاست آیا عدم پاسخ به نیاز جنسی قبل یا تا زمان ازدواج مشکلی را برای فرد چه از لحاظ روحی و چه جسمی ایجاد نخواهد کرد؟؟؟
با سپاس:72:
به نظر من ديد هر فردي نسبت به جنس مخالفش در كنترل اين غريزه ميتونه موثر باشه
و البته براي بوجود اومدن اين ديد همونطور كه خانم آني گفتن خانواده خيلي مهمه...يه خانواده با محدوديت زياد يه خانواده هم با ازادي و تعادل.....ميتونه اين ديد رو ايجاد كنه
اكثر همبازي هاي من در كودكي پسر بودن.....بيشتر همكلاسي هايي(دانشگاه) هم كه من باهاشون در ارتباط بوده و هستم(چه زمان مجرد بودنم چه حالا كه متاهلم)پسر بودن اما هيچ وقت به ديد جنسي بهشون نگاه نكردم همشون رو با وجود صيميت زياد مثل برادر هاي خودم ميدونم حتي با هم براي ناهار يا حتي شام بيرون ميريم البته اينم بگم طرز برخوردم طوري بوده كه متقابلا اون ها هم راجع به من فكر جنسيتي نكردن...
به همين خاطر با اينكه از بچگي تا به حال دور و برم پسراي زيادي بودن اما هيچ وقت اون قدرت جاذبه يه غير همجنس رو كه يكي از كاربرا (در مورد رقصيدن آني عزيز با دخترش و همكلاسياش) مطرح كرد...حس نكردم و نميكنم
اگه ديدمون رو نسبت به ادما عوض كنيم مشكلي پيش نمياد!!
راجع به بحث صيغه هم فكر ميكنم صيغه مثل يه مسكن موقت عمل ميكنه و راه حل قطعي براي اين مشكل نيس....
بنده هم موردی نگفتم شاید یعنی این طور نیست که با هرکی برقصید بهش کششجنسی پیدا می کنید اما همین رقصیدن خودش در تحریک غریزه جنسی به شدت موثره شما می فرمایید از بچگی با جنس مخالف در ارتباط بودید و هرگز ودر هیچ زمانی کششی نسبت به هیچ یک از اونها پیدا نکردین و متقابلا اونها هم همین طور
به نظرم حرف شما این طور معنی میده که غریزه جنسی آنچنان هم قدرتی نداره خوب واقعا لذت می برم وقتی این نظر ها رو می خونم فهمیدیم که غریزه جنسی حتی در صورت مراوده و حتی به تعبیر کاربر آنی با رقص با جنس مخالف تحریک نخواهد شد خوب پس مشکلی نمونده که حل اش کنیم پسرها و دخترهای عزیز شما کاملا قادر هستید مدت 15 سال غریزه جنسی خودتون رو سرکوب کنید تا به وقتش ( که اصلا به هیچ چیز جز مسائل مالی ربطی نداره ) بتونید قرارداد تجاری ازدواج رو منعقد کنید پس اگه باهم رفیق میشید ( نمونه اش تو همین فرووم زیاده ) یا می رید پارتی های آنچنانی یا چیزهای بدتر که نمیشه در اینجا بیانشون کنیم چون خوبیت نداره برای فرووم باکلاس همدردی مشکل از خودتونه پس درست بشید در سه شماره یک دو سه آفرین
نمی گم نظر من عالیه اما بقیه کلی گویی کردن این حرفها قبلا هم بارها و بارها زده شده و دیدیم تاثیری نداشته من سوالام رو از کاربر آنی پرسیدم منتظر می مونم جوابشون رو بدن بی زحمت
بنده هم نگفتم كنار اومدن با اين غريضه اساسا مشكلي نيس اما ميگم ديد و نگرش ما به افراد اطرافمون ميتونه اين حس رو شعله ورتر يا ارومتر كنه.....:shy: