RE: شوهرم می گه جلوی من گریه نکن!!!
[align=justify]سلام :72:
بچه ها من از دیشب دو تا از انگشت های دست راستم یک مقدار بی حس شدند، و ظاهرا لازمه یه مدت به دستم استراحت بدم و تایپ نکنم.( این متن رو هم خواهرم تایپ کردند، البته با کلی خنده، که تو چیکار به زندگی مردم داری؟!!:305:)
دوستان عزیزم:72: قبل از رفتن به مرخصی چندتا وصیت دارم::302:
1:: لطفا حتی الامکان پست های همدیگه رو نقد نکنید. به هرحال هرکس که بیاد با یکی از این نگرش ها سازگارتره و می تونه استفاده کنه. بنابراین بهتره مستقلا روی همون 3 سوال اولیه کار کنیم.:72:
2:: در مورد تفاوت دیدگاه و برداشت زن و مرد بیشتر صحبت کردیم، و در اهمیت مطالعه در مورد ویژگی های جنس مخالف هم تاکید شد. لطفا ارائه راهکار رو فراموش نکنید. برای آقایون در اون وضعیت چه پیشنهاداتی دارید، و برای خانمها چه پیشنهاداتی؟:72:
3:: دوستانی که موفق شدن این وضعیت رو "تغییر" بدن، خیلی بیشتر می تونن به دیگران کمک کنند.
مثلاً اون دوستم که مثال زدم رفتار همسرش خیلی عاقلانه بود (هر چند که به شکل دلجویی کردن نبود) و باعث شده بود اخلاق دوستم "طی چند ماه" تغییر کنه و هر دو زندگی رضایت بخش، و شادتری داشتند. دوستم که می گفت حالا که نگاه می کنم می بینم مسئولیت پذیری لازم برای مواجهه با مشکلات زندگیم رو نداشتم و اون گریه ها خودم رو هم خیلی آزار می داد!
شاید اگه همسرش به جای رفتن به بالکن!! فقط بهش محبت می کرد، اون گریه ها و اون سبک برخورد با مسائل زندگی ادامه پیدا می کرد و از طرفی اگه می موند و سر همسرش داد می زد شاید به محبت همدیگه شک می کردن و احساسات خانم بیشتر سرکوب می شد.
یا به عنوان یک مثال دیگه shad داره با این روشی که پیش گرفته، زندگیش رو بازسازی می کنه.
خلاصه اگه دوستان دیگه ای هم هستند که این وضعیت رو بهبود بخشیدند لطفاً تجربه شون رو در این تاپیک بیان کنند.:72:
راستی یک سئوال هم از shad دارم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
میدونم برات سخته اما سخت تر چیزی که الان داری تحمل می کنی نیست. ...
... عزیز، من و همسرم هم شده بودیم دشمن هم، اما الان وضعیتمون خیلی بهتر شده، یعنی میتونم بگم که داره زندگیمون خوب میشه، ببین عزیزم کاری که خنده و شیطنت یک زن می کنه هیچ وقت گریه و بهونه گیریش نمی کنه. رویه ات رو تغییر بده، همون ... ای بشو که قبلا بود، این دفعه که همسرت برگشت اونو سورپرایز کن، میدونم حال و حوصله نداری اما تمام تلاشت رو بکن، باور کن مردها برای زنی که همیشه خوشحال هست هر کاری می کنند، این رو از این فهمیدم که همسرت ازت خواسته جلوش گریه نکنی، حتما این کار رو بکن، به خاطر خودت و زندگیت رویه ات رو تغییر بده، من هم همین کار رو کردم، از وقتی تصمیم گرفتم دوباره به فکر خودم باشم همه چیز تغییر کرد...
چطور این انرژی رو در خودت ایجاد کردی؟ راهکارت چی بود؟:72:
4:: لطفاً اگه دوستان دیگه ای رو می شناسید که در تالار این مشکل رو مطرح کردند و تونستن موفق بشن از طریق پیام خصوصی ازشون خواهش کنید که به این تاپیک بیان. خودم فقط یک نفر رو یادم بود که براشون نوشتم.:72:
سعی می کنم خودم رو برای نتیجه گیری برسونم، فعالا خداحافظ.
همتون رو خیلی دوست دارم. خیلی*1000 :72:[/align]
فیلوسارای عزیز :72: شاید این بر می گرده به طبیعت خودم، چون من کلا آدم سرحالی بودم.. و این هم از وقتی شروع شد که تصمیم گرفتم روحیه خودم رو بسازم یعنی در واقع ترمیم کنم.. بعضی وقتها برای اینکه بتونم کاری رو انجام بدم به خاطر چیزهایی که قبلا از همسرم دیدم برام خیلی سخته انجامش برای همین خیلی وقتها به خاطر خوشحال کردن خودم میخندم.
شاید انرژی زیادی رو از من بگیره و اون هم به خاطر اینه که من این چند وقت لحظات خوبی با همسرم نداشتم اما برای کسانی که تازه زندگیشون رو شروع کردن و یا وضعیتشون به بدی وضعیت من و همسرم نبوده خیلی خوبه، چون این کار فقط به زندگیشون انرژی میده، شاید من وقتی دارم حرفی میزنم و می خندم یاد خاطرات تلخی بیفتم که همون نقطه چند هفته پیش با همسرم داشتم و این آزارم بده اما مطمئننا برای کسانی که همچین تجربه ای نداشتن این قضیه اتفاق نمی افته، آقایون خیلی از خندیدن همسرانشون انرژی می گیرن، شاید باور کردنی نباشه اما بدون اغراق میشه گفت که زندگی دوباره میگیرن. وقتی خانمها همچین ویژگی در درون خودشون دارن چرا باید با گریه بیان جلو، در ضمن آقایون احساس می کنم خانمی که روحیه شادی داره اعتماد به نفس بیشتری داره برای همین بیشتر دوست دارن اوقاتشون رو با اون شخص بگذرونن و اون شخص براشون محترم تر میشه.. مردها دوست دارن به همسرانشون افتخار کنن و احساس کنن با کسی زندگی می کنن که توی زندگی محکم ایستاده و چیزی باعث آزارش نمیشه، جایی کم نمیاره و همیشه همراهش هست.. باور کنید آقایون دنیا رو زیر پای همچین زنانی میارن. زنی که اعتماد به نفس داره، روحیه شاد داره، اهل برنامه ریزیه، برای خودش و زندگیش ارزش قائله، تحت تأثیر واقع نمیشه و بی جهت و بی منطق گله و شکایت نمی کنه. اونها دوست دارن همسرشون دوستشون باشه نه فرزندشون..
امیدوارم همه خانمها سعی کنن با روحیه بالا، زندگیشون رو شاد و بی نظیر کنن..
:72: :72: :72:
به نظر شما این حالت نشون دهنده ی بی محبتی اون آقاست؟ اصلا در همچین شرایطی همسر این خانم چه احساسی پیدا می کنه، و چی باعث می شه که اینطور واکنش نشون بده؟ برای خانمهایی که در زندگیشون به این مشکل برخوردن، چه راهکاری ارائه می دید؟
گریه یه واکنش طبیعی به برخی از رخدادهای پیرامونمونه.هم برا آقایون هم برا خانمها. این واکنش برا خانمها گاهی چنان حالت تفریط پیدا می کنه که روحیه همسرشون رو بشدت تحریک می کنه.برخی از آقایون هم تصور می کنن اصلا نباید گریه کنن چون از مردانگیشون کم میشه.
گریه خانما حالتهای مختلفی داره. بعضیاش قشنگه وبعضیاش زشت.اما بهرحال یه سلاح موثر برا خانمهاست.
هرمردی دوست داره همسرش رو خوشبخت کنه. یا حداقل اطمینان داشته باشه که همسرش از بودن با اون احساس خوبی داره.
خانما گاهی اوقات بر اساس برداشتهاشون از رفتارهای شوهر گریه می کنن. اوائل ازدواج من یادم میاد که همسرم گاهی شبها 4-5 ساعت مدام گریه می کرد!!
اگه گاهی اوقات مشاجره ای داشتیم چشاش اشک آلود بود ومن که می خواستم با گفتگو ودادن آرامش وهمدردی ، وضعیت رو به حالت نرمال برگردونم بشدت تحت تاثیر قرارمیگرفتم ومعمولا نمی تونستم گریه همسرم رو تحمل کنم ، عصبی می شدم ، نمی دونستم دلیل این همه گریه چیه؟ و...
تاثیری که رو من میذاشت این بود که می دیدم با این همه تلاش نتونستم خوشبختش کنم و...
راه حلی که الان دارم بکار می برم اینه که فرصت میدم ، اگه همسرم از چیزی ناراحته من خیلی زود واکنش نشون نمی دم میذارم بعد از یه مدتی خودش میاد و حرف میزنه. وقتی هم گریه کنه اگه دلیلش من باشم بعد از چند ساعتی باهم صحبت می کنیم. الان خدارو شکر وقتی از کارهای من ناراحت بشه گریه نمی کنه بنابراین خیلی راحت تر می تونیم مشکل بوجود اومده رو حل کنیم.
برا خانمها هم میگم که اگه زندگیشون رو دوست دارن از دست همسرشون وکارهای اون به هیچ عنوان جلوی همسرشون گریه نکنن. چرا برا ناراحتیهای دیگه می تونن سرشونو رو شونه های همسرشون بذارن وتا صبح درد دل کنن و گریه کنن .
شاد وسرزنده باشید
با سلام وقتی من موضوع را خوندم گفتم شاید نظر من هم مفید واقع بشه::72:
به نظر من اون آقا در چند حالت بوده که محیط را ترک کرده:
1 - دوست داشتن فراوان : که منجر می شود آقا تحمل دیدن گریه های همسرش را نداشته باشه .
2 - نداشتن اطلاعات کافی از شرایط : که فکر می کند اگر محیط را ترک کند همسرش راحت تره .
3 - خستگی شدید و مشکلات کاری : که اگر در محیط باشد به روحیه اش فشار می آید و منجر به دعوا می شود.
و برای بهتر شدن این وضعیت بهترین کار اینه که در یک موقعیت مناسب (وقتی هر دو در شرایط روحی خوبی قرار دارند )درباره ی این موضوع و احساساتشان در اون لحظه با هم صحبت کنند.
سلام به همه ي دوستان خوب و فعال همدردي:72:
چقدر خوبه كه اعضا, تجربه هاشون رو مطرح مي كنند :73:تابه اين وسيله جوان هايي مثل من كه هنوز تجربه اي در اين زمينه ندارم بهره مند بشم و تصوير نسبتا روشني از آينده داشته باشم.
من هم به عنوان جواني كه اين مسائل رو در زندگي اطرافيانم مشاهده كرده ام نظر مي دهم::303:
اگر خانم در بيشتر مواقعي كه ازدست همسرش دلگير , رنجيده يا عصباني است , به جاي درميان گذاشتن احساساتش با همسرش به شيوه ي درست صرفا ازگريه وگله استفاده كند :54:,بعد از مدتي مرد ,به محض ديدن اشك همسرش ,آن را به حساب محكوم شدن خود مي گذارد.حتي اگر اين بار گريه ي خانم علتي ديگر داشته باشد وفقط قصد درد دل كردن داشته باشد.
اما اگر خانم نياز ورنجشش را با محكوم كردن شوهرش مطرح نكند بلكه با لحن مناسب,بادرك متقابل ,بانگاه كردن به مسئله از ديدگاه همسرش,بافرصت دادن به او براي بيان احساس ونيتش,در يك موقعيت مناسب صحبت كندو علت رفتار او را بدون هيچ محكوم كردني جويا شود :82: .سپس به او خوب گوش فرا دهد و با زبان بدن و همچنين كلامش به مرد اطمينان دهد كه:"مي دانم كه مرا دوست داري و هميشه براي رضايت من تلاش مي كني !" :228:
آن وقت هردو باهم وبا رفع سوءتفاهمات به حل مسئله بپردازند,در اين صورت هردو طرف احساس بهتري خواهند داشت:227:.همچنين خانم بيشتر حمايت خواهد شد.
در اين صورت وقتي كه خانم فقط از روي دلتنگي يا يك مسئله ي مختص به خود گريان و دپرس باشد مرد گمان نخواهد كرد كه در حال محكوم شدن است بنا بر اين راحت تر مي تواند با همسرش همدلي كند.
فیلوسارای عزیز
گریه کردن یک واکنش غریزی به احساس نامطلوبی است که فرد گاها به منظور تخلیه هیجانی و یا ایجاد احساس امنیت(با توجه دادن دیگران به این احساس) وپناه جویی عاطفی در افراد صورت میگیرد و به نظر من به مرد یا زن بودن ارتباطی ندارد . این آموزشهای دوران کودکی که به پسر بچه ها اموزش میدهند مرد که نباید گریه کنه و یا تو که دختر نیستی که گریه کنی ... و این تصویر در ناخود اگاه مردان نقش میبندد که گریستن = با عدم قدرتمندی و در زنان = احساسات لطیف زنانه
اما واقعیت این است که حتی مردان نیز گاهی میل وافری به گریستن دارند اما به شدت با خود مبازره میکنند و نباید که در مواقعی دیدیم مردهای زندگیمان می گیرین احساس کنیم ای وای عجب مرد ضعیفی است!!!!
در خصوص زنان هم این بیان بروز احساسان نامطلوب نباید جنبه افراط به خود بگیرد چون بر خلاف اعتقادات عامه مردان زنان قوی اما با حرکات ظریف وزنانه را به زنان بیش از حد ترد و شکننده و بی اعتماد به نفس ترجیح میدهند. پس بهتر است در بیان این مساله زنان حد تعادل را در مقابل شریک زندگیشان نگه دارند تا همیشه از حمایت عاطفی انان برخوردار شوند