RE: داستان های تخیلی(علمی) نه علمی تخیلی
این تاپیک به نظرم خیلی جالبه بیایید واقعا دوباره یه جونی بهش بدیم میتونه جذاب باشه ...
فقط با کمی تغییر یکم اون تبصره های منو نادیده بگیرید چون اونموقع خیلی ها بودن که پایه سرگرمی و تفریح بودن که الان فکر نمیکنم میانگین 5 نفر بشن الان هر کسی هر چقد دوست داره بنویسه فقط سعی کنید یه جوری بسته داستان رو ادامه ندین به یه جایی برسونید و بعد با چند تا نقطه ..... اجازه بدین کس دیگه ای بیاد و ادامه بده...
اگه مسئله دیگه ای بود با همکاری و مشاوره شما دوستان حلش میکنیم فعلا منتظرم یکی بیاد استارت داشتان رو بزنه چون خودم حسش نیست الان ولی تا تهش هستم..
بسم الله
سلام دوست من!
داستان جدید منظورتونه؟
اگر داستان جدیده پیشنهاد میکنم تو یه تاپیک جدید پیگیری شه که دوستان حوصله کنند بیان و عنوان واضح باشه.
البته این یه پیشنهاد بود.
اره منظورم داستان جدیده ....
به نظرم تغییر عنوان تاپیک نسبت به محتواش میتونه جذاب تر بکنه فضا رو ...
خوب از اونجایی که نمیخوام به قول راحیل پروژهام نصفه و نیمه رها بشه خودم استارت داستان رو میزنم هر کس هر چقدر دوست داره طبق توافقمون بیاد و بنویسه ... فقط خیلی ننویسید چند خطی باشه سر همه درد نگیره و همه بتونن ادامه بدن ... :305::316:
اسم اشخاص در داستان کاملا باید ایرانی باشد ... و استفاده کردن از کلمات و واژه های زیبا و محتوایی میتواند تاپیک را اهداف فضای تالار نزدیک تر کند ... اگر دوست داشتید .... از کلماتی مثل ... محبت ، دلسوزی ، مجرد ، متاهل ، همدردی ، و .. . .. :46:
<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>> >>><<<<<<<<<<<<
سارا دختری است 20 ساله از دیاری که نامش به ماند اون با مادر بزرگ پیر و برادرش زندگی میکند او سالها پیش مادرش را در جنگل کم کرده است و پدرش هم در شهر زندگی میکند .... اون از مادر بزرگ خود شنیده است که یک برادر هم داشته است که معلوم نیست کجا گم و گور شده ... معلوم نیست اون گم شده یا گمش کردن.......
خواهشا حرف نفر قبل رو تغییر ندید ... فقط ادامه بدین ...
بفرمایید ادامه بدید................