RE: ارتباط جنسي قبل از ازدواج چرا و چرا ؟؟؟
هيوا جان
ما در هر كشوري كه زندگي بكنيم بايد تابع فرهنگ و قانون و باورهاي آن باشيم .
در يك كشور آفريقايي زن به خواستگاري مرد مي رود و اين عرف و نرمال جامعه است ولي درايران در همين تالار دختران و پسران به اين مي انديشند كه چطور به نتيجه برسند كه هميشه مرد انتخاب كننده نباشد و...
در مورد زندگي قبل از ازدواج هم عزيزم نمي توان افسار گسخته عمل كرد . شما مي توانيد باورهاي خودتان را داشته باشيد و طبق باورهايتان هم عمل كنيد اما شما كه تا به اين حد از دمكراسي رسيده ايد بايد حقي هم براي طرف مقابل قائل باشيد .اينطور نيست ؟!
شايد شريك زندگي شما باورهايش نقطه مخالف باورهاي شما باشد و اين حق اوست كه در اين باره بداند . زماني مي توانيم به فردي بگوييم زندگي گذشته من به تو مربوط نيست كه در درجه اول با باورهاي آن فرد همخواني داشته باشد و اگر منافات داشت هم خود و ديگري منافعمان زير سئوال نرود .
از کجا میدونین دلیل اونها به خاطر سکس بوده؟ مگه تو ایران 1000 دلیل برای طلاق وجود نداره؟
سورنا جان شهامت نیازی نیست, از واقعات زندگی منه و در کمال آرامش خواهم گفت
و همین طرز فکر اشتباه بیشترین مشکل زندگی الان ماست چون همه داریم سعی میکنیم زندگی گذشته خودمون رو دوباره تکرار کنیم و به رخ همدیگه بکشیم
هیچ کدوم به این فکر نمیکنیم که آینده جلو رومونه
تنها چیزی که الان میتونیم واسش کاری کنیم آینده است و با همین کارهامون که باعث میشیم کلی از جوون هامون تن به ازدواج ندن و بعضی هم راه های دیگه رو انتخاب کنن
اون دختری که به زور بهش تجاوز شده چی؟؟؟؟؟
اون هم باید به خاطر عقده ای بازی یه سری آدم کوته فکر تا اخر عمرش با این درد بسوزه و بسازه
سورنا میشه بگی الان چه ربطی داشت تیغیدن داماد به ماجرااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باشه آقای سورنا به جا ماشین عروس میشینم کروکی میکشم که چطور با شوهرم سکس داشته باشم
شما دختر خام، اول دقت کن که خود شما دلیل بسیاری از طلاقها رو عدم توانایی ارضا میل جنسی دونستید!! و بعد هم بنده در جواب این حرف شما بود که خاطر نشان کردم که این مشکلات رو نیازی نیست با هم خوابگی با کسی دیگر برطرف کنیم. با اندکی آموزش زن و مرد می توانند یاد بگیرند که چگونه همسر خود را که مثلا فلا ن روحیه را دارد ارضا کنند تا به طلاق نینجامد!! و هیج مطالعه ای که نشان دهنده تاثیر مثبت روابط جنسی پیش از ازدواج بر زندگی شخصی فردی داشته باشد را پیدا نخواهید کرد!!
این طرز فکر به نظر شما اشتباه است و نه به نظر من و امثال من. بنده دختری رو که قبل از ازدواج س ک س داشته مناسب مادری فرزندانم نمی دانم. شما هم قرار نیست با یکی مثل من ازدواج کنی که من را و افکار مانند من را کوته فکری می دانی. شما چون انسانیت در وجودت موج می زند قرار است فقط صادق باشی و با کسی ازدواج کنی که مانند شما روابط پیش از ازدواج همسرش برایش مهم نباشد.
من دختری که س ک س داشته باشد را ناپاک نمی دانم ولی با او ازدواج نمی کنم. ولی دختری که دروغ بگوید را ناپاک می دانم و به بدترین شکل ممکن اگرزندگیم را درگیر خود کرده باشد از او انتقام خواهم گرفت. شما با روشنفکران وصلت می کنید پس مشکلی نخواهید داشت.
سلام دوستان نمی دونم ولی من خودم با دختری بو دم که می گفت اصلا از سکس خوشش نمی اد اصلا نمی دونه سکس یعنی چی من هم مثل احمق ها چون عشق چشم هام رو کور کر ده بود و چون فقط به این فکر می کردم که من و اون قراره آینده هم رو بسازیم شروع کردم از اول براش توضیح دادن که اصلا فلسفه سکس چیه و
چرا و چگونه ...
این آدم حتی می گفت زن و شوهر بعد از ازدواج هم دلیلی برای سکس ندارند فقط برای بچه دار شدن که این قضیه هم وقتی بچه دار نشیم حل می شه . من احمق هم شروع کردم فلسفه بافی . یک بار که من می خواستم یرم سربازی و چند ماهی قرار بود برم شهرستان با هم که رفتیم بیرون . وقتی دیدم داره گریه می کنه که نمی تونه دوریم رو تحمل کنه . برای اولین بار در آغوشش گرفتم . تازه فهمیدم . نه بابا اونقدر ها هم از سکس و مسایل سکسی بدش نماد . حا لا دیگه اون منو ول نمی کرد . اینجا بود که دیدم تمام این فلسفه هایی که بافتم و پوچ بوده . جالب اینجاست من بعد از سه سال دوستیه به قول خودم پاکم فهمیدم همزمان با من با یکی دیگه هم بوده !!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
نمی خوام قبل از ازدواج با فکر کردن به اینکه ببخشید شوهرم قراره بخوابه پیشم من چیکار کنم و از ترس بدنم به لرزه بیفته که برای اولین بار حتی تو یه خونه با یه مرد می خوام تنها باشم
خواهشا نگین دلیل خوبی نیست
میدونین الان چقدر طلاق اتفاق میفته چون زوجین تو رابطه سکس نمیدونستن چه جوری باید عمل کنن که هر دو احساس رضایت داشته باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
از کجا میدونین دلیل اونها به خاطر سکس بوده؟ مگه تو ایران 1000 دلیل برای طلاق وجود نداره؟
باشه آقای سورنا به جا ماشین عروس میشینم کروکی میکشم که چطور با شوهرم سکس داشته باشم
از متناقض گوییهایتان آشکار است هدف برای شما وسیله را توجیه می کند.
یه نکته .شما چرا سعی نمی کنید به جای اینکه به حرف اینو آن توجه داشته باشید راه خود را پی بگیرید. بگویید من می خواهم پیش از ازدواچ نیز س ک س داشته باشم و این به نظر من چیزی از ارزشهای من کم نمی کند. این توجیه خود نیز می دانید پوچ است که دلیل طلاق نارضایتی از مسائل جنسی است و بنابراین من دنبال س ک س قبل از ازدواج می روم. شما این موضوع را که بدانید با همسر خود چگونه سکس کنید از طریق آموزش را مضحک می دانید و مورد تمسخر خود قرار می دهید ولی اینکه یک دختر با یک پسر هم خوابگی کند تا بفهمد چگونه باید مردان را ارضا کند روش مناسب می شمارید.
شهامت رفتن مسیر خود(هر چه هست) داشته باشید.
گفته های دوستان رو خواندم خیلی کامل و جامع گفته بودند و واقعا این رابطه ها و دوستی ها غلط است و پایان خوشی ندارد و دختر خانم های گل و عزیز چرا انسان با گناه خواسته هاش و پیش ببرد وقتی از راه حلال میشود ازدواج کرد چرا گناه:203:تو رو خدا این رابطه ها رو شروع نکنید :203::203:
با سلام
لطفا دوستان با كنترل احساس خود ، مباحث را منطقی پی بگیرند.
منم موافقم با دختری که قبلا سکس داشته ازدواج نمی کنم . چون 1- اصلا هیچ وقت نمی فهمم قبلا سکس داشته 2 چون همیشه میگه که من پاکم 3 -اصلا سکس نمی دونه یعنی چی مجبورم بهش یاد بدم 4 - چون اصلا از سکس بدش می آد و اونوقت نمی دونم چی کار کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
شما هم قرار نیست با یکی مثل من ازدواج کنی که من را و افکار مانند من را کوته فکری می دانی.
مدید همدردی عزیز بازهم تکرار می کنم من گفتم دختر که بهش تجاوز شده باشه توسط افراد کوته فکر
عضو تالار شما خودش به خودش تهمت میزنه دلیل نمیشه پست من رو حذف کنین خودش درست نظر نمی خونه شما به من اخطار میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
این آقا الان به من اهانت کرد چی نباید اخطار بگیره ؟
چون دارم واقعیت رو میگم پس هدف من فقط سکس قبل ازدواج دیگه سورنا؟
آره
باز هم نظرم رو میگم جناب همدردی عزیز
من با سن 28 سال انقدر دیدم که شما نگین به من دختر خام
هر طور مایلین
و یک پیشنهاد به دخترای این تالار که اومدین تشکر کردین از آقای سورنا من جمله سوگن نها آنی
مگه همین ایشون نبود تو نظر قبلیش گفت که به جای تیغیدن داماد ...... پس شما هم تیغیدین همسراتون رو ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما دختر ها هر بلایی سرمون بیاد تو زندگیمون حقمونه چرا از خودتون دفاع نمی کنین تو چند تا از تاپیک های این تالار خوندم یکی اومده میگه دختر ها همه عوضی شدن 6 تا دختر تشکر کرده بودن ازش
این یعنی چی واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو زمان
سوگند ببین چقدر عقب مونده ایم تو زمان تیرکمان و سنگ هم از این روش استفاده میکردن
در ضمن ایشون هیچ حقی نداشتن به من بگن دختر خام
تو رو خدا اکانت من رو پا کنییییییییییییییییییییییی ییییید
چرا یه دختر پیدا نمیشه به این بندوار بگه مگه خودتون کم دروغ میگین به دخترا بندوار جان این جا منتظر نموندیم که شما بیاین خواستگاری
خوشبختانه این منم که میگم بله نه تو
همدری پاک کن من رو
باز هم تکرار می کنم تو ایران از زن بودن خودم با وجود دخترایی مثل شما حالم به هم می خوره
هر بلایی سرتون میاد حقتونه
پاکم کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
نمی خوام قبل از ازدواج با فکر کردن به اینکه ببخشید شوهرم قراره بخوابه پیشم من چیکار کنم و از ترس بدنم به لرزه بیفته که برای اولین بار حتی تو یه خونه با یه مرد می خوام تنها باشم
خواهشا نگین دلیل خوبی نیست
دلیل خوبی هست ولی مربوط میشه به عهد تیرکمان و سنگ نه الان که حتی در دور افتاده ترین روستاهای کشور هم این موضوع همراه با آموزش هست .