RE: نامزدم اغلب افسرده و غمگینه... برای برخورد عاقلانه راهنماییم کنی
بذارین تجربه خودمو به عنوان یه پسر بهتون بگم.....فردی مثل همسر شما خیلی کم پیدا میشه اما برخورد داشتم...اینجور افراد برای ما که پسر هستیم واقعا بسیار خسته کننده و ....هستند چه برسه به یه دختر یا همسرش و.......و این که این اخلاق رو هیچ وقت از دست نمیدن!...اگه شما دوست دارین و بعدا گله نمیکنین...که هیچ....وگرنه به امید و آرزو و .....نیست.احتمالا در کودکیشون یه مشکلاتی داشتن.....(راستی حدس میزنم از لحاظ ج*ن*سی هم فرد سردی باشن!؟ درسته؟؟)
[/quote]
سلام
اتفاقا مشاور هم به من همینو گفت ،گفت که منشا در کودکیش داره اما با صبر و تحمل کم کم بهتر میشه!
نه در روابط جنسی خیلی خوب با من رفتار میکنه و همه سعیشو می کنه که من لذت ببرم (البته ما هنوز به طور گسترده ای وارد این روابط نشدیم) اما وقتی من سعی میکنم تحریک و ارضاش کنم به سختی و خیلی دیر ارضا میشه و احساس می کنم اصلا تحریک نمیشه یا شاید میشه و هیچ صدا یا عکس العملی نشون نمیده، به این خاطر گاهی وقتا فکر می کنم من در این کار ناتوانم و خودمو سرزنش می کنم و عذاب وجدان پیدا می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط adam_ensan
هر آدمی به هر دلیلی نوع خاصی از اخلاق رو داره ، میخواد به دلیل افسردگی باشه یا بدلیل نوع ژن و یا ....
امروز خودش بهم میگفت احساس کسالت می کنم ، روحیمو از دست دادم، گفتم چرا؟ گفت نمیدونم بی خواب میشم شبا
تا حالا فکر می کردم من دارم اشتباه می کنم و به قول مادرم حساس و متوقع هستم . چون وقتی ما تو جمع هستیم یا وقتی پیش کسایی هست که باهاشون رودروایسی داره مثل پدر و مادرم (یا روزهای اول آشناییمون) خیلی خوبه و حرف میزنه و میخنده. مادرم اصلا حرفای منو قبول نمیکنه. اما حالا که خودش داره اعتراف می کنه تنم لرزید، نمیدونم چیکار کنم!!! الان که دارم اینارو مینویسم به حال خودم و آرزوهام و خوشحالیام برای شروع زندگی دارم اشک میریزم، به حلقه ای که با هزار ذوق خریدیم و نقشه اهیی که برای زندیگیمون کشیده بودم. شنیدم آدمای افسرده به سختی در مان میشن تازه اگر خودشون همکاری کنن و بخوان. از طرفی خیلی برام سخته بهم زدن و از طرفی میدونم اگه بهش بگم اقدام به درمان کنه ، موضع میگیره و عصبانی میشه، یادمه وقتی از پیش مشاور برمیگشتیم گفت دیگه پامو این جور جاها نمیذارم دیدی کمکی نمیکنن، ما هیچ مشکلی نداریم اگرم داشته باشیم خودمون میتونیم حلش کنیم و کلی از دستم ناراحت شد که چرا مجبوش کردم بریم پیش مشاور.
بچه ها برام دعا کنید ...
سلام عزيزم
عجله نكن احساساتي نباش
تو قرار نيست با كسي ازدواج كني و اون رو خوشحال كني تو اول قراره خودت خوشحال بشي. قراره به آرامش برسي.
توي خوب برهه زماني به تالار اومدي ...خدا رو شكر كن .... با خودت خوب فكر كن وارد زندگي مي شين ...زن از مرد توجه و عشق مي خواد لبخند مي خواد ....روابط عاشقانه مي خواد تا بتونه آرامش بده و آرامش بگيره ...
دوست داشتن مثل يه چيز خارجي نيست كه بيان بكارن تو دل ما . محبت و عشق رو خود همسران در دل هم مي كارند و با هم ازش مواظبت مي كنن. تازه فقط دوران نامزدي نيست .اگه زن منطقي باشه و توقعات نامعقول از همسرش نداشته باشه و همديگر رو درك كنن بعد از ازدواج هم عشق مي خوان "دوست دارم " شنيدن مي خوان....
با خودت خوب فكر كن ببين احساسي كه نسبت بهش داري مي تونه تا آخر ادامه داشته ياشه حتي اگه اون همينطوري سرد باشه اگه داري و اونقدر عاشقشي كه بايد بگم خوش شانسي اون آقاست . اگه هم كه مي بيني نمي توني خوب تمومش كن.
عزيزم با عجله تصميم نگير دوران نامزدي براي شناخته . اصلا هم فكر حرف فاميل رو نكن.
در ضمن در مورد روابط ج.ن.س.ي شايد چون به هم محرم نيستين راحت نيست .
در كل كار مهمي پيش رو داري كفه هاي ترازوت رو پركن ببين كدوم بيشتر سنگيني مي كنه.
خيلي ببخشيد، ولي من متوجه يه چيزي نشدم انگار . . .
شما عقد نكرديد هنوز، اما رابطه جنسي داريد؟ يا عقد كرديد و در دوران عقد بسر مي بريد؟
اگه ممكنه در مورد وضعيت فرهنگي، مذهبي خودتون و نامزدتون هم يه خرده توضيح بديد.
راجع به اولين ملاقاتتون (كه باعث شده نامزدتون به شما علاقه مند بشه) و روش پيدا كردن شما هم اگه ممكنه يه توضيحي بديد.
با سلام
بنظرم راههايي راكه دوستان پيشنهاد كرده اند اگر دقيق مطالعه كنيد و بكار ببريد مي تواند در زمان مناسب تصميم صحيحي را بگيريد.
خواهرم نامزد شما همانطور كه گفتيد داراي شرايط خوبي است اما تا اين سن 28 سالگي كه رسيده با خصوصيات فردي خاص خود عجين شده و تنها كسي كه بتواند اين خصوصيات را تغيير بدهد خود ايشان است كه بايد به اين امر به عنوان يك الزام اعتقاد داشته باشد. و گرنه كمابيش در طول عمر همراهش خواهد بود همانطور كه دوستان راهنمايي كردن شما در فاز شناخت هستيد و بايد واقعيتها را ببيند نه آنچه را دوست داريد تصور كنيد . ما نميدانيم در معيارهايي كه براي ازدواج انتخاب كرده ايد درجه اهميت هر يك از اين خصوصيات چقدر است قطعا بايد يك محاسبه بفرماييد اگر دوست داشته باشيد ادامه پيدا كند هر چه دوستان بگويند شما باز از زاويه ديگري نگاه مي كنيد و برعكس هم همينطور.
آنچه بديهي است انسان عادي از خوردن شيريني و غذاي لذيذ و طبيعت بسيار زيبا حداقل بايد احساس خوبي و رضايت و ...داشته باشد و دوران نامزدي هم ....!!!
در هر صورت با صبر و تامل بيشتر و با توصيه هاي دوستان عزيز تصميم گيري نماييد. و از توكل به خداوند متعال نيز حتما بهره بجوييد.
از همه دوستای خوبم که سعی کردن کمکم کنن ممنونم.
ارتباطم رو قطع کردم تا کمی جدی فکر کنم ، سخته الان که می خوام به موضوع فکر کنم دائم نکات مثبت و خاطره هامون جلوی چشمم میاد.
وقتی گفتم تصمیم گرفتم فکر کنم و موقتا میخوام که ارتباطی نداشته باشم خیلی ناراحت شد و گفت باشه اما این کارت تاثیر بدی رو رابطمون میذاره، این حرف بیشتر منو از ادامه دادن ترسوند.
خانوادمم متوجه شدن و نگرانن.
بچه ها دعا کنید بتونم یه تصمیم عاقلانه بگیرم ، تصمیمی که به صلاحم باشه.
:72:
منم تقریباً همین مشکل رو دارم.
در مورد حرف نزدن که خوندم هرچی بیشتر تلاش کنی اون بیشتر پس می کشه. در کل مردها گاهی این سوال رو با رفتارشون و بر خلاف نیت قلبی شون در زن ایجاد می کنند که" آیا اصلاً دوستم داره؟" همسر من(ما 10 ماهه عقد کردیم) هم تا حدودی مشکلات کوچک زندگی رو در آینده بزرگ می بینه و گاهی به شدت غمگین و دلمرده می شه و هرچی می پرسم هم جواب درستی نمی ده و من به اشتباه هی می افتم تو دور اصلاح و گاهی دعوا و گاهی معذرت خواهی الکی و...به هر حا تجربه بهم نشون داده که: اگه از لحاظ ارتباطی و احساسی یه کم بی خیالش بشی و خودت و فکرت رو به چیزهای دیگری مشغول کنی به احتمال قوی این فاز رو می گذرونه و خودش به سمتت میاد و اگه "اون"باشه که به سمتت میاد اون وقت شرایط بهتر می شه . ولی اگه هی تلاش کنی برای بهبود رابطه اون هی دورتر و دورتر می شه و حتی ممکنه واقعاً حس کنه دوستت نداره و نمی دونه چرا. در صورتی که دلیل این حسش رفتار خودته که با نیت خیر انجام دادی.واقعاض من هم نمی دونم چرا آقایون اینجورین و از این بابت اذیت می شم ولی تجربه ام نشون می ده که معمولا اینجوریه.
2. اینکه شنیدم خیلی از این دست مشکلات مخصوص دوران عقده و با زندگی مشترک و اینکه حس کنی بعد از کارش میاد پیش تو و خیلی چیزهای ساده زندگی مثل خریدی که برای خانه می کند خلائی که می گی رو پر می کنه. چون خیلی وقت ها ما دوست داریم حضور و دوست داشتن شوهرمون رو حس کنیم و این مسئولیت رو گردن تلفن می اندازیم و مردها هم در صحبت به قدرت زن ها نیستند.
ملیکا سادات عزیز
از الان اینقدر به فکر تغییرنامزدت نباش چون قطعا مقاومت میکنه.
مردها هرچه تلاششون بیشتر باشه،جدیترند و ممکنه کم جاذبه تر برای همسرشان به نظر برسند شما میتونی این خصوصیت همسرت را(بدون تغییر )بپذیری؟
بپرس ببین بخاطر چه خصوصیاتی دنبال تو اومده ؟ایا واقعا اون شخصیت واقعی تورو پسندیده و میخواد؟
کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی را مطالعه کن ،شاید راهکار مناسبی برات داشته باشه.
خوشبخت و شاد باشی.
RE: نامزدم اغلب افسرده و غمگینه... برای برخورد عاقلانه راهنماییم کنید
سلام عزیزم من4 ماهه عقد کردم و مشکلم دقیقا مثل شماست و کاملا در کت می کنم تا چند هفته پیش منم همین حالات رو داشتم و به شدت افسرده شده بودم اما الان به این نتیجه رسیدم که گریه کردن و افسرده شدن فقط وضع رو بدتر میکنه . من دختر شاداب و اهل خنده هستم و اوایل فکر می کردم طرفم همین جوریه اما بعد که متوجه شدم شوهرم کسل و غمگینه مستقیما باهاش حرف زدم و علتش رو جویا شدم و متوجه شدم قسمتی از این حالاتش به خاطر فکر و خیال زندگی آیندمونه (منظورم خونه و مراسم عروسی و...) و هم چنین به خاطر خستگی کاره و قسمت دیگه اش به خاطر اینه که برخانواده همسرم جو افسرده ای حاکمه . حالاکه علت رو فهمیدم دیگه ناراحت نیستم و به جای این که منم مثل همسرم بی حال و حوصله بشم دارم تمام تلاشم رو میکنم که ازاین حالت درش بیارم. به بهونه های مختلف غافلگیرش میکنم . سعی میکنم از هر فرصتی که پیش هم هستیم برای شادکردن خودم و همسرم استفاده کنم و خدارو شکر تاحدودی موفق بودم . همیشه امید وار باش . این مشکلی نیست که حل نشه چون خودم در گیرش هستم میگم و دارم نتیجه میگیرم :46:
RE: نامزدم اغلب افسرده و غمگینه... برای برخورد عاقلانه راهنماییم کنید
دوست گلم سلام.چطوره از نامزدت بخوای از نظر سلامت جسمانی با انجام یک چکاپ کامل خودشو چک کنه.گاهی وقتا بیماری های ساده ای مثل کمبود آهن خون باعث علائمی مثل خواب آلودگی و خستگی زیاد میشه.شایدم جسمش از کار زیاد خستس و نیاز به چند روز تفریح یا سفر داره.به هر حال دو تایی برین مشاوره بازم بهتره.مرسی