RE: همیشه دلم می خواست!!!
آتنا جان
هیچ کسو به زور نمی تونی عاشق خودت بکنی . محبت خوبه . خوبه ادم به دیگران کمک کنه و براشون مایه بذاره اما هرکی لیاقتی داره تو باید اول کسیو پیدا کنی که برات بمیره که تو هم متعاقبا براش تب کنی . اینو چون دختری و خوب دخترها حساس هستند می گم . در ضمن مطمئن باش وقتی دلت صاف باشه وقتی نیت و عمل خدمت به دیگران رو داشته باشی نتایجش بالاخره به خودت بر می گرد . می گن: از هر دست بدی از همون دست هم می گیری . صبر داشته باش اما برای هر کسی به اندازه ارزشی که داره مایه بذار . اقتدارتو حفظ کن یعنی کاری کن که اول دیگران به تو وابسته شن .
هميشه دلم ميخواست كه اون عاشقم باشه ولي حيف كه هيچوقت نبود:302:
با سلام به یاران تازه وارد و عزیز
ببین من فکر می کنم اولاً شما دچار سوء تفاهم شدی . منظور من دوستی بود نه عشق و عاشقی تجردی. ناسلومتی ما متأهلیم.
ثانیاً قرار شد تو این تاپیک کسی کسی رو نصیحت نکنه و فقط شنوا باشه مگر اینکه راهکار داشته باشه نه صرفاً محکوم کنه.
سلام :43:
از وقتی این تاپیک باز شده و نوشته های دوستان رو دیدم خیلی فکر کردم که واقعا و از ته دل چی می خواستم و چی می خوام ؟
با یه مرور ذهنی دیدم خواستهای من هم با مرور زمان عوض شده یعنی چیزهای زیادی بوده که در مقاطع مختلفی از زندگیم خواستم که به اونها دست پیدا کنم . بخشی از این خواستها درونی بوده و بخشی با مقتضات ظاهری زندگیم ارتباط داشته ...
اما اون چیزی که در حال حاضر برام مهمه اینه که در هر شرایطی متوجه اهمیت اون چیزی که می خوام باشم چون من و احساس رضایتم از زندگی بسته به آرزوها ، خواسته ها و انتخابهامه ...
و یکی دیگه اینه که قدر زمان رو بدونم ...
آتنا از اینکه این صفحه رو باز کردی ممنونم .
سلام. من خیلی خوشحالم که این صفحه مورد تأیید دوستان علی الخصوص شما ، طاهره جان ، قرار گرفت.
همیشه دلم می خواست یه کار مثمر ثمر انجام بدم ....
همیشه دلم می خواست که ناگهان زود دیر نمی شد.
با برداشتی از شعر شادروان قیصر امین پور
اره منم خيلي دوست داشتم كه بچه بشم هر وقت بچه هارو مي بينم مي گم خوش به حالشون هيچ غمي ندارن چقدر شادن
دلم مي خواد كه دلم مال خودم باشه تا كسي نتونه بشكندش يا غم توش بذاره
در ضمن ايرادي داره كه متاهل ها هم ياد ايام مجردي و عشق هاي اون دوره بيفتن؟ فكر كنم بد نباشه بعضي مواقع به گذشته رجوع كنيم تا ببينيم الان كجاييم و براي چي اينجاييم
همیشه دلم می خواست دست های نورانی حضرت مهدی "عج" را ببینم ودر دامان آن حضرت گرامی بنشینم و همیشه او رادوست بدارم و...........:104:
همیشه دلم می خواست پدر ومادر بابایم را ببینم و در آغوش مادر بزرگم آرام شوم و صدای زیبایش را بشنوم و همیشه آرزو داشتم در کامیون پدر بزرگم بنشینم . :302::47:
برای شادی روح همه ی درگذشتگان صلوات ...........:203: