RE: تجربیات موفق و یا غیر موفق خود را زمینه ازدواج تان بگوید
منم یک تجربه پیدا کردم که هیچ وقت به کسی که از دست شوهرش ناراضیه اعتراض نکنم که چرا با این شرائط بچه دومت رو ناخواسته باردار شدی و بهش گوشزد نکنم که باید بیشتر مراقبت می کرد. چون این کار رو در مورد صمیمی ترین دوستم انجام دادم و الانم هنوز ازم دلخوره.
یا وقتی می گه توی فلان شهر متخصص اطفال نیست نگم وای شوهرتم تو رو کجا برده و اینهمه هم ادعا می کنه.چون ممکنه دوستمو مثل الان رنجیده خاطر کنم. البته من از سر دلسوزی این حرفهارو بهش زدم اما اون دلخور شده.
و تجربه دیگه اینکه کمتر حرف بزنم و اگه از کسی ناراحتم به روش نیارم چون ممکنه مثل پدر شوهرم آبرومو جلوی در و همسایه ببره(تاپیک منو میتونید بخونید) یعنی دیگه رو برخورد افراد حساس نشم و به هیچوجه ناخشنودی ام را مطرح نکنم.:305:
ببخشید اولین تجربه ام در مورد مشکل ازدواج دوست صمیمی ام بود:43:
سلام
هیچ وقت عصبانی نشو اگر شدی در آن موقع هیچ حرف و عملی انجام نده بعضی مواقع لازم است به خاطر عصبانیتت چند ماه صبر کنی هیچگاه فرصت فکر کردن را در حالی که آرام هستی از خودت دریغ نکن که پشیمان خواهی شد
همیشه قبل از جواب به گفته هاودرخواستهای دیگران سوالی از خودت داشته باش چرا بله چرا نه
کم گوی و گزیده گوی چون در
حرف راقبل از اینکه از دهانت در بیاد حسابی مزه مزه کن
لزومی ندارد همیشه ما دیگران را درک کنیم گاهی ما هم نیاز به درک شدن داریم .
يه آقايي ميگفت يادمه قديما مردا ميخواستن وارد خونه بشن ياا... ميگفتن و ميومدن اون موقع كسي بهشون ياد نداده بود چرا بايد اين كارو بكنن اما اين روزا مشاورين خانواده توصيه ميكنن(بيشتر به آقايون)سعي نكنيد از همه ظرفيت هوشي تون براي فهميدن همه امور خونه و خانواده استفاده كنيد......شايد بعضي چيزارو نبينيد بهتر باشه.....بعضي چيزارو نبايد شنيد......
يا ا....پدر بزرگا واسه اين بوده.....مبادا پرده احترام بين زن و شوهري از بين بره....مبادا ببينن چيزي رو كه صلاح نيست يا بشنون چيزيرو كه صلاح نيست.....اما اين روزا همه ما ميخواي توي مچ گرفتن از همسر دلبندمون سبقت بگيريم نتيجش ميشه رومون به روي هم باز شدن......از بين رفتن احترام هايي كه باعث دوام زندگي ميشه.....
بيشتر مراقب باشيم:72:
به نظر من باید دید چرا می خوام ازدواج کنم! میتونم همسر باشم؟ البته نقش همسربودن رو باید شناخت و بی گدار به آب نزد!
من فکر می کنم بزرگترین اشتباهی که انجام دادم این بود که بدون نظر مشاوره و قبل از یادگیری یک سری از مهارت ها البته همسرم هم همین طور ازدواج کردم و اگر می تونستم به عقب برمیگشتم و درسته که بازم همسرم رو انتخاب می کردم اما ایندفعه با چشم و مهارت و آگاهی بیشتر تا به قول قدیمی ها توی رفتارم و حرکاتم سیاست رو رعایت کنم و زندگی بهتر از این رو داشته باشم!
1-برای هر مشکلی حتما راه حلی وجود داره نباید هنگام مواجه شدن با یه مشکل تمام راه ها را بسته دید و سریع تصمیم گرفت
2-گاهی اوقات خوبه یه کم خودمان را جای طرف مقابلمان فرض کنیم نه اینکه فقط خودمان را ببینیم
3-هیچگاه نگذارید پرده حیا و احترام بین شما و همسرتان از بین بره
4-انتظار نداشته باشید اگر همیشه شما راست می گوییید طرف مقابلتان هم همین طور باشد عاقلانه فکر کنید
5-همیشه برای همسرتان جذاب باشید از نظر لباس پوشیدن ارایش کردن حتی سفره چیدن
6-مردها معمولا دوست دارند وقتی به خانه بیایند گرم مورد استقبال قرار گیرند(یادم میاد قبلا که با شوهرم بودم هر موقع کلید را توی قفل می چرخاند و من و دخترم با خوشحالی به سمتش میدویدیم و می گفتیم -مثل بچه ها- "در باز شد و گل اومد بابای ما خوش اومد" چنان لبخندی روی لبان شوهرم می نشست که حتی اگر اون روز بدترین اتفاق براش افتاده بود اخر شب بهم می گفت :ممنون که خونه برام ارامش میاره
الهی نظری کن بر من امین:203:
صداقت بخشش درک سر لوحه امور زندگی قرار بدهید موفق می شوید
سعی کنید ارزوها معیارها و اهدافتون خوب رو دقیق بشناسید