RE: تافردا بیشتر وقت ندارم تورو خدا جوابمو بدین
امروز رفتیم دادگاه حکم هم گرفتیم تنها مونده بریم صیغه طلاقو بخونن تا اومدیم بیایم پایین زدزیر گریه منم همینطور گفتم بریم زودتر تمومش کنیم گفت ما که سه ماه فرصت داریم پس عجله نکن خیلی باهاش حرف زدم بهش گفتم باید تصمیم بگیری اگر جدایی که خوب وگرنه باید یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیری که دیگه به فکر جدایی نباشیم و اومدم شرکت خیلی روز بدی برام بود گذاشتم تصمیم بگیره اما اینبار باید عملی کنه به حرف فایده نداره اون خانمهایی که میگن من مقصرم باید بهشون بگم من چند تا مشاوره رفتم و همه اونها گفتن که طلاق بگیر پس هی نگن تو مشکل داری نمیگم بدون مشکلم اما تا خود همسرم نخواد به خودش کمک کنه من تنهایی نمیتونم کاری کنم میزارم زمان بگذره تا ببینم چی پیش میاد برگه دارم یه صیغه طلاق خوندن مونده که از هم جدا بشیم صبر میکنم سه ماه فرصت داریم
موفق باشيد با هر تصميمي كه مي گيريد اما دوست من يك مطلب كلي را خدمتتان عرض مي كنم كه با خواندن پست شما برايم تداعي شد و فكر كردم خالي از لطف نيست اگر آن را به شما بگويم .
الهي قمشه اي مي گويد : انسان جايز الخطا نيست بلكه حتم الخطاست و اگر خطا نكند هنر كرده است . [b]
موفق باشيد دوست من و موفق .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabetarik
.... صبر میکنم سه ماه فرصت داریم
دوست عزيز
بهترين کار ممکن رو مي کني ، من ازت خواسته بودم 2-3 روز صبر کني ، حالا شد 3 ماه.
اين نشون ميده که دوست داري با درايت بيشتري تصميم بگيري.
اميدوارم خوشبخت بشي:72:
سلام.
از خوندن اتفاقاتي كه برات افتاده واقعا متاسف ومتاثر شدم.اما الان كارخوبي كردي،حداقلش اينه كه اگه رفتارشو درست نكرد بعدها عذاب وجدان نخواهي داشت كه چرا بهش فرصت ندادم،چرا زود تصميم گرفتم و......من مطمئنم كه تو همه سعيو تلاشتو كردي.وضعيتي كه براي تو اتفاق افتاده تا يه حدودي( منهاي خيانت واعتياد) شبيه وضعيت 2سال پيش من بود،هرچند ما ازدواج نكرديم توي دوران عقد جدا شديم.ولي منم بعد از جدايي خيلي سختي كشيدم فقط خدا كمكم كرد كه تونستم دوباره روحيه از دست رفتمو بدست بيارم.من البته كمتر از اونيم كه بتونم كسي رو نصيحت كنم اما يه مسئله به ذهنم مي رسه كه تجربه خودم بوده و اون اين كه توي اين مدت كه تا جدايي كامل فرصت داري بذار با خودش تنهاي تنها باشه،ارتباطت رو باهاش تاحد زيادي قطع كن،بهش محبت نكن بذار يه كم سختي وتنهايي رو تجربه كنه شايد توي رفتارش تجديد نظر كنه ولي زياد به حرفاو قولهاش براي تغيير رفتارش اعتماد نكن بايد حتما امتحانش كني بعد برگردي.يه مسئله ديگه اينكه تغيير توي رفتار آدمها خيلي كند اتفاق ميفته نبايد انتظار معجزه داشته باشي.اينهايي كه گفتم هم تجربه بود هم حرفاي مشاري كه رفته بودم پيشش.ميدوني بهم چي گفت؟اون گفت اگه ميخاي برگردي بايد بنا رو براين بگذاري كه اون تغيير چنداني نكرده،بايد روي خودت كاركني با خودت روراست باش از خودت بپرس آيا ميتوني با يه آدم با اين رفتار زندگي كني؟اگه در خودت توانش رو ديدي برگرد واميدوار باش كه اون در سالهاي آينده ونه به اين زودي رفتارش رو تغيير بده.منم كه مطمئن بودم نميتونم رفتارشو تحمل كنم.... اگه موضوع منو خونده باشي متوجه ميشي اون بعد از جدايي ما تازه قبول كرد كه رفتارش درست نبوده نه اينكه ....كناراومدن با اونهمه خاطره برام خيلي سخت بود اما حالا از تصميمي كه گرفتم راضيم واگه خدا بخواد دارم يه زندگي جديد با يه آدمي كه كاملا از گذشته من اطلاع داره واون رو پذيرفته شروع ميكنم.از جدايي نترس،گاهي وقتها تنها راه چارس.بازم ميگم كه مطمئنم تو همه تلاشتوكردي،توكل به خداكن اگه اون واقعا دوست داشته باشه سعي ميكنه زندگيتونو حفظ كنه اگرم نه كه ديگه شما عذاب وجداني نخواهي داشت.
عزیزم.من با پیشنهادهای یاد اوران عزیز موافقم.فاصله بگیر.و توی این مدت روی خودت و اعتماد به نفست کار کن.خودت رو قوی کن چه برای زندگی و چه برای جدایی.با ضعیف بودن به هیچ نتیجه ای نمیرسی.
برات دعا می کنم.توکل به خدا کن.اعتقادتو زیاد کن
ممنون از لطفی که به من داریم تمام تلاشمو می کنم
زندگی جمع لحظه هاست و وقتی لحظه ای میگذره برگشتی نداره
البته یه تبصره هم وجود داره
از دست دادن چند لحظه برای حفظ لحظه های بیشتر مانعی نداره
شرایط سختی داری خدا رو هیچ وقت فراموش نکن یه پیغام هم برای کیوان بفرست تا راههای رسیدن به آرامش و اعتماد به نفس رو از طریق چند تا مطلب بهت نشون بده
من همین جا از ایشون تشکر می کنم بابت زحمتهایی که کشیدن و اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتن تا بهتر و زودتر و دائم تر به آرامش برسم
سلام دوست عزيزم.بهترين كار ممكن رو كردي.وقتي شروع به خوندن تاپيكت كردم كلي حرف باهات داشتم،وقتي به صفحه سومش رسيدم و گفتي امروز رفتيم دادگاه بدنم يخ كرد و احساس كردم دير اومدم اما الان خوشحالم كه تصميم گرفتي فكر كني و تصميم درست رو بگيري.
اگه به جايي رسيدي كه ديدي ميتونيد هر دو يه زندگي جديد رو بسازين خيلي خوشحال ميشم اما اگه به نتيجه ي عكسش هم رسيدي حداقل ناراحت نميشم چون ميدونم خوب فكرهاتو كردي و عجولانه تصميم نگرفتي.
ما رو بي خبر نذار...
عزیزم خیلی خوشحالم که یه فرصت دوباره دارید.
من از اسم طلاق و جدایی خیلی دلم می گیره. تاپیک قبلیتون رو نخوندم، ولی امیدوارم که مشکل همسرتون خیانت نبوده باشه. غیر از این هرچی باشه قطعا می تونه جبران کنه. امیدوارم سعیش رو بکنه، چون تلاش یک طرفه فایده نداره!
شاید حالا که شما رو از دست داده به خودش بیاد. تنهایی خیلی وقتها چشمای آدمو باز می کنه.
برای هردوتون بهترین ها رو آرزو می کنم:72:
دوستان عزیزی که طلاق رو پیشنهاد می دهند و بعد با قطعیت از اینکه مشکلات بعد از طلاق بعد از مدتی حل می شود کدام یک طلاق را تجربه کرده اند؟!!