RE: اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجنگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_11913
یکی از تفاهم هایی که تو زندگیم بارها به وضوح دیدم اینه که احساس میکنم خیلی جاها خانمم حرفم رو حتی قبل از اینکه من ابرازش کنم میفهمه میتونم بگم یه مکمل عالی برای منه خیلی جاها کمبودای منو پر میکنه که اینو تو زنای اطرافم کمتر دیدم که به راحتی همه دقدقه های یه مرد رو بفهمن( البته به نظرم این مربوط به بلوغ فکری زوجین میشه)
ومن این بلوغ فکری و شخصیتی خانمم رو دوست دارم و بهش احترام میذارم:72:
سلام من هم دغدغه ای مشابه دارم. ایا این قائده رعایت شرایط سنی مرد بزرگتر از زن یه قائده مطلقه و تا چه حد باید مورد توجه قرار بگیره و بعنوان مثال شخصی رو میشناسم که دو سال کوچکتر از منه اما با توجه به شناختی که ازش داشتم فکر نمیکردم کوچیکتر باشه. ولی در این مورد تنها ترسی که من دارم اینه که اقایون روزی از ازدواج با خانم بزرگتر از خودشون پشیمون بشن. میشه راهنمایی بفرمایید در این خصوص؟ اختلاف سنی حدود 2 سال کوچیکتر؟ اگر ظاهر تنها مشکل همین باشه
RE: +اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجن
negahعزیز
برای خودتان یک تاپیک جدا باز کنید تا دوستان بتوانند با شما وارد گفتگو شوند .
مرسی دوست عزیز .
سلام ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز :72:
کمک مالی؟
من مادرم شاغل هست و یکی از دلایل ازدواج پدرم با مادرم شاغل بودن ایشون بوده وتا همین الانم یک ریالی نتونسته واسه خودش پس انداز کنه و پدرم هم مردی هست که بیشتر به تمایلات درونیش اهمیت میداد و میده و همش به فکر خودش بود و یک عالمه مشکل و بده کاری برامون به وجود آورد و مادر بیچاره به خاطر ابروش هر چی پس انداز داشت یه آپارتمان تو اکباتان داشت اونو فروخت واسه شوهر محترم تا از زندان رفتنش جلوگیری کنه حالا میدونید جواب این همه لطف چی بوده؟ پدر گرامی رفتن و با یک زن دیگه رابطه مخفی دارن هممون هم فهمیدیم از وقتی فهمیدم از پدرم متنفر شدم.این درحالی که من عقد کردم و برای خرید جهاز رو کمک پدرم حساب کرده بودم از طرف ادارشون 600 تومان به من دادن ولی اون خرج کرده و هنوز به دستم نرسیده. خانمهایی که شوهر قدر شناسی ندارید حتی یک ریال هم کمک نکنید چون لیاقتش ندارن.
RE: اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجنگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_11913
یکی از تفاهم هایی که تو زندگیم بارها به وضوح دیدم اینه که احساس میکنم خیلی جاها خانمم حرفم رو حتی قبل از اینکه من ابرازش کنم میفهمه میتونم بگم یه مکمل عالی برای منه خیلی جاها کمبودای منو پر میکنه که اینو تو زنای اطرافم کمتر دیدم که به راحتی همه دقدقه های یه مرد رو بفهمن( البته به نظرم این مربوط به بلوغ فکری زوجین میشه)
ومن این بلوغ فکری و شخصیتی خانمم رو دوست دارم و بهش احترام میذارم:72:
چه جالب ...
منم از نامزدم کوچیکترم (حدود7سال)
ما هم نسبت بهم چنین رفتار و حسی داریم
خیلی دلنشینه
از همه دوستان تقاضا میکنم تا برای حل شدن مشکل مالیم دعاکنن و ما دوتا هم با هم ازدواج کنیم
:82:
RE: +اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجنگی
ممنون از دوست عزيزمون که اين تاپيک رو شروع کردند...
تشکر از همه ي دوستان به خاطر نظراتشون ، خواهشي که از دوستان دارم اينه که قرار نيست ما اينجا نظرات همديگه رو بکوبيم و محکوم کنيم،من خودم به شخصه بر اساس تجربياتم حرف ميزنم و تجربياتي که من به عنوان يه آدم مجرد دارم قطعا و 100 % با تجربيات خانمي که متاهل هستند فرق داره.
دوستان خوبم بيايم قضاوت نکنيم و با صبوري بيشتري اظهار نظر کنيم. ممنون از همه.
نقل قول:
من به عنوان یه مرد با توجه به طرز فکر جامه ما نسبت به شاغل بودن زن ها ، وظیفه خودم میدونم که برای تامین مخارج زندگیم باید کار کنم و چون همسرم رو عاشقانه دوست دارم به امید ساختن یه زندگی عالی تر باهمسرم تمام تلاش خودم رو میکنم
و در کنار اون هم همسرم شرایط من و همین طور هدف من رو از کار کردن میفهمه و میدونه که مهدی همه تلاش رو داره میکنه که یه زندگی عالی برای جفتمون درست کنه ولی ممکنه شوهرش بعضی جاها زمین بخوره و این دلیلی برای اختلاف نیست بلکه دلیلی واسه عشق بازیه اینطوری که همسرم با همه عشقش به من دوباره تکیه گاه من میشه واسه ساختن زندگی دوبارهبه حرفش با محبتش باقناعتش با سنگ صبوریاش کمکم میکنه
این یک زندگی ارمانی با طرز فکر مثبته
ممنونم آقا مهدي واقعا به نکته خوبي اشاره کرديد.واستون آرزوي موفقيت روز افزون ميکنم.:316:
دوستان متاهلي که تفاوت سنيشون مربوط به بزرگتر بودنه خانم ميشه ، لطفا تجربيات و تلخي و شيريني زندگيتون رو مطرح کنيد که استفاده کنيم. :325:
RE: +اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجنگی
سلام دوستان گلم
من فکر میکنم بحث از موضوع اصلیش منحرف شده .....
حالا من نظر خودمو میگم من نزدیک 4 ماه میشه عقدد کردم وحرفهای دوستان گلم تو تصمیم گیریم خیلی تاثیر داشت و مدیونشون هستم ....
راسیتش من خودم شدیدا به اینکه خانم باید از آقا سنش بیشتر باشه معتقد بودم ولی الان همسرم از من حدود 6 ماه کوچیکترن خوشبختانه تو این مدت برخورد یا رفتاری کاملا پخته تری نسبت به من داشتن و من ازاین بابت خوشحالم .. یکی ازدوستان تو اون پستی که راجب این موضوعم زده بودم نوشته بودن که با 6 ماه نمیشه گفت که شما از ایشون بیشتر می فهمی یا کمتر ...
به نظر من خوب بهتره خانم یه چند سالی از همسرش کوچیکتر باشه اما به هیچ عنوان شرط کافی ومطلق نیست ونمیتونه باشه
واسه یه زندگی موفق خیلی فاکتورها لازمه یکیش می تونه این باشه ولی مهمتر ازهمش اخلاق و درک وشعور طرف مقابله که خیلی مهمه .....
خانمهایی که از همسراشون یه خورده بزرگترن باید یه سیاست ونکته های ظریفو باید رعایت کنن...
مثلا نباید برخورد ورفتاری داشته باشن که همسرشون احساس کنه خیلی بیشتر از اون می فهمن ... یه جورایی نباید احساس مرد بودن تکیه گاه ومدیریت را از آقایان گرفت
..