RE: با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟
یه زن اززندگی چی می خواد؟ جزاینکه بدونه یه مردی داره که زنشو همراه زندگیش میدونه؟ شب وقتی میرسه خونه کسی منتظرشه که بخواد بارش رو از دوشش ورداره ،دلواپسی هاشو بیاد به اون بگه
گاهی وقتا سر شو بذاره رو دوش زنش همه دل تنگیهاشو به اون بگه ،بدونه یکی هست که بدون هیچ نگرانی حرفاشو بهش بزنه و.......
این یعنی اینکه تواین دنیا حداقل من مایه ارامش یه نفر هستم.......
به خداوند قسم من هم چین مردی می خوام حالا اقا پسرای تالار می خوان باور کنن که همچین دخترایی هستن یا نه دیگه نمی دونم
من یک دختر ... ساله ام و سوال خوبی شده. من کارمندم و از موقعیت اجتماعی خوبی هم برخوردارم .
فقط می تونم دلیل ازدواجم رو نیاز به احساسات و عواطفم بدونم که با وجود داشتن پدر و مادر مهربان هنوز ارضا نشده و تشنه محبتی دیگر است. البته دلایل تمام دختران برای ازدواج فکر می کنم همین باید باشد. تنهایی بد دردی است و هیچ چیز نمی تواند جای یک پشتیبان و مدافع واقعی را برای ادم پر کند. پدر و مادر همیشه به اندازه پدر و مادریشان از انسان دفاع می کنند. گاهی نیاز به یک همصحبت آنقدر خلایی در زندگی ایجاد می کند که هیچ شغل و پدر و مادری نمی تواند جایگزین آن شود. البته مادر تنها همراز و همدل است اما نوع محبتش همدردیش مادر گونه است. می فهمید که چه می گویم.
در بعضی مواقع فامیل و دوستان آنچنان نگاهت می کنند که احساس ترشیدگی بر آدم غلبه می کند . آنها هیچ چیز دیگر را فکر نمی کنند و به دختری که سنش یک مقدار بالاتر رفت فقط به چشم یک دختر در خانه مانده نگاه می کنند . فرار از این نگاهها و احساسها گاهی وقتها دلیلی برای ازدواج می شود. درکنار آن دلسوزی و نگرانی پدر و مادر و گاها صحبتهایشان نیز فراموش نشود. اما همه این حرفها چه فایده ای دارد وقتی پسر ها حق انتخاب دارند و ما دختر ها باید منتظر بمانیم تا انتخاب شویم..:47:
آقای سورنا باز دارین یه طرفه میرین و جمع می بندیناااا
این تالار نشون نمیده که تمام دخترای ما این جوری هستن
اتفاقا اکثر دخترای امروزی اصلا علاقه ای به مراسم ازدواج ندارن و اگر هم داشته باشن به یه جشن ساده بین دوستان قناعت می کنن
هم چنین در مورد مقایسه کردن باید بگم مردا هم کم مقایسه نمی کنن ...
والا تو صفحه دلایل مردان برای ازدواج چیزی در مورد این تاپیک نخوندیم فقط بدی های خودمون (دخترا) رو خوندیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ببخشید واقعا معذرت می خوام. این رو از سمت یک مرد مطرح می کنم .
دوستان نظراتشون عالی بود، مشارکت، تلاش پایاپای ، صداقت و...
اما یه سول
پس اینایی که تو تالار میان، اینایی که می بینیم، از پسر 25-6 ساله انتظار خوشبخت کردنشون رو دار که قسمتی از این خوشبختی جشن عروسی مجلل، هزینه تعویض لباس برای هر مراسمی و... است، مدام مردشون رو با این و اون مقایسه می کنند و سرکوفت محبت و عشق و پول مردهای دیگه رو بهش می زنن، خستگی مردشون رو نمی فهمن، با یه تغییر رفتار مردشون تا حد انزجار ازش متنفر می شن و... کیان. تو را به خدا کیا هستن اینا.
این هم بخشی از واقعیت اکنون جامعه ما هست .
اما هنوز هم هستند افرادی مانند خانم روزن http://www.hamdardi.net/archive/index.php/thread-5014-1.html
خانم چکامه که با چنگ و دندان و صبر مثال زدنی زندگیشو حفظ کرده
سرگذشت خانم f_z و.....
نقل قول:
sorena_arman نوشته :
اما یه سول
پس اینایی که تو تالار میان، اینایی که می بینیم، از پسر 25-6 ساله انتظار خوشبخت کردنشون رو دار که قسمتی از این خوشبختی جشن عروسی مجلل، هزینه تعویض لباس برای هر مراسمی و... است، مدام مردشون رو با این و اون مقایسه می کنند و سرکوفت محبت و عشق و پول مردهای دیگه رو بهش می زنن، خستگی مردشون رو نمی فهمن، با یه تغییر رفتار مردشون تا حد انزجار ازش متنفر می شن و... کیان. تو را به خدا کیا هستن اینا.
والا به خدا ما که اینطوری نیستیم.
نمیدونم چرا هر چی خانم از نوع بد گیر شما میافته آقا sorena
حرف سورنا درسته و به قول سوگند66 اینا هم بخشی از واقعیات جامعه هستند
ولی اگه قرار باشه همه این جوری در مورد هم قضاوت کنند باید بگیم پس کجا هستند اون آقایونی که به انسانیت نزدیکند
آمار مردان تبه کار و خلافکار و زندانی و معتاد به انواع مخدر و مشروبات الکلی و مجرمان اقتصادی و سیاسی و متجاوزان به عنف و خائنین به زن و فرزند و هزار با عرض معذرت کوفت و مرض دیگه بیشتر هست یا زنان با همین خصوصیات
برید آمار دقیق روابط جنسی در پسران قبل از ازدواج رو با دختران مقایسه کنید هنوز هم آقایون تو خیلی زمینه ها جلو هستند
برید تو دادگاهها ببینید چند درصد از طلاق ها واسه ظلم های که آقایون به خانوماشون میکنند
تو زندگی های اطرافیانتون چند تا زن هست که فقط سوخته ساخته به خاطر بچه هاش
اینا زن نیستند اینا دختر نیستند ؟
اگه واقعیت جامعه دختران پرتوقع هست این دختران دست پرورده همجنسان خود شما هستند همان کسانی که افتخار میکنند توقع بیجا بوجود بیارن واسه زن و بچه شون
یه کم انصاف هم بد نیست به خدا
فرهنگ غلط و جامعه فاسد و .... که یه مشت دختر به تنهایی نساختند همه آقایون مثل آقایون این تالار فکر نمیکنند
یه کم هم به پدران جامعه ما به دوستای خودتون که زیر بار هر حرفی میرن دقت بکنید اونا هم کم بی تقصیر نیستند اونا هم تو این فرهنگ مزخرف شریکند
ولی آیا اونارو هم اینقدر متهم میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
اما یه سول
احتمالا این خانم ها از کره ی دیگه ای! اومدن!!!..........واقعیت چیز دیگه هست...من منکر خانم هایی که با همسرشون توی خیلی از مسایل کنار میان نمیشم.....اما مگه تعدادشون چقدره؟!.......بسیار اندک........تازه ما از کجا پیداشون کنیم!؟؟؟.........همین دیروز یه عروسی دعوت بودم.....دیگه خیلی واضح بود لباس هر خانمی بین 250 - 500 آب خورده بود دیگه(حداقلش!....)...این فقط یه قلمش بود به قول معروف!!!.......تازه همون خانمی که خیلی جاها با همسرش راه میاد.......با دیدن این اوضاع عقده ای میشه!.........متوجه منظورم که هستین سورنا جان؟!.........و بعدش(حتی چند سال) بهت سرکوفتش رو میزنه و نزنه هم از درون ناراحته و.............مگه غیر از اینه!؟؟؟..........:300:
[align=justify]سلام به همه خوبان
اول : اینکه ایجا یک جمع دوستانه است و چرا این همه جبهه گیری میکنید عزیان ؟
دوم : همانطور که اقایونی وجود دارند که با تمام روح و جانشون همسرشون رو درک میکنن خانم هایی هم هستن که حتی با نون خشک شکم خودشون و بچه هاشون رو سیر میکنن . دخترانی هم هستند که انقدر گذشت دارند که نه تنها به حداقل دارایی همسرشون راضی هستند بلکه او را در تمام مشکلات یاری میکنن
سوم : دلیل من برای ازدواج ( پیدا کردن یک انسان که بتونم با تکیه و توکل به روح با عظمتش روح خودم رو به تکامل برسونم )[/align]
با سلام
آقای سورنا و آقا کامران عزیز
این خانمها نه از کره ماه امدن و نه از جای دیگه تو همین جامعه هستند. همون دخترهایی هستند به نظر شما آقایون جذاب نیستند، خوش هیکل نیستند و با تیپی ساده وارد جامعه می شن در حالی که تا اونجایی که من می دونم آقایون مشکل پسندن و می رن دست روی دختران خوش استیل می زارن خوب طبعا اینان خرج و مخارشون هم مثل خودشون خوش استیل هست . فقط باید کمی از مشکل پسندیتون کم کنید و گرنه از این دختران اون قدر زیادن که باور کردنی نیست. البته یک مورد دیگر هم هست: خانواده ها. این خانواده ها هستند که با چشم و هم چشمیشون جوانها را مجبور به مجالس سنگین می کنن در حالی که شاید قلبا راضی به چنین مجالسی نباشن. پس تنها خود دختر مقصر نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
احتمالا این خانم ها از کره ی دیگه ای! اومدن!!!..........واقعیت چیز دیگه هست...من منکر خانم هایی که با همسرشون توی خیلی از مسایل کنار میان نمیشم.....اما مگه تعدادشون چقدره؟!.......بسیار اندک........تازه ما از کجا پیداشون کنیم!؟؟؟.........همین دیروز یه عروسی دعوت بودم.....دیگه خیلی واضح بود لباس هر خانمی بین 250 - 500 آب خورده بود دیگه(حداقلش!....)...این فقط یه قلمش بود به قول معروف!!!.......تازه همون خانمی که خیلی جاها با همسرش راه میاد.......با دیدن این اوضاع عقده ای میشه!.........متوجه منظورم که هستین سورنا جان؟!.........و بعدش(حتی چند سال) بهت سرکوفتش رو میزنه و نزنه هم از درون ناراحته و.............مگه غیر از اینه!؟؟؟..........:300:
سلام کامران عزیز
من فکر نمی کنم خانومی که همراه و در کنار همسرش باشه با دیدن لباسی که تن خانومه دیگه است عقده ای بشه اون اگه در کنار همسرش احساس آرامش کنه نه اون لباس و نه خیلی چیزای ظاهری دیگه به چشمش نمی آد
بعدشم اینکه شما می گین لباش هر خانوم در مهمانی 250-500 بود دلیل بر محکوم کردن خانوما نمی شه مثل اینه که ما بگیم کت شلوار آقایون چرا باید 300 -500 تومان باشه
یه سری چیزا متاسفانه تو جامعه ی ما عرف شده و قیمتش همینه تازه خیلی از آقایون خودشونم دوست ندارن که همسرشون با ظاهری آراسته در مهمانی حضور پیدا نکنه
این ها باعث نمی شه که دید پیدا کنیم نسبت به جامعه برادر خوبم
اگر زنی لباس ارزان قیمت بپوشه کم خرج کنه یا حرفی از پول نزنه می شه نمونه دیگه می شه روی بقیه ی رفتارهاش قلم کشید و گفت این یک فرشته است
و اگر زنی در یک مهمانی یک لباس تقریبا گران قیمت بپوشه می شه گفت که هیچ ارزشی برای همسرش قائل نیست و اونو فقط برای پولش می خواد
مطمئن باشین اینجور نیست
:72:
موفق و پیروز باشین