عجب بحث جنجال برانگيزيه............
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب بحث جنجال برانگيزيه............
سلام بر احسان عزیز..
اول در مورد حاشیه موضوع صحبت کنم(پرده بکارت)...دوستان این را هم مدنظر داشته باشید که امروز بسیاری از پرده بکارت مصنوعی را در بدن جاسازی می کنند که قابل تشخیص هم نیست(البته فقط متخصصان می تواند تشخیص دهند) البته غیر قانونی هست.........
ببخشید که وارد حاشیه شدم بریم سر اصل موضوع....
احسان جان تنها توصیه من به شما این است که گذشته را فراموش کنید....در آن رابطه هر دوی شما لذت برده اید و سکس با موافقت هر دو انجام شده....پس هر کسی هم باید عواقب کارهایش را بپذیرد.......
در نتیجه شما دیگر هیچ گونه تماسی با ایشان نگیرید(چناچه خود این گونه می خواهد) و حتی اگر ایشان هم مایل شدند رابطه را ادامه ندهید.....انسان یک اشتباه را دوباره انجام نمی دهد.....با فاصله گرفتن از ایشان ....هم وضع روحی شما بهتر خواهد شد و هم ایشان در اسایش خواهند بود
موفق باشید
وقتی خودش موافقت داشته عذاب وجدانی از بابت اون شخص وجود نداره ، احتمالاً عذاب وجدان شما می تونه برگرده به اینکه می گی تا حدی مقید بودی و حالا در محضر خدا ...
رابطه ی بد و پر اشتباهی رو شروع کردی ، کنارش بگذار و دیگه سراغش نرو.
به نظر من گذشته از از این حرفا احسان جان شما یه جور حس مالکیت نسبت به غزاله داشتی که با حس دوست داشتنت در تضاده اگر هم رجوع داشته باشید خیلی حریم های بینتون از بین رفته اگه واقعا میتونی رفتارات اصلاح کنی و حسادت رو تخفیف بدی برو سراغش.