RE: اگه یه روز یکی دلتون رو شکست..بهش چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بردر خوبم
من نمی دونم اون خانوم برای چی و به چه دلیلی زده زیر همه چیزو دل شما رو شکونده و می خواد با یکی دیگه ازدواج کنه
ولی اگر بی دلیل داره این کارو می کنه و کسه دیگه ای رو به شما ترجیح داده و به وضوح می گه شما رو نمی خواد
یک راه بیشتر ندارین و اون قبول واقعیته
من با تمام وجودم می تونم حس کنم وقتی کسی رو دوست داری ازش چه انتظاری داری ولی
جز اینکه واقعیت رو قبول کنی چاره ی دیگه ای نداری
لازم نیست بری به اون چیزی بگی سعی کن خودت رو پیدا کنی
سعی کن وایسی رو پاهات و برای چیزی که رفته دنبال دیلی نگرد
این چیزایی که دارم می گم عمل کردن بهش خیلی سخته
ولی باید انجامش بدی تا بتونی خودت رو پیدا کنی
به فکر تلافی نباش فکر نکن اگه یه حرف بهش بزنی بر میگرده نه اون اگه خودش برگرده ارزش داره نه بخاطر دلسوزی سر حرف شما
بعضی ها بی رحمانه پا میزارن توی زندگیت
زود تر از اون چیزی که فکرشو کنی دلتو میبرن
تا میفهمن که توام میخوای دلشونو ببری و اینم میدونن که اگه توام ازشون دل ببری
خیلی ضرر میکنن(وابستگی و سختیه روز جدایی)
بهت میگن دلتو بردار و برو....
کجا برم؟؟؟
نمیودنم....
مگه تو چته که برم با یکی دیگه؟؟؟؟؟
من.... من تافته جدا بافته ام اگه به هم وابسته شیم نمیتونیم دل بکنیم ......
ای مردم یکی بیاد به من بگه ،مگه دوستی به غیر از دل بستن و وابسته شدن چیزه
دیگه ای هم هست؟؟؟
چرا وقتی تو اوج تنهاییات بهش میگی نرووووووووو ،میره؟؟؟؟؟؟
یعنی تا حالا کسی دل اونو نشکونده که بدونه چقدر سخته و اینقدر بی رحمانه نذارتو بره
ای کاش اونیکه باید میموند ،میموند..................
اصلا چرا اومدی که حالا میخوای بری...................
خب فقط میتونم بگم لیاقت عشق شما رو نداره.
اصلا شایسته ی محبت شما نیست متاسفانه واقعیتیه که باید بپذیری.
شاید گفتن واقعیت از همه چیز بهتر باشه فقط موقع گفتن محکم و مغرور باش با التماس نگو مطمئنش کن که قیدشو زدی و حتما حضوری بگو.
عاشق عزيز
چرا يه کمي صبر نمي کني ، بذار معشوقت هم يه کمي با خودش کنار بياد، اجازه بده فکر کنه ، ... حالا يه اس ام اس دادي جوابتو فعلا نداده ، مطمئني که فردا هم جوابتو نمي ده.
يه مقدار آرامش داشته باش. اگه به همه چي مطمئن شدي اونوقت نظر دوستان رو قبول دارم که بايد با واقعيت کنار بياي.:72:
سلام
دو چیز هست که اگر آندو را داشته باشی خدا با توست و دل شکسته تو را درمان خواهد کرد .
1. حق گویی و حق پویی و حق بودن .
2. دل شکسته ای که راه دیگری جز شکستن ندارد .
اگر این دو را همراه هم داشته باشی خدا تو را به نهایت درجه و قرب خودش میرساند
اگر کسی دل من را بشکند از درون خوشحالم چون یاری دارم که از تمام یارهای عالم به من نزدیکتر است و احتیاجی ندارم که زبان باز کنم و چیزی بگویم او خودش همه چیز را میداند .
با امید خوشبختی شما :72:
سلام....
بچه ها....خیلی دوستتون دارم به خدا.....
از اینکه نظر میدین و من رو تنها نذاشتین.....
خیلی خوبین....خدا کنه هیچوقت دلتون نشکنه....
ممنون....
شرمنده ام ولي جسارتا عرض مي كنم
شايد اس ام اس يك راه ارتباطي براي ضرورتهايي باشد ولي اصلا اين راه را مناسب براي لحظه هاي خاص و سرنوشت ساز زندگي نمي دانم ، نه براي اظهار علاقه اين راه را مي پسندم و نه براي حل مشكلات مهم زندگي و صد البته نه بهنگامي كه كسي دلم را شكسته باشد . به نوعي فكر مي كنم اين قسمت از تكنولوژي به نوعي توانايي ديالوگ مستقيم را از من مي گيرد و يا ضعيف مي كند .
سلام برادر عاشق دلشكسته
فقط بايد بگم كه حتما اون شخص اينقدر براتون مهم بوده كه از اينكارش دلتون به درد اومده (شكسته ) ولي يه بار گفتي عشق ... خوب اگر واقعا عاشق باشي و كسي را دوست داشته باشي ازش كينه و كدورتي نميگيري و اون هرگز دلتون را نمي شكنه ... من هم با baby عزيز موافقم چرا يكم صبر نمي كني و از اين احساس خودت را خلاص نمي كني سعي كن آزاد باشي و آزاد فكر كني ... يكم صبور باش و آرامش خودت را حفظ كن سعي نكن باافكار منفي دلت را خسته كني و ذهنت با فكر كردن به اين موضوع تحت فشار مي ذاري همه ما شايد روزي از كسي ناراحت بشيم و دلم بشكنه اما اول بايد ببينيم كه علتش چيه كه طرف دست به اينكار مي زنه ...
من وقتي دلم شكست با زبان بي زباني صحبت كردم نه اينكه موضوع را توي خودم بريزم و باعث ناراحتي روح خودم بشم و از همه مهمتر با خدا حرف زدم ولي بخاطر كاري كه كرده بود بخشيدمش و اين احساس خوبي بهم مي داد ولي نخواستم كه خداوند مجازاتي بهش بده چون اگر واقعا كسي را عاشقي هرگز به فكر اين نيستي كه تلافي كني يا ناراحتش كني شما هم آرام باش و با خداي خودت حرف بزن تا اون آرامشي كه لازمه بهت بده
سلام.....
آنی و سایه های ماه....
ببینید من خودم دنیای مجازی رو قبول ندارم ولی اگه می خواستم بزنگم ویا ببینمش و حرف دلم رو میگفتم که بغضم نمیذاشت که حرفی بزنم...مجبورا با اس این کار رو کردم.....
و در پاسخ شما دوست عزیزم سایه های ماه....من یه بار بهش فرصت دادم همونطوری که تو تایپک تست و صداقت یا ....توضیح دادم ولی اون داره دوباره دقیقا مث بار اول همین جدایی و تنها گذاشتن من رو تکرار میکنه...نمی دونم چرا؟؟؟/
ممنون و متشکر از نظراتون.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asheqh
آنی و سایه های ماه....
ببینید من خودم دنیای مجازی رو قبول ندارم ولی اگه می خواستم بزنگم ویا ببینمش و حرف دلم رو میگفتم که بغضم نمیذاشت که حرفی بزنم...مجبورا با اس این کار رو کردم.....
عزيزم حتي اگر اينطور كه شما مي گوييد باشد بالاخره مجبور مي شويد براي اين گريه هاي بي موقع كه توان حرف زدن را از شما مي گرفت و يا مي گيرد كاري كنيد و اين يعني بلوغ و تحول وتغيير . اين اس ام اس واقعا چيز خوبي نيست . حرفت را بزن . گريه و در نتيجه اس ام اس ديگر چه صيغه اي است ؟!!!!!