RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
خدارا شكر عزيزم چقدر نگرانت بودم . اين اسم را بيشتر از وهم دوست دارم . به واقع از خوشحالي مثل احمقها دارم گريه مي كنم ، آدمها حتي اگر همديگر را هم نشناسند باز مي توانند تا بي نهايت همديگر را دوست داشته باشند . خوش آمدي خانمي چقدر خوب كه با روحيه تازه تر آمدي و با كوله بازي از تجربه هاي خوب و گرانقدر .
آهاي بچه هاي تالار
همه ي شما را صميمانه دوست دارم و براي همگي بهترين آرزوها را دارم . دل تان خوش و لب تان خندان باد .
سلام مجدد آنی جون
واقعا هانی هستی آنی جون
زیاد اینجا نیستم و نمی تونستم اونجا هم ثبت نام کنم وارد تالار می شدم ولی نمی تونستم ثبت نام کنم
من هم شما رو دوست دارم:228:
:72::43:سلام قلب سپید نازنینم
خیلی خوشحالیم که باز هم این جا و پیشمون هستید.:46::72:
سلام قلب سپید عزیزم :72: همیشه حالت رو از روزن عزیز می پرسیدم، خوشحالم که در شرایط خوبی به سر می بری عزیزم. امیدوارم با تجربه هات زندگی خوبی رو برای خودت بسازی ...
اما میشه بپرسم منظورت از این جمله« چه جالب که دیگه نامزدم هویت خارجی نداره! » چی بود؟
:72:
ایشون در اثر یه تصادف فوت شدن ولی جسدی از ایشون باقی نمونده!
داري جدي مي گي ؟!!!!!
متاسفم عزيزم.
من هم متأسفم قلب سپيد عزيزم
راستي كسي از نازنين غ و مردمك و چكامه خبري داره چرا دوستان قديمي اين همه كم به تالار ميان ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
داري جدي مي گي ؟!!!!!
متاسفم عزيزم.
برای چی باید شوخی کنم؟!
بله عزیزم حقیقت داره
و ممنون از همدردیت
سلام دوستان عزیز!
چه دوستانی:302:مدتهاست سری به تالار نزدم(به دلایل شخصی :43: :) هیچکس نپرسید نیلوفری هم بود یا نه:54::47: بابا من یکسال اینحا سایه به سایه خیلیاتون بودم ولی جز یکی هیچکس یادی از من نکرد:203:
من دارم برای همیشه خداحافظی میکنم/امروز که نگاه کردم به پروفایلم یک پیغام از کنجکاو عزیز داشتم یادش نبود من تو صندلی داغ قبلی معرفی شدم !ولی بازم از لطفی که کردی و به یادم بودی ممنون!
:D خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است:72::302:
خداحافظی برای همیشه::16::
برای همگیتون آرزوی موفقیت میکنم برای همه گی!
سالی که نکوست از بهارش پیداست و برای من که هیچی پیدا نبود .می خواستم سالگرد ورودم را به یه همچین جمعی جشن بگیرم ولی دیگه نمی تونم باشم برای همگیتون آرزوی موفقیت میکنم برای همه گی!
شادی لحظه ای بود !
ما هم رفتیم!
اين تاپيك كه مخصوص افراد قديمي و پيشكسوته...
خوش به حالتون كه اين همه طرفدار داريد،خيلي خوشحال شدم كه ديدم چه قدر هواي همو دارين...منم به عنوان يه تازه وارد و نخود سياه :302:همتون رو دوست دارم و آرزوي خوشبختي و موفقيت واسه تك تك تون دارم.
دوستتون دارم...:46: