RE: زن ایده آل یا انسان ایده آل؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سپیده ی عشق
سارای عزیز
من چون از این تبعیضهای بین مرد و زن واقفم به خاطر همین هم وقتی یکی توی تالا ر می گه "همسرم معتاد و دوست دختر داره "میگم به همسرت بیشتر وقت بده تا با گذشت زمان مشکلات کمتر بشه یا صبر تو بیشتر میشه مشکلاتو کوچک تر می بینی.
عزیزم پس توی این جامعه ای که همیشه حق با مرداست ما قدرت مانور ان چنانی نداریم برای تصمم گیری......و نشان دادن راه به دیگران.
پیروز باشی
سپیده ی مهربونم،
حقیقتش من اختلافی بین زن و مرد نمی بینم. در مورد پدرم هم که گفتم، منظورم مرد بودنش نبود. مشکلمون این بود که پدر با وجود ایده آلهایی که داشت و به من هم القا کرده بود، اما در عمل نمی تونست خیلی از سنت ها فاصله بگیره، و عقاید و نگرش های جدید رو بپذیره و بهشون احترام بذاره.
honey وقتی از نظر نگرش و مذهب و ... با جامعه اختلاف پیدا کنید، کار خیلی سخت می شه. ( چون جامعه سعی می کنه خوردت کنه ) اما من حلش کردم. حالا تو جامعه خودم کاملا پذیرفته شده م.
الان اونهایی که احکام اسلام رو برای مرتد ها برام بازگو می کردند، بهم می گن تو مسلمونی، خودت خبر نداری (مثلا داییم که مدرس حوزه علمیه ست)!!!
یا هر کی یه جوری منو به خودش وصل می کنه. یکی می گه نیچرالیستی، یکی می گه کمونیستی، یکی می گه مسیحی هستی...
باز هم همه دارن اشتباه می کنند، چون من فقط یک چیزم: "بی سواد" . اما چیزی که می خوام بهت بگم اینه که در برابر سنتها می شه ایستاد، یک تنه مبارزه کرد، و پیروز شد.
عوام یه اخلاق خاصی دارن. اگه بتونن، له ت می کنند، اما اگه نتونستند، دنبالت راه می افتن و برات هورا می کشن!!
پس قوی باش و تبعیض زن و مرد رو نابود کن. به هیچکس هم توصیه نکن که از شرافتش بگذره. ( البته فرض من برحق بودن طرف و عدم وجود هیچ راهی برای کنار اومدن شرافتمندانه با سختیهای زندگیه . وگرنه من خودم می تونم قسم بخورم که اگه همسرم از گردن هم قطع نخاع بشه، تنهاش نمی ذارم. چه رسه به اینکه معتاد بشه!! اما اگه بهم خیانت کنه، دیگه شرافتم اجازه نمی ده که باهاش بمونم.)
دوستت دارم:72:
اتفاقا من با توجه به لینکهای متفاوتی که شما می گذارید تصور می کنم شما دقیقا تصور می کنید اختلاف فاحشی بین زن و مرد است!! و البته شما زنان را برتر می دانید!!
در تاپیکی که من برای دوستم باز نمودم شما حتی کلمه ای از این اسم نبردید که این دختر بایستی پا به پای پسر برای زندگی مشترکش تلاش نماید و این را حق دختر و پدر او دانستید که مهیا شدن شرایط ازدواج را از پسر بطلبد. چیزی که با طرز تلقی شما از جامعه مدرن و امروزی در تضاد کامل است!! شما زیبایی های جامعه مدرن را با زیبایی ها ی جامعه ای که گذشت یکجا می طلبیدو این ناشدنیست.
دختری که در مسئولیتها منفعل باشد لایق زندگی مدرن نیست!!
شما در آن تاپیک دختری را که مانند "دختر به قول شما عوام "تنها به شرایط فکر می کند ومنطقی!!(بخوانید منفعت طلبانه) را دختر بسیار خوبی دانستید و او را متعهد دانستید .
شما یک نفر با افکار و عقاید متناقض هستید. من تصورم اینه. البته عذر می خوام این حرف رو می زنم. ولی اندکی جست و جو در آرای شما می رسونه که شما اینگونه تفکر می کنید. چیزی که من ابتدا برخلاف آن فکر می کردم.
".......................................متاسف انه با وجود تلاشهای فراوانی که کردم،برخی واقعیتهابرایم غیرقابل چشم پوشیست و نمی توانم بدبینی بنامم.چون (وقتی می نگرم) واقعیت دارند.با توجه به اختلافی که در بینش خویش و دیگران مشاهده میکنم ، حضور خود را این بار واقعا بی فایده به حال اهالی تالار دانسته به مرور از حضور دوستان مرخص میشوم.
در پناه ایزد.......................................... "
"چه امضای غم انگیزی است برای دوستان..
به شخصه امیدوارم در این تصمیمتون تجدید نظر بفرمایید."
من کتمان نمی کنم که شما در مورد من اشتباه کرده بودید!
من لیاقت صفاتی که به من داده بودید رو نداشتم، چه بهتر که گرفتیدشون.
اما در مورد اون دختر، من فرض گرفته بودم که اون پا به پای همسرش تلاش خواهد کرد.
گفتم به نظر می رسه ارزشش رو داشته باشه.
به هرحال من از اینجا نمی تونم اینقدر قطعی در مورد کسی نظر بدم.
من به اندازه شما باهوش نیستم.
به هرحال من اینجا اومدم که تناقض هام رو کمتر کنم.
شما به من لطف دارید که کمکم می کنید!
خواهش می کنم. برداشت من با توجه به پستهای افراد است. و بنابراین تعارفی در کار من نیست. همان طور که در آن زمان تصورم آن بود که شما آن گونه هستید و اکنون تصورم دقیقا خلاف آن است.
شما به این افکار متناقضتون احتیاج دارید!! برای مبارزه با تبعیضی که بر علیه زنان شده در عین اینکه این رو حق دختر بدونید که یکی رو ببینه که داره براش مثل.. جون می کنه که شرایط ازدواج رو تامین کنه تا عشق رو بتونه اینطوری به وجود بیاره در نهان دختر!!
شما توی اون تاپیک کمک خواسته بودید، من همون چیزی که به فکرم می رسید رو بهتون گفتم.
البته باید می فهمیدم، شما خودتون همه چی رو می دونید و نیازی به کمک ندارید. این فقط یه دامه برای پرخاشگری کردن به آدمهایی که تو تله میفتن.
من سالهاست که دارم رفتار آدمها رو تحلیل می کنم.
اینجا من شاید نزدیک به 700 پست از شما خوندم، و هنوز به هیچ برداشت کلی ای از شما نرسیدم.
بعد شما از این 48 پست من، حاضر نیستید همه شون رو با هم در نظر بگیرید.
چیزیکه شما رو آروم می کنه رسیدن به حقیقت نیست، پرخاشگری کردنه.
من دیگه به هیچ عنوان حرفی با شما ندارم.
به سلامت!
خانوم محترم اون کمکی که شما کردید با این حرفهایی که اینجا می زنید چنان در تناقضند که هر عقل سلیمی می فهمه که شما افکار متناقضی دارید یالااقل حرفهای متناقضی می زنید. اینها توهین نیستند.شما در پاسخ در مورد دختری منفعل که حتی حاضر نیست برای پسری که از همه چیزش برای او دارد می گذرد لااقل صبر خرج کند!! پاسخ دادید که اتفاقا خانواده دختر و دختر افراد با شخصیتی هستند و این حق آنهاست که شرایط را از پسر طلب کنند و اینجا از یکسان بودن زن و مرد سخن می گویید. یکسان بودنی که گویا تنها در حقوق است. سه صفحه از این تاپیک گذشته است و شما حتی به یک مورد برابری در مسئولیتها اشاره نکردید. تنها گفته اید چرا باید زنها اینقدر به خواست مرد اهمیت بدهند و چرا خودشان و انسانیت خودشان برایشان مهم نیست.
هیچ پرخاشگری در کار نبوده. اندکی دقت می رسونه که لحن چه کسی پرخاشگرانه بوده.بنده تنها دیدگاه خودم رو گفتم و شما با عباراتی احساسی مانند" به سلامت- من حرفی با شما ندارم- انسانهای ابله کم نیستند منم یکیشون" پاسخ دادید.
من اصراری به پاسخگویی شما ندارم. موفق باشید.
بله من احساسی هستم.
الان هم اشک نمی ذاره ببینم شما چی نوشتید.
درست می گید من متناقضم.
به درد کمک کردن به هیچکس هم نمی خورم.
نمی دونم چرا فکر کردم اینجا عضو شم!!!!!!!!!
به هرحال من شبهای زیاد با بغض خوابیدم.
اینم یکیش.
دیگه هم مزاحم تالار شما نمی شم.
هچوقت
ممنون که بهم فهموندید متناقض تر از اونیم که بخوام به کسی کمک کنم.
خانوم philosara این قسمتی از اختلاف بین زنان و مردان است که شما بدون توجه به آن صحبتهایی را در زمینه برابری در همه زمینه های این دو مطرح کردید.
شما بنده را در یک پست به دروغگو بودن، دو رو بودن و تندخو بودن متهم کردید بسییار راحت بنده را متهم کردید به اینکه تو به خانواده ات هم احترام نمی گذاری و بعد فرمودید که اگر عصبانی شدم که هیچ!!!! اگر نه سوالی هست بپرسم. به مواردی که حتی 1% از آن در هیچ یک از پستهای بنده مشاهده نمی شود.
. پست بعد از آن را مشاهده کردید؟ من تنها برای شما آرزوی موفقیت کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
آقای sorena_arman من هم شما رو فردی دروغگو، دورو، و تندخو یافتم.
غیبت رو مورد مهمی نمی دونم، چون به هرحال اینجا هرکس نظرش رو در اختیار جمع گذاشته، و نقل قول مشکلی نداره. اما تصور نمی کنم این دوستتون در مورد احترام به پدر و مادر هم خیلی به بی راهه رفته باشند.
اگه نظرم عصبانیتون کرده، که هیچ! اما اگه سوالی براتون پیش اومده، جواب می دم.
موفق باشید. نه سوالی ازتون ندارم، حتما چیزی از دروغ و دورویی رو در شخصیت من یافته اید .
بنده هم در هم شکستم ولی چیزی نگفتم.
پستهای قبلی را نیز نه برای انتقام و نه برای توهین بلکه برای اصلاح عملکرد شما آوردم که بیشتر آن چیزی که به آن اعتقاد راسخ دارید را بگویید نه برای اینکه جسارتی کنم مبنی براینکه شما نباید به کسی کمک کنید.
به احساسات خود احترام بگذارید وبدون شناخت از خود نگویید زنان احساسی تر و محتاج تر از مردان در زمینه محبت نیستند. مردان در هم می شکنند ولی چیزی نمی گویند. این تفاوتی است که نادیده گرفتید!
من واقعا معذرت می خوام. اصلا انتظار نداشتم اینقدر ناراحتتون کنم.
من تنها یک نفر از اعضای تالارم که قصد رفتن هم دارم. خواهش می کنم نروید. خواهش می کنم..