سلام
الان نشون ميدم داغ يعني چي:
طاهره +2 يعني چي؟
MKEيعني چي؟
ارتش رو برام تعريف كن!
يه جك باحال بگو بخنديم!
چرا من هستم؟ من يعني چي؟
تو كي هستي؟
كي ميگه يا رب؟ كي ميگه ربي؟
كمك: زنگ بزن 118 بگو آش نشاني شمارش چنده؟!:D
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
الان نشون ميدم داغ يعني چي:
طاهره +2 يعني چي؟
MKEيعني چي؟
ارتش رو برام تعريف كن!
يه جك باحال بگو بخنديم!
چرا من هستم؟ من يعني چي؟
تو كي هستي؟
كي ميگه يا رب؟ كي ميگه ربي؟
كمك: زنگ بزن 118 بگو آش نشاني شمارش چنده؟!:D
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
با سلام مجدد خدمت طاهره عزيز :72:
با تشكر از صبوري و وقتي كه گذاشتيد براي نشستن روي صندلي داغ :228:
آيا كلا شخص صبور و آرامي هستيد؟ يا اين مقتضاي رشته تحصيلي و ياكارتون هست ؟
اگر كسي را بخواي به آرامش دعوت كني كه بسيار مضطرب و نگران هست چكار مي كنيد ...
گفتيد سفر دور دنيا را دوست داريد حالا دوست داريد كه اين سفر را تنها بريد يا اينكه دوست داريد يه همسفر داشته باشيد ... اگر گزينه دوم جواب شماست با چه كسي ؟
آيا فكر مي كنيد كه از شكل و شمايل و طرز لباس پوشيدن يكنفر مي شه درباره طرز فكرش و اعتقاداتش قضاوت كرد اگر نمي شه چرا بعضي افراد اينكار را مي كنند ؟
با سپاس فراوان
:72:
22. هم قدیمی هستی، هم فعالیتت مستمر و هم شناسایی بالایی از اعضاءتالار دارید. بفرمایید در حال حاضر كدامیك از اعضاء تالار را جهت مدیریت بخش مقالات پیشنهاد می دهید؟! (مدیر همدردی)
از لطف شما ممنونم رئیس جان. به نظرم شاید بهتر باشه در این خصوص یه نظر سنجی بذاریم . البته در خصوص سطح نظر سنجی باید بحث کرد .
23. كدامیك از موضوعات یا پستهای تالار بیشترین تاثیر را روی شما گذاشت، یا حداقل احساس خوشایندی بهت داد؟ (حداقل یك لینك ،حداكثر اختیاری... اشاره كن) (مدیر همدردی)
در طول 2 سال گذشته موضوعات و ارسالهای زیادی دیدم که فوق العاده بودن و دوستشون داشتم و تا اونجا که ممکن بود ازشون استفاده کردم. اما یکی از منحصربفردترین موضوعات و پستهایی که در تالار با او روبرو شدم و هنوز هم جزء تاپیکهایی ست که مثل کتاب مرجع مدام به اون رجوع می کنم موضوع فرزندان طلاق از فائزه عزیزم بود که به شدت منو تحت تاثیر قرار داد.
24. اگر قدرت داشتی كه تنها یك خصوصیت منفی از خودت كم كنی و تنها یك نقطه قوت به خودت اضافه كنی،این دو خصوصیت كدام بودند؟ (مدیر همدردی)
این یکی دیگه واقعا سخت بود! و زمان زیادی برد . انتخاب از بین همه ی نقاط ضعفی که دارم و باید کاهششون بدم و همه ی نقاط قوتی که ندارم و باید کسبشون کنم کار خیلی سختی بود اما فکر می کنم از دست دادن زمان(منفی) و افزایش سرعت عمل(مثبت) مهمترین هاشون هستند که در واقع یه جورایی هم مکمل هم هستند.
25. اگر بخواهی تنها یك كتاب، یك فیلم، یك جمله آموزنده و یك انتقاد به همه بكنی آنها كدام بودند؟ (مدیر همدردی)
یک کتاب : هفت عادت مردمان موثر نوشته ی استیفان کاوی
یک فیلم : فارغ از جدالهای روانی سیاست و تکنیک ها و .. فیلم سازی به دو سریال ساده ی خارجی اشاره می کنم که در سالهای گذشته پخش می شد و می شود. یکی سریال "پرستاران" و دیگری "پزشک دهکده" . جذابیت این دو سریال برای من نحوه ارتباط سازی شخصیت های این فیلم ها بود و بعضا رفتارها و دیالوگ های زیبای اونها به لحاظ جاگیری در چمبره ی متدهای ساده اما مهم روانشناسی ... نحوه انتقاد کردن و انتقاد پذیری ، ابراز افکار و احساسات ، بروز خلاقیت ، مسئولیت پذیری و ... از آموزه های این فیلم ها بودن ...
یک جمله آموزنده : بهترین عادت این است كه به هیچ چیزی عادت نكنی در اینصورت همیشه آزاد و رها خواهی بود و برای رفتن به فرداهای روشن تر هیچ تردیدی نخواهی داشت.
یک انتقاد همگانی : خوشبختی را در چنان هاله ای از رمز و راز ، لوازم و شرایط ، اصول و قوانین پیچیده ی ادراک ناپذیر فرو نبریم که خود نیز درمانده از شناختش شویم.
26. 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی، اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده . (مدیر همدردی)
اگه اجازه بدید این سوال رو کمی دیر تر جواب می دم چون پیدا کردن پستهای مختلف دوستان کمی زمان بره . ممنون.
27. اگر از شما بپرسم بین جنگل و دریا کدام را بیشتر دوست دارید . به من چه جوابی می دهید ؟( ani)
هر دوش به یک اندازه ani بویژه اگه کنار هم قرار گرفته باشن ...
28. اگر میهمان من باشی و من به شما پیشنهاد
قهوه تلخ
قهوه با شیر
قهوه با شیر و شکر بدهم
کدام را انتخاب می کنی ؟! (ani)
ani عزیزم اگر سه بار منو دعوت کنی قول می دم که هر بار یکیشو خواهم خورد :P ولی جدای از شوخی قهوه با شیر و شکر رو معمولا ترجیح می دم .
29. به نظر شما عشق یعنی چه؟ (کنجکاو)
عشق یک جوشش هست . یک جوشش درونی و از عمق وجود ... بسته به اینکه ما عشق رو فقط در یک ارتباط دو طرفه معنی کنیم یا در یک کل می شه مصادیق زیادی رو برای اون قائل شد ... اما در مجموع و صرف نظر از انواع ، عشق حسی ست که باعث تحول و دگرگونی اساسی در وجود انسان می شود ...
30. بهترین عشق شما کی بوده وهست وخواهد بود؟ (کنجکاو)
اگر منظورت عشق با معادلات ارتباط با جنس متفاوت باشه بهترین رو من از این منظر بهش می پردازم که تونسته باشم تجربه ای در خور کسب کرده باشم که از این زوایه می تونم بگم تجربه ی من از عشق مربوط به سالهای دوریه .. زمانی که 20 تا 22 ساله بودم. یه عشق کاملا یه طرفه که هیچوقت از اون با کسی صحبت نکردم اما تجربه ی اون احساس دوست داشتن به من آموخت که چطور آدم می تونه به سادگی از خودش عبور کنه و احساس رهایی از خودخواهی و خودبینی رو تجربه کنه ... از طرفی تقریبا همون سالها درگیر عشق یه دوست قدیمی نسبت به خودم شدم که باعث شد دوست داشتن خودم رو تجربه کنم ... و حالا مدتهاست که از اون اتفاقها گذشته و من در تمام این سالها یاد گرفتم که می تونم با فراخی و گستردگی تمام هم خودم رو و هم دیگران رو دوست داشته باشم و برای این دستاورد مدیون اون دو نفر خواهم بود برای تمام عمر .
31. طاهره +2 يعني چي؟(mke)
جوابش همون خود سواله
32. MKEيعني چي؟ (mke)
به نظرم اختصار مکه مکرمه باشه . درسته ؟
33. ارتش رو برام تعريف كن! (mke)
تا اونجا که می دونم معمولا به تشکیلان و امکانات نظامی یک کشور می گن ارتش.
34. يه جك باحال بگو بخنديم! (mke)
دوصتت دارم با (ص) صابونی تا همه تو کَفِش بمونن :P
35. چرا من هستم؟ من يعني چي؟ (mke)
این جوابیه که هر کس خودش باید پیدا کنه :305::303:
36. تو كي هستي؟ (mke)
مخلص شما طاهره.
37. كي ميگه يا رب؟ كي ميگه ربي؟ (mke)
هر دوشون کسایی هستن که دارن با خدای خودشون حرف می زنن اما با گفتار متفاوت.
از راهنماییت هم سپاسگزارم آقا مرتضای گل . اینم تقدیم به شما :72:
با سلام
آیا واقعن طاهره هستید؟
آیا تا بحال کارشناسی غلط نکرده اید؟ و اگر راهنمائی شما بعنوان یک کارشناس اشتباه باشد چکار میکنید؟
دوربین هستید یا نزدیکبین؟ عینک میزنید؟
این چه شرابی هست که شما را از امید و بیم و عناصر چهارگانه فارغ ساخته؟ توضیح میدین؟
از این شراب مست هم میشین؟ مست سیاه مست؟ یا مست مستور؟ یا فقط گرمتون میکنه؟
ممنون از حوصله شما
فعلن...
:72:سلام الهی طاهره جونی چقدر صندلیت داغ شده ها
خدا قوت مهربون، پاسخ های شما واقعا عالیه.
آفرین به این کارشناس افتخاری عزیز ما:104:
سلام
همش غلط بود جز 1
سوختی
sayehhaye_mah عزیز ،
از لطف و توجه تو ممنونم. :46:احتمالا اگه کنجکاو نازنین زودتر به دادم نرسه ،جزغاله شدنم حتمیه :shy::54:
38. آيا كلا شخص صبور و آرامي هستيد؟ يا اين مقتضاي رشته تحصيلي و ياكارتون هست ؟ (sayehhaye_mah)
در کل طبیعت آرومی دارم اما گاهی هم به شدت ناآروم و بی صبر می شم . البته رشته تحصیلی و کار من سرشار از تغییر و تحوله ...
39. اگر كسي را بخواي به آرامش دعوت كني كه بسيار مضطرب و نگران هست چكار مي كنيد ... (sayehhaye_mah)
معمولا در چنین مواقعی بیشتر از ارتباط کلامی ارتباط حسی تاثیر داره بنابراین اگر امکانش باشه او رو در آغوش می گیرم و یا دستش رو می گیرم و با نوازش و کلام آروم سعی می کنم به او آرامش و اطمینان بدم تا آسوده تر بشه و بتونه از نگرانیش صحبت کنه . در غیر این صورت فقط با کلام و جملات اطمینان بخش و آرامش دهنده ...
40. گفتيد سفر دور دنيا را دوست داريد حالا دوست داريد كه اين سفر را تنها بريد يا اينكه دوست داريد يه همسفر داشته باشيد ... اگر گزينه دوم جواب شماست با چه كسي ؟ (sayehhaye_mah)
تا الان که توی رویاهام کسی کنارم نبوده اما می تونم تغییرش بدم در صورتیکه یه همپای واقعی داشته باشم.
41. آيا فكر مي كنيد كه از شكل و شمايل و طرز لباس پوشيدن يكنفر مي شه درباره طرز فكرش و اعتقاداتش قضاوت كرد اگر نمي شه چرا بعضي افراد اينكار را مي كنند ؟ (sayehhaye_mah)
نمی شه منکر این شد که ظاهر آدمها نقش مهمی در برداشت اولیه از شخصیت اونها داره اما این برای قضاوت مطلقا معیار مناسبی نیست. دلایل زیادی می تونه وجود داشته باشه برای اینکه کسی از روی ظاهر افراد در مورد اونها قضاوت کنه . مثلا اینکه جور دیگه ای یاد نگرفته . یا ظاهر بینه و ...
42. آیا واقعن طاهره هستید؟(sekseke )
اگه منظورتون اسممه بله اسم واقعیم طاهره ست. و اگر نه باید دید تعریف شما از "طاهره" چیه ؟
43. آیا تا بحال کارشناسی غلط نکرده اید؟ و اگر راهنمائی شما بعنوان یک کارشناس اشتباه باشد چکار میکنید؟(sekseke )
قطعا قید "افتخاری" نشون می ده که من متخصص و کارشناس روانشناسی نیستم و طبیعاتا احتمال خطا در برداشت و راهنمایی هم به همین نسبت در یادداشتهای من وجود داره . هر چند تمام سعیم رو می کنم که در مواردی که مطمئن نیستم و حدس می زنم که راهنماییم مفید نباشه اصلا وارد بحث نشم .چون واقعا گاهی بدون اینکه خودمون بدونیم حتی بواسطه ی یه حرف ، یه کلمه و یه جمله ی نابجا ضربه ای به روح و روان و حتی زندگی فرد پرسش کننده وارد می کنیم که شاید جبرانش سخت تر و پر هزینه تر از خود مشکلش بوده باشه ... شاید یکی از دلایل حضور کم من در موضوعات و بحثهای مختلفی که دوستان مطرح می کنن وجود همین حساسیت در خصوص پاسخ دادن باشه ...
البته همیشه هم این امیدواری هست که طرف مقابل بتونه از نظرات مختلفی که بهش داده می شه بهترینش رو انتخاب کنه . در مورد راهنمایی های خودم هم فقط می تونم امیدوار باشم که اشتباه نکرده باشم. اگر متوجه بشم اشتباه کردم سعی می کنم تصحیحش کنم و در غیر این صورت چه کاری از دستم برمیاد جز اعتماد به کسی او رو راهنمایی کردم ...
44. دوربین هستید یا نزدیکبین؟ عینک میزنید؟(sekseke )
از نوشته هام معلومه که عینک می زنم ؟ چه جالب ! آره . چشم من نزدیک بینه و به تبع عینکم دوربین .
اما در مورد نگاهم به زندگی ، سعی می کنم به طور توامان هم به دور نگاه کنم و هم به نزدیک و یکی رو هیچوقت فدای دیگری نکنم . عینکی هم که برای این کار استفاده می کنم عینک واقع بینیه با جنسی از امید + جسارت + تلاش.
45. این چه شرابی هست که شما را از امید و بیم و عناصر چهارگانه فارغ ساخته؟ توضیح میدین؟ (sekseke )
عشق ... و دیگر هیچ ...
وقتی عشق و دوست داشتن راهبر تو می شه اجماعی از امید و بیم و (به قول شما) عناصر چهارگانه در تو شکل می گیره که به یه حس آزادی و رهایی ختم می شه ... نه ترسی باقی می مونه و نه نیازی ... فقط تو هستی و تو و عشقی که به سمت همه چیز و همه کس روانه ست ... و اندیشه و آرامشی که تو رو ترک نمی کنه .... از مصائب ، سختیها و مشکلات نمی ترسی ، بهشت و جهنم کارکرد ، معنا و مفهومش رو برات از دست می ده و یاد می گیری که بیش از اینکه منتظر لطف و رحمت باشی و فقط به امید دل ببندی و بیش از اینکه از عذاب و تنبیه بترسی و از خودت پرهیز کنی به خودت رو بیاری و به زندگی ... لطف از توست و زندگی در تو ....
46. از این شراب مست هم میشین؟ مست سیاه مست؟ یا مست مستور؟ یا فقط گرمتون میکنه؟ (sekseke )
مستی این شراب نه از جام که از وجود پا می گیره و به عکس بقیه ، نغمه های رهایی بخش و آزادکننده ی این شور و مستی بیش از همه محصول توامان دل و عقله که بی واسطه فقط و فقط از خودت شعله ور می شه ...
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
ببخشید باز هم سوال دارم:
-دل و عقل؟ جمع اضداد نیست؟ واقعا دل و عقل با هم به تفاهم می رسندکه محصول توامانی تولید کنند؟
-فامیل مدیر هستید؟ با آقای مدیر نسبتی دارین؟ چه نسبتی؟
-چطوری میشه کارشناس افتخاری شد؟ و یا تعداد زیادی ستاره بدست آورد؟
-آیا خواب میبینین؟ خوابهاتون رنگی هستن؟توی خواب میدونین که خوابین؟
-انسان کامل به نظر شما کی هست؟ اصلن یک همچین واژه ای وجود خارجی داره؟ اگر آره توضیح بدین.
-خوبی و بدی به نظر شما مطلق هست یا نسبی؟
-فکر میکنین چرا "زن" شدین، چرا مرد نه؟ اگر روزی امکان برگشتن به عقب و انتخاب وجود داشته باشه، آیا ترجیح میدین همون زن باشین یا نه مرد؟
ممنون از حوصله شما
فعلن
طاهره خانم سلام و احترام خسته نباشید
1_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
2-جوانی تعریف کنید
3_شما سفر مکه و کربلا رفتی
4_یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید
5_شما ادم خوش اخلاقی هستید یا نه
امیدوارم همیشه سلامت موفق باشید