RE: قصه ناز و نياز زن و مرد قبول دارید؟ لطفا نظر بدید.
عرض سلام و ادب؛
من خواهش میکنم...
اینقدر از امامان و پیامبران مایه نذارید،
اونا اومدن یه راه و جاده ای رو به ما نشان دادن و بقیه مسیر رو به خدمون سپردن ،
اصلا فرق شیعه تو این مسئله اس که یه شیعه میتونه خیلی از احکام قدیمی رو خودش با شرایط جدید بروز و کاربردی کنه(البته این مسئله شجاعت،که پایه و اساس انسانیت ماست رو لازم داره،که اونم شدیدا جای بحث و تفکر روش هست) .
خود مولا علی به این مسئله تاکید داشته و تمام سعیش رو کرده که جهت فلش رو به ما نشون بده نه خد فلش رو،
اونوقت ما آدما همچنان عادت بت سازی و بت پرستی مون رو کنار نذاشتیم.
فکر میکنم نظر استار عزیز هم ،دادن نظرات شخصی برآمده از وجود و تفکر خودمون با توجه به شرایط فعلی بوده،
نه شنیده ها و ...
اقایسورنا واقعا ممنونم که باعث امیدواریه بنده نسبت به دیدگاه اقایون شدید، منم فکر میکردم اقایون این دیدگاه رو دارن هر چند واقعا حالم از این تفکر(ناز زن و نیاز مرد)به هم میخوره
ما هممون انسانیم قبل از اینکه زن یا مرد باشیم.
جمله ای رو که من بیان کردم دیدگاه شخصی خودم نبود دیدگاه کسی بود که ادعای این رو داره که زن رو قبل از اینکه زن باشه انسان میدونه و به قول شما خصایص انسانیش هست که باعث ایجاد جاذبه درونش میشه ولی افرادی امثال این مرد هستند که عملا به قصه ناز ونیاز مرد کاملا پایبند هستند من فقط نمونه ای رو ذکر کردم که امثال این نمونه هم کم نیستند
و اما خود من , قصه ناز و نیاز برمیگرده به روابط شخصی و خصوصی افراد من فکر میکنم گاهی اوقات بیشتر از اونی که به ناز کردن نیاز داشته باشم به ناز کشیدن احتیاج دارم
دیدگاه من به مرد یا زن قبل از اینکه اونها را زن ومرد بدونم اینه که انسان فرض میکنم درسته که تو بعضی مسایل نمیشه تفاوت ها رو نادیده گرفت ولی اصلمون یکی بوده هدف نهاییمون هم یکیه اینکه یکیو شکارچی بدونیم اون یکیو صید یعنی عملا تفاوت انسان و حیوان رو نادیده گرفتیم
جناب سورنا محترم من اگه میخواستم زندگی خودم را با همچین افرادی آغاز کنم اینجا نمی اومدم که امثال شما رو راضی کنم که به همه با یه چشم نگاه نکنید
ضمن عرض ارادت،
استار عزیز فکر میکنم اسم این تاپیک (ناز و نیاز) ،یه مقدار توی جنجالی تر شدن (همون شور
حرارت بیشتر منظورم بود) این مسئله تاثیر گذاشته،
ضمن اینکه برچسب ناز برای خانوم ها،و نیاز برای آقایون یه مقدار باعث انحراف موضوعات
اصلی میشه.
با تقدیم احترام
مسئله میشه
سلام
من این قصه رو قبول ندارم بزارین اسمشو بزاریم افسانه
من قصه ای رو قبول دارم که زن و مرد برای همدیگه ارزش دارن
قصه ای که هرکدوموم به هرچی نیاز داشتن طرف مقابل با جون دل براش مهیا کنه نه اینکه همه ی مشکلات زندگی فقط رو دوشه یکی باشه چون وظیفه اش
اون قصه ای قشنگه که کلمه ی وظیفه اشه ازش حذف بشه
وظیفه اشه خرج کنه،وظیفه اشه غذا درست کنه،وظیفه اشه کار کنه،وظیفه اشه خونه رو مرتب کنه،...
به این جمله ها دقت کنین چقدر ازشون استفاده می کنیم ؟؟؟؟؟
بله دسته ما خانوما باید ناز کنیم ولی به اندازه نه اینکه حاله طرفه مقابلمونو بهم بزنیم
نازهامونو برای موقع های خوب نگه داریم اگه زیاد خرجش کنیم دیگه جواب نمی ده بعد یه مدتی عادی می شه و ارزشش رو از دست می ده
ناز کشیدنم خیلی خوبه بزارین گاهی مردمون مزه ناز کزدنو بچشه و ما ناز کشش بشیم مگه چی میشه اگه یکم قانون روزگار عوض بشه؟؟
مطمئن باشین اگه هر چیزی در حد تعادل باشه بهترین زندگی رو تجربه می کنیم
نه زیاد ناز کنیم نه زیاد ناز بکشیم و نیاز مند باشیم
همه چیز متقابل باشه
قصه ی روابط متقابل خیلی قشنگ تره
موفق و پیروز باشین
درود بر دوستان...بسیار بحث جالبیست...
ولی بی یایید قدری از نظر علمی هم به این قضیه بپردازیم...
کسانی که می گویند دختران اهل نازند و پسران اهل نیاز....حتی دوست عزیزمان "استار" هم مقاله های را برای اثبات این دلیل آوردند اما توجه کنید به نظر زیر....
""فروبد"" روان شناس و روانکاو معروف می گویید....اصو.لا فردی با عنوان زن یا مرد وجود ندارد ...همه ما در ابتدا دوجنسه هستیم(از لحاظ ویژگی ها) و بعدها با مواجهه با رویدادها و اصول حاکم بر جامعه و نوع باور افراد دنبال یک شخصیت جنسی می رویم و به سوی ان جنس جذب می شویم و در پی ان هستیم تا ثبات جنسی یابیم....
حال بر طبق این نظریه نتیجه می گیریم که اصل ناز و نیاز زنان و مردان .....بر طبق اصول و باور غلط حاکم بر جامعه شکل گرفته......ولی خوشبختانه روز به روز شدت خود را از دست می دهد...
شما کافیست قدری به دنیای اطراف خود و هچنین دختران امروزی نگاهی کنید...ایا نحوی لباس پوشیدن انان ....نحوی حرف زدن انان....نحوی ابراز علاقه انان.....پیش به سوی تغییر نیست ...ایا اغلب دختران امروزی پوششی شبیه زنان دارند یا تقلیدی است از پوشش مردانه..... و همچنین نوع حرف زدن و رفتار انان چه چیزی را القا می کند....
اری قدری چشمان خود را باز کنیم.....شما فقط از دید و جهان بینی خود نظر می دهید ولی بنده و سورنای عزیز و دیگر دوستان.....دید خود را وسیع تر کرده ایم و به دنبال واقعیات....
حال شما در همان عصر ناز زنان و نیاز مردان که برخاسته از فرهنگ و باور غلط گذشته و بیشتر مذهبیان منحرف است بمانید تا قدری ناز خواه باشید....
بازهم تشکر که چنین بحث های را راه اندازی می فرمایید تا قدری دیگران آگاه شوند...
موفق باشید/.
ناز یعنی چه ؟!!!!! ( اگر منظور همان ادا اتوار است که کلی با آن مشگل دارم )
اگر منظور از ناز ، لوندی های زنانه است برای خوشنودی و جاذبه رابطه است در دنیای که با سرعت نور رو به پیشرفت است آیا وقتی برای ناز کردن و ناز کشیدن باقی می گذارد ؟! حد و حدود این ناز کردن ها و پاسخگویی به آن چه میزان است ؟!
منظورم این نیست که به کل کرکره روابط عاطفی را پائین بکشیم ولی باید خیلی دقیق به آن فکر کنیم .
دوست من ،از یک کم ، خیلی بیشتر با این مقوله اشکال دارم و این درست همان جایی است که دختران جوان نمی دانند ،حد و حدود ها چیست و افراط می کنند و در نگاه آقایان محترم که مجبور هستند برای پاسخگویی به نیازها ی اولیه زندگی متمرکز مسائل مهم باشند معنای لوس بازی و ....... خانم ها مطرح می شود البته این را هم متذکر بشوم که خانم های فعال و دارای مشغله اصولا وقتی برای ناز و ادا و اتوار در آوردن ندارند .
ناز و نیاز یک رابطه ی دوطرفه است و در هر زندگی اندازه اش تعریف خاص خود را دارد و اساسا پیش نویس کلی ندارد که بخواهیم از آن به عنوان یک نسخه کلی پیروی کنیم .
این کلمه ناز یک جورهای دلم را آشوب می کند .اوووووش. واقعا ببخشید . دست خودم نیست و اگر احساسم را نمی گفتم ، حناق می گرفتم .
""فروبد"" روان شناس و روانکاو معروف می گویید....اصو.لا فردی با عنوان زن یا مرد وجود ندارد ...همه ما در ابتدا دوجنسه هستیم(از لحاظ ویژگی ها) و بعدها با مواجهه با رویدادها و اصول حاکم بر جامعه و نوع باور افراد دنبال یک شخصیت جنسی می رویم و به سوی ان جنس جذب می شویم و در پی ان هستیم تا ثبات جنسی یابیم....
بیولوژی بر این باور است که در بدن زن و مرد از هر دو نوع هورمون زنانه و مردانه وجود دارد و لی میزان آن در بدن هر فرد با فرد دیگر متفاوت است و اینجاست که خصلتهای زنانه در وجود یک زن و یا مرد بیش از سایرین است و یا خصلتهای مردانه در وجود یک زن و یا مرد بیش از سایر همنوعان خود است .
با سلام
متاسفانه خیلی چیزها در فرهنگ ما جابهجا معنی شده و گاها باعث اشتباهات زیادی در رفتار افراد می شود و برداشت اشتباه
قصه ناز و نیاز چه بوده و چه شده
ببینین دوستان من اگر کفته شده که زنان باید ناز داشته باشند به این مفهوم لوس بازی نباید به کار برده شود
ناز یک زن یعنی لطافت رفتاری یک زن که باعث زیبایی زندگی برای یک مرد شود
اما متاسفانه مثه خیلی چیزای دیگه به لوس بازی کشیده شده
ببینین این مسئله در روابط جنسی چگونه است :گفته میشه که باید بیشتر مرد شروع کننده باشد نه اینکه زن زیاد این موضوعو طلب کنکه(به دلیل تفاوت زن و مرد)
اما دوباره عده ای از زنان با برداشت اشتباه میان و وقتی مرد میخواد این رابطه رو شروع کنه با لوس بازی و ناز کردن زیاد اعصاب طرف رو خورد میکنن
من دیدم دخترایی که از ناز فقط عشوه گری و لوس بازی را یاد گرفته اند همین دختران میبینی در خیابان به یه پسر متلک هم میگن اما وقتی پسره میاد جلو یک عشوه و لوس بازی در میارن که حد نداره اما اگر به معنی واقعی ناز داشتن باید اینقدر حیا داشته باشند که به این سمت متلک گفتن نرون و حرمت جنس ظریفتر خود رو نگه دارن
من این اشتباه رو متاسفانه در خیلی از دختر ا دیدم که مثلا میخوان که ناز کنن و مثه بجه ها صحبت میکنن و یه جا تو یه کتاب روانشناسی خوندم که یکی از سرد کننده ها برای یه مرد اینه که زنشون ادای دختر بچه ها رو دربیاره چون اونا یه زن رو میخوان نه یه بجه لوس رو
و متاسفانه شنیدم که بعضی از زنها در س ک س هم ادای بچه ها رو در میارن که باز شنیدم که این برای مرد بسیار سرد کننده هست
پس اگه ناز به معنی لطافت یه زن باشه نه لوس بازی و اعصاب خوردی او میتونه باعث قشنگتر شدن زندگی بشه(هر چند به دلیل رفتارهایی اشتباه خیلی ها این کلمه باعث موضع گیری هایی میشود)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
با سلام
متاسفانه خیلی چیزها در فرهنگ ما جابهجا معنی شده و گاها باعث اشتباهات زیادی در رفتار افراد می شود و برداشت اشتباه
قصه ناز و نیاز چه بوده و چه شده
ببینین دوستان من اگر کفته شده که زنان باید ناز داشته باشند به این مفهوم لوس بازی نباید به کار برده شود
ناز یک زن یعنی لطافت رفتاری یک زن که باعث زیبایی زندگی برای یک مرد شود
اما متاسفانه مثه خیلی چیزای دیگه به لوس بازی کشیده شده
ببینین این مسئله در روابط جنسی چگونه است :گفته میشه که باید بیشتر مرد شروع کننده باشد نه اینکه زن زیاد این موضوعو طلب کنکه(به دلیل تفاوت زن و مرد)
اما دوباره عده ای از زنان با برداشت اشتباه میان و وقتی مرد میخواد این رابطه رو شروع کنه با لوس بازی و ناز کردن زیاد اعصاب طرف رو خورد میکنن
من دیدم دخترایی که از ناز فقط عشوه گری و لوس بازی را یاد گرفته اند همین دختران میبینی در خیابان به یه پسر متلک هم میگن اما وقتی پسره میاد جلو یک عشوه و لوس بازی در میارن که حد نداره اما اگر به معنی واقعی ناز داشتن باید اینقدر حیا داشته باشند که به این سمت متلک گفتن نرون و حرمت جنس ظریفتر خود رو نگه دارن
من این اشتباه رو متاسفانه در خیلی از دختر ا دیدم که مثلا میخوان که ناز کنن و مثه بجه ها صحبت میکنن و یه جا تو یه کتاب روانشناسی خوندم که یکی از سرد کننده ها برای یه مرد اینه که زنشون ادای دختر بچه ها رو دربیاره چون اونا یه زن رو میخوان نه یه بجه لوس رو
و متاسفانه شنیدم که بعضی از زنها در س ک س هم ادای بچه ها رو در میارن که باز شنیدم که این برای مرد بسیار سرد کننده هست
پس اگه ناز به معنی لطافت یه زن باشه نه لوس بازی و اعصاب خوردی او میتونه باعث قشنگتر شدن زندگی بشه(هر چند به دلیل رفتارهایی اشتباه خیلی ها این کلمه باعث موضع گیری هایی میشود)
:104:آفرین کاترین جان
موافقم.
سلام
خدا قوت به همه شما عزیزانی که به این تاپیک اومدید و هم صحبتی کردید، نظرات بسیار محترم شما را مطالعه کردم.
دوستان توانمند صاحب نظرم لطف کنید و نتیجه ای از این بحث ارائه نمایید که کاربردی برای ما امروزیا باشه، برای زنان و مردانی که به یک میزان در جامعه کنونی حضور دارند:
بفرمایید، منم استفاده می کنم.
جمع بندی و نتیجه گیری بحث ناز و نياز زن و مرد ایرانی (قرن 21):