RE: ای بزرگترای تالار هلپ می.......
ممنون ani عزیز حالا ببینم عروس خانوم به بنده افتخار میدم باهام بیان توی تالار مهمونی.یا نه؟
راستی دیجیتال من عزیز چه بی خبر من که اصلا خبردار نشدم ها این رسم رفاقت! ای ول:73: خوب مبارک باشه و به سلامتی.براتون آرزوی خوشبختی میکنم.:227:
لولی وش عزیز بابا نترسون بذار ی خورده خوشحال باشیم:104:
:227: :104: :180: به به مبارکه :123:
دست ... سوت ... جیغ ... لی لی لی لی لی لی
خواستی عروس خانم رو بیاری خبر بده تالار رو آب و جارو و مرتب کنیم یکم میوه و شیرینی بخریم ... یه گاوی گوسفندی سر ببریم! یه موقع سر زده نیاریشون.
ما هم که دعوتیم دیگه... یه کادو هم پیش من دارید. سر عقد میخوام بدم!!!
هوراااااااااااااااااااااا اا
تازه واردها هم دعوتن؟:302:
منم عروسی میخوام منم دعوت کنین!!!!:73:
خوشبخت بشین و پیروز وموید باشید
واي چه باحال شده كلي عروسي دعوت داريم و خبرنداشتيم ... بابا زودتر كارتهاتونو رو كنين به سلامتي مبارك باشه براي همه آرزوي خوشبختي و سعادت و سلامت ميكنم ان شاالله به پاي هم پيرشيد ...
ما كه از كادو دادن نمي ترسيم اگر خواستيد با عروسها و دامادها بياييد توي تالار لطفا بگيد زير لفظي بگيريد :227:
ولي در عوض هم بايد شاباش بدين ها
http://sl.glitter-graphics.net/pub/772/772196sr4qc0dvla.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
ولي در عوض هم بايد شاباش بدين ها
اینو منم هستم گفته باشم :72:
سلام
مباركه ايشالا
مرد باش! مغرور و بسيار پررو! بي توجه و...
زنا از اين مردا خوششون مياد و اتفاقا مردا هم دلشون مي خواد ازين اخلاقا داشته باشن!
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
چقدر همه ی شما را به جهت این ابراز احساسات قشنگ برای شاه داماد( فافا) دوست دارم . انشالله همه دلتان همیشه خوش و امیدتان به زندگی و خدا باشد .
چقدر قشنگ می توان با کوچکترین مسائل خوشحال شد . چقدر قشنگ است که این را سرلوحه زندگی مان قرار دهیم و خوشحالی های کوچک را وارد زندگی مان کنیم و لذت ببریم و از خوشحالی هم خوشحال باشیم .
بخدا از همتون ممنونم آخه این همه لطف و صفا کجا پیدا میشه.
من کوچیکه همه هستم هم تازه واردا :303:هم پیشکسوتها:305:.
بقول دوستمون ani عزیز :
:72:چقدر قشنگ می توان با کوچکترین مسائل خوشحال شد . چقدر قشنگ است که این را سرلوحه زندگی مان قرار دهیم و خوشحالی های کوچک را وارد زندگی مان کنیم و لذت ببریم و از خوشحالی هم خوشحال باشیم:72:
ایشا... واسه تک تک تالاری ها جشن بمیگیریم.
مثل من عزیز ممنون.چشم گفتم اگه ایشون افتخار همراهی رو تو این مهمونی تالار بدن حتما قبلش هماهنگ میکنم تا همه تشریف داشته باشین.
بازم میگم از همتون ممنون بخاطر این همه محبت.....:203:
سلام
آنی و فافای عزیز سلام
ببخشیدا
فضولیه
پرروییه
آنی جون شما قراره ایشالا همسر فافا بشید؟
یا با هم رفیقین؟
یا فامیا یا ....
فقط خداییش نگید کرتبط نیستید که میشه از اون حرفا....
موفق وشاد باشید.
یاعلی:72:
mke
دوست مهربان من ، آني هم با همه بچه هاي تالار فاميل است و هم با هيچكدام از بچه هاي تالار فاميل نيست .
دوست من به هيچ عنوان فافا را نمي شناسم همانطور كه شمارا نديده و زيارت نكرده ام اما خوشحالي شما و اظهار علاقه دوستان به شما هم مي تواند تا بي نهايت مرا خوشحال كند . مگر آدمي در اين دنياي فاني چه ميخواهد . چيزي به غير از عشق و دوستي و همراهي و همدردي .