از نظر مالی مستقل بشم ، یعنی چه ؟! منظورتان چیست ؟!چه فکری در سر دارید برایمان فکرتان را باز تر کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر مالی مستقل بشم ، یعنی چه ؟! منظورتان چیست ؟!چه فکری در سر دارید برایمان فکرتان را باز تر کنید .
سلام خانم محترم
دوستان پيام هاي خوبي گذاشتن چند نكته هم بنظر من رسيد:
خانم خوب اولين راه و مهمترين اينه كه اصلا مضطرب نشين خوب معلومه كه نميشه ولي باور كنيد شرايطي كه تو زندگي خواسته يا ناخواسته براي ما پيش مياد همش يه درس و يه امتحانه خيلي وقتا از اون امتحان سر بلند نميشيم ولي حسابي ازش درس ميگيريم. مشكل اساسي كه الان در مورد شما پيش اومده اضطرابيه كه وجود شما رو گرفته. اين باعث تصميم هاي غلط و با عجله ميشه شايد شما الان همه چيز را به نفع همسرتون تغيير بدين و خودتونو كاملا فراموش كنيد... خوب به به دنيا بر وفق مراد همسرتون زندگي شيرين و...
اما تا كي مي تونيد اين كار را ادامه بدين ؟ يه بغض پنهان يه خشم سركوب شده بالاخره يه جايي بروز پيدا ميكنه شايد در اون زمان خيلي از حالا شرايط سخت تر باشه.پس سعي كنيد ابتدا كاملا خودتونو پيدا كنيد برا خودتون ارزش قائل بشين (هيچ آدمي كسي را كه برا خودش ارزش قائل نيست رو دوست نداره)اول با خودت مهربان باش حتما به يه كلاس ورزش گروهي برو هيچ اشكالي هم نداره يه كار مناسب پيدا كني اين دليل مستقل مالي شدن نيست . الان خيلي از خانم ها كار دارن و زندگي مشترك هم... حتما مقداري پس انداز براي خودت داشته باش. به سلامت وزيبايي خودت برس.حالا كه خودتو پيدا كردي با خودت به عنوان يك انسان با يك شخصيت مستقل دوست شدي حالا به عنوان يك همسر سعي كن زندگي مشتركتو نجات بدي. محبت ، روشهاي عاقلانه و زنانه و... مطمئن باش كه اون تورو كه خودش هم ادعا كرده" همه جوره خوب هستي ولي گاهي اخلاقت بده" از دست ميده نه شما اونو ،شايد ايشون انتظار داشتن با يك معصوم ازدواج ميكردن اما خودشون معصوم هستن؟ اگه خودت به خودت ايمان بياري وباوركني مطمئن باش ديگران خيلي زود تر از اوني كه فكر كني بهت ايمان ميارن. اميدوارم مثل چكامه عزيز تو هم از زيبايي مجدد زندگيت اما اينبار با اعتماد به نفس و خود باوري بيشتر مارو مطلع كني
سلام دوستان گلم
من اصلا نمی فهمم که توی سر شوهرم چیه و می خواد چی کار کنه
ما با هم بیرون می ریم رابطه جنسی داریم با هم فیلم می بینیم با هم حرف می زنیم و شوهرم درباره صحبت هایی که کرده هیچ حرفی نمی زنه البته من هم چیزی نمی گم
من هم سعی کرده ام که به دخترم و شوهرم بیشتر محبت کنم و جو خونه رو بهتر کنم
به نظر شما چطور می شه فهمید شوهرم می خواد چی کار کنه ؟ منو بخشیده یا نه؟ تصمیم به جدایی داره یا نه؟
البته دوستای گلم اینو هم اضافه کنم که بعضی وقت ها همسرم خیلی مضطربه و گاهی اوقات هم خودش می گه که خیلی خسته است
ازتون تقاضا می کنم منو راهنمایی کنید و برای من دعا کنید:203:
عزیزم لطف کن و دست از سر شوهرت بردار و همچنان به محبت کردن به وی و دخترت ادامه بده و فضای خانه را گرم و با صفا نگه دار و این فکرها و سئوالها را دور بریز و فعلا نقش یک تیمار دار را داشته باش. شوهر ت یک حرفی از سر خستگی زد و یک نشانه هایی به تو نشان داد تا تو بفهمی خسته است و احتیاج به توجه و محبت دارد . در پاسخ به محبتهای تو هم خیلی خوب جواب داده . تو به کار خودت ادامه بده و هر روشی در گذشته داشته ای را فراموش کن . همین و به همین سادگی .
چشم آنی گلم:72:
من هم مثل آنی گلم که بسیار برام عزیز و محترمه
ازت می خوام فراموش کن دلواپسی و دلهره نداشته نداشته باش ولی حواست به زندگی و اطراف باشه . از انجام درست وظایف و ابراز محبت غافل مشو .
با بهترین آرزوها برای تو و خانواده ات .
سلام دوستان گلم
من دارم سعی میکنم ارروم باشم تا به شوهرم کمک کنم که از این بحرانی که توش قرار گرفته بیرون بیاد
ولی شوهرم خیلی خیلی متغیر شده بعضی وقت ها خوبه و بعضی وقت ها بسیار مضطرب و نگران
من چطوری می تونم به شوهرم کمک کنم تا زودتر به حالت نرمالش برگرده
به هر حال باز هم صبر و صبر و صبر . به همسرت فرصت بده تا به لحاظ رواني به ثبات برسد . تو كار خودت را بكن كه همانا محبت و توجه است و مطمئن باش كه همه ي آدمها نيازمند محبت هستند . به قول قديمي ها از محبت خارها گل مي شود .
دوستان عزیزم بخصوص انی گلم
امکان داره کارهایی رو که من برای اینکه شوهرم بتونه به ارامش برسه باید انجام بدم به من بگید
اخه من می ترسم کارهایی موثر باشند ولی من چون تجربه کافی ندارم از اونها استفاده نکنم
با تشکر مجدد از همه دوستان گلم