RE: خواهشا کمک کنید خیلی مهمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran_alone
اگه برید سایت آیت الله روحانی میبینید که صیغه دختر باکره از دید ایشون اذن پدر نمیخواد و من مقلد ایشونم
من بهش پیشنهاد ندادم وقتی گفت باشه تا شب عروسی دیگه هیچی نمیگم من اون موقع راضی شدم شاید اسمشو باید گذاشت خریت نمیدونم
واقعا که....:199: خیلی جالب بود! کلی خندیدم:D سایت جالبی هم داشت.....کاش این مطلبش رو هم میخوندی:
کد:
http://www.istefta.net/ans.php?stfid=432&subid=9
خاک بر سر جامعه ای که عرفش واسه ی بکارت دختراش....داشتن همون پ....معروف باشه.....:160:
شما 100% دخترین.......شک نکنین.....!!!!!!
دوست کوچولویم
دیگه راجب به صیغه و کاری که کردی فکر نکن و از این کارت تجربه کسب کن چون دیدی دوستان چه پسر په دختر کلا با کارت مشکل داشتن.
سعی کن دور این اقا رو هم خط بکشی و به زنگ یا sms توجه نکنی.
سعی کن هر وقت که زمین خوردی دست کم چیزی را از زمین برداری
آقا کامران همین جامعه ای که داری میگی توش شما مردا هم دارید زندگی میکنید و خود شما ها باعث خیلی چیزاش شدید نه که شما مردا همه تون پاک و معصومید!!!!!!!!من گناهیی نکردم که بابتش تاوان بدم
دوستانی که این متن رو میخونید من اینجا اومدم که دردو دل کنم لطف کنید دیگه پیغام شخصی نذارید من دنبال دوست یا هر چیز دیگه ای نیومدم ممنون میشم دیگه از این لطفها نکنید
سپیده ی عشق عزیز ممنونم از راهنماییهات دوست خوبم
نقل قول:
آقا کامران همین جامعه ای که داری میگی توش شما مردا هم دارید زندگی میکنید و خود شما ها باعث خیلی چیزاش شدید نه که شما مردا همه تون پاک و معصومید!!!!!!!!من گناهیی نکردم که بابتش تاوان بدم
دوستانی که این متن رو میخونید من اینجا اومدم که دردو دل کنم لطف کنید دیگه پیغام شخصی نذارید من دنبال دوست یا هر چیز دیگه ای نیومدم ممنون میشم دیگه از این لطفها نکنید
ما باعث شدیم که دختران با پسران دوست بشن؟؟؟؟شما که میدونی مردا چقدر پاک و معصومن چرا دوست شدی؟!!;) جالبه واقعا!!!......فکر نمیکنم توی همین جامعه ی .....پسری دختری رو مجبور به دوستی و س.....کنه مگه اینکه خود دختر هم واقعا تمایل داشته باشه و قبول کنه.......هیچ وقت فراموش نکنید که طرف دوم ماجرا خود دختر هست.......
من نمیدونم کی براتون پی ام داده و چی گفته.........به من هم مربوط نیست......
اما خیلی دوست دارم بدونم که اگه ازدواج کنین با یه پسری..... این موضوع رو چه کارش میکنین؟؟؟
لابد........
به هر حال نمردیم و ورژن اسلامی دوست دختر و پسر توی حکومت اسلامی رو هم دیدیم:D
سلام
باران عزیز کاش بهش زنگ نمی زدی حالا که متوجه شدی که بیشتر پسرها فقط برای سکس با دختر رابطه برقرار می کنند و خدا را شکر کن که هنوز بکارتت هست وگرنه یک ننگ بزرگی را باید نا اخر عمرت تحمل می کردی
باران عزيز
اميدوارم تو زمان مناسب تصميم صحيح رو بگيري. زندگي ما تشکيل شده از گرفتن همين تصميمات. زمان گرفتن تصميم هم به اندازه خود تصميم مهمه.
اميدوارم از اين تجربه برا ادامه زندگيت تو مسير درست نهايت استفاده رو ببري.
خوشبخت باشي:72:
سلام:
باران عزیز:
من از اولین سوال از روز اولی که شما دوست گرامی این تاپیک رو ایجاد کردید هر روز پی گیری کردم..به جرات میگم که وقتی شما فرمودید به ایشان پیشنهاد چنین چیزی رو دادید بسیار بسیار بسیار تعجب کردم....
هم تالاری گرامی شما اگر مقلد کسی هستید چطور این قسمت که دختر.....برای صیغه به اذن پدر نیاز نداره رو در ذهن دارید ولی سایر دستورات اسلام رو در ذهن نداری....
به هر حال دوستان نادیا و سورنا تمام گوشزدها و دعواها و... رو گفتن و بیان من تنها برای شما آزار روحی را به همراه دارد...
شما در تالار همدردی آمدید تا دوستان با شما همدردی کنند ولی دوست من بپذیر اشتباه کردی و اشتباهت اونقدر بزرگه که روح زیبات رو لکه دار کرده و زمان زیادی جهت ترمیمش نیازه...
من با نظر دوستان که فقط جنبه جسمی را در نظر دارند تا حدی مافقم این بسیار بسیار مهم است هیچ بحثی نیست ولی عزیزم تو روحت هم از حالت دخترانه خارج کردی و با این کارت در فاصله دنیای دخترانه و زنانه معلق موندی و این بدترین حال است.....
در ضمن من دوست داشتم یک مورد مهم رو خدمت شما و سایر کسانی که این اشتباهات رو می کنن عرض کنم:
دوست من شما هیچ گاه به بیماری های جنسی فکر کردی....منظور من ایدز نیست که حالا بگی اون پاک بود...نه دوست من ما بیش از 100-200 تا بیماری داریم که بسیار خطرناکند نه کشنده ولی خطرناک.....ترو خدا مواظب باشید...گاه شما موقع برقراری رابطه هیچ ضایعه مشکوک نمی بینید ولی ویروس ها و باکتری ها گوششان به این چیزها بدهکار نیست و منتقل می شوند....شما که از همه اسرار طرف مقابل اطلاع ندارید و شاید وی حتی انقدر علم ندارد که این بیماری خطرناک است و نداند که همان ضایعه ساده که در حال درمانش است می تواند چه مضراتی داشته باشد....گاه نتایج حاصل نادانی است......
من به واسطه شغلم دوستانه میگم من بسیار زیاد دخترانی رو با این مشکلات دیده ام که مثل شما هنوز دخترند ولی اسیر این مشکلات شدند.... مواظب باشید گاهی جای جبران نیست و آثار همان بیماری ها در شما اثرات بدی می گذارد...ایدز تنها یکی از آنهاست ...
نمی خوام شما رو بترسونم و ان شا الله که این طور نیست ولی این راهو ادامه ندهید....
الان وی را فراموش کن ...100 درصد و هیچ امیدی هم به بازگشتش نداشته باش..دیگر هم این اشتباهات رو نکن ....نگذار روزی برسد که خدای نا کرده جایی برای جبران نباشد....
روح خود را التیام بده و از مشاوره های حضوری جهت رفتار درمانی استفاده کن....
موفق باشید...
در آخر:
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد
(
نقل قول:
خانوم باز شما اومديد نظرتون رو تعميم داديد:97::161::101:
آخه با چه جرات و اطميناني اين حرف و راجع به همه مردا ميزنيد؟
حالا چون دوست شما آدم عوضي بوده پس همه مردا اينطورين؟
من دوستي دارم كه مطمئنم اگر در اون لحظه جاي دوست پسر شما بود و شما بهش اون پيشنهاد رو ميداديد بي تامل ميزد زير گوشتون،اونوقت شما به خودتون اين اجازه رو ميديد كه همه مردا رو زير سوال ببريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقاي مدير من اعتراض دارم به پست اين خانوم،
تا كي توهين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:97::101::102: :158::81:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M_d
نقل قول:
خانوم باز شما اومديد نظرتون رو تعميم داديد:97::161::101:
آخه با چه جرات و اطميناني اين حرف و راجع به همه مردا ميزنيد؟
حالا چون دوست شما آدم عوضي بوده پس همه مردا اينطورين؟
من دوستي دارم كه مطمئنم اگر در اون لحظه جاي دوست پسر شما بود و شما بهش اون پيشنهاد رو ميداديد بي تامل ميزد زير گوشتون،اونوقت شما به خودتون اين اجازه رو ميديد كه همه مردا رو زير سوال ببريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقاي مدير من اعتراض دارم به پست اين خانوم،
تا كي توهين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:97::101::102: :158::81:
دوست عزیزم خودتو کنترل کن.....اکثر دخترها توی این زمینه ها اشتباه خودشون رو قبول نمیکنن و سعی میکنن پسر رو مقصر جلوه بدن!......جالبه که فراموش میکنن طرف دوم ماجرا کی بوده:D........و از اون جالبتر اینکه بعد از هر شکست همه پسرها رو یکسان میپندارد!.......
سلام خدمت باران عزیز ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی باید بگم اولا با نظر کاترین عزیز موافقم که توی ص2نظرشو داده کاری که اون پسر با شما کرده عین خیانته دیوما شما گفتی ارتباط از پشت بوده در صورتی که ارتباط از پشت در هر صورتی حرومه حتی اگر زن و شوهر باشید بعدم ظاهرا شما توی رووم زیاد میرید وبا پسرا دوست میشید امیدوارم که همین دو نفر تجربه بشن که این قصدو نداشته باشی که همسر آیندتو از توی رووم انتخاب کنی:305: در هر حال موفق باشی