RE: بی عاطفگی بعضی مردان مدتی پس از ازدواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط درخت سبز
مردها پس از ازدواج بي عاطفه نمي شوند محبت همسر در عمق قلبشان آرام مينشيند و خيالشان راحت مي شود كه به پيشرفت فكر كنند.البته در كل مردها زياد ابراز احساسات را بلد نيستند و نوع محبتشان از راه كلام كمتر است.اين يك واقعيت در مورد مردهاست كاري كه مي شه كرد اينه كه زن ها به آنها ياد دهند كه گفتن از عشق و عاشقي فقط مربوط به دوران نامزدي و اوائل ازدواج نيست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fighter
با سلام خدمته دوست خوبم درخت سبز ضمن تشکر از نظر شما درباره ی این مسئله ولی فکر میکنم نظرتون درباره ی بی عاطفگی همه ی مردان رو تصحیح کنیدواین نظر رو تعمیم ندهید با تشکر
البته اگر توجه كنيد دوست عزيزمان،درخت سبز،نگفتند كه "بي عاطفگي همه مردان" بلكه گفتن مردها زياد ابراز احساسات بلد نيستند،ولي خب همين كه نظرشون رو تعميم دادن جاي تامل داره،درخت سبز شما با چه اطميناني ميفرماييد كه مردها ابراز احساسات رو زياد بلد نيستند؟
RE: بی عاطفگی بعضی مردان مدتی پس از ازدواج
به نظر من اگر زنها در مورد نيازهاي روحي مردان و همينطور آقايان نيازهاي روحي رواني يك زن را درك كنند و تشخيص بدهند و سعي در برآورده كردن آن داشته باشند اين بحثها اتفاق نمي افته ... به قول دوستمان اسمش زندگي مشترك هست يعني اگر مشكلي پيش مي آيد نتيجه عمل هر دونفر هست ،اگر مي خواهيد محبت ببينيد بايد محبت كنيد
و من كاملا با نظر دوستمان سورنا موافقم كه كاملا درست و به جا سخن گفته و اگر شخصي از ابتداي امر مشكلي نداشته باشه و مقيد و خواهان يك زندگي آروم هست هرگز چنين اتفاقاتي نمي افته
يه مورد ديگه هم هست كه يكي از دوستان گفتن خيانت بيشتر در آقايون هست بايد بگم كه در خانمها هم اين موضوع فراگير شده و متأسفانه با دلايل خاص خودشون همگي در توجيه عمل خودشون دارند و اين بسيار تأثر انگيزه ... وقتي به شخصي كه انتخابش كردي مقيد نيستي و سعي در حمايت و برآورده كردن نيازهاش نيستي چطور توقع داري كه طرف مقابل حاضر به اينكار باشه وقتي به جاي ايجاد امنيت و آسايش و آرامش با بي توجهي و يا بريدن از همسرت تنهاش مي گذاري ... متأسفانه يكي از دوستان واقعيت را گفتند كه خانمها تا صاحب فرزند مي شن به خودشون كه نمي رسند هيچ چون همه وقت خود را صرف بچه مي كنند از نيازهاي شوهرشون هم غافل مي شند و اين طفل بيچاره مي شه هووي همسرشون
پس در هر عملي بايد ريشه اون عمل را جستجو كرد و عميقتر بهش نگاه كرد