RE: اولویت شما در انتخاب همسر چیست ؟
سلام
به نظرمن لازم هست هر کسی سطح نرمالی از معیار هارو داشته باشه
مثلا اینطوری نباشه که تو بعضی ازمعیارها نمره 100بگیره تو بعضیاشونم 0 بگیره
واما اولویتای من
1-ذهنمون همسو باشه
2-دیدگاهش در مورد ازدواج واقعا زندگی مشترک باشه (یعنی زن ومرد دقیقا با هم زندگیشونو میسازن وشادی ها و سختیها واسه جفتشون هم هست)
3-ایمان واخلاق و پاکی
4-تحصیلات
5-خانواده
6-تناسب ظاهری
سلام.
من هم دیدگاه فعلیم رو میگم با اینکه چند سال پیش دیدگاهم متفاوت بود.
از نظرات بعضی از دوستان هم کمک گرفتم.
اول از همه اینکه به دل بشینه. (زیبایی لازم رو داشته باشه.)
دوم اینکه،خیلی خیلی خیلی مهربون باشه.
سوم اینکه، ایمان واقعی و پاکی ذاتی در روحش وجود داشته باشه.
چهارم اینکه، درک متقابل خوب نسبت به هم داشته باشیم.
پنجم اینکه، خانواده خوبی داشته باشه.
تحصیلات برای من مهم نیست اما اینکه در امور اجتماعی ترجیحا در کنار من فعالیت کنه، مهمه. البته من با کار خارج از خونه به طور 99 درصد مخالفم مگر حالت خاص.
اما از همه مهمتر ،مهربونیه که اگر دختری تمام صفات خوب رو داشته باشه، اما مهربون نباشه، به نظر من قابل تحمل نیست.
دیدگاه چند سال پیش من :
1- تحصیلات
2- ایمان
3 - زیبایی
4 - خانواده خوب
و ....
معيارم برا ازدواج اينا بود:16:
- برنامه هاي آينده مون ( پيشرفتهاي معنوي وارتباط با خدا ، پيشرفتهاي علمي وتحصيلي ، پيشرفتهاي شغلي ومالي و ...) به همديگه نزديک باشه.
- توي برنامه هاي آينده ام همسرم همراه من باشه.
- اصالت خانوادگي (اگه لازم بود توضيح ميدم)
- فهم ودرک (اگه اين باشه خيلي از موارد ديگه بدست مياد)
- هم سطح بودن خانواده ها از نظر مذهبي وفرهنگي ، مالي ،
- زيبائي وتو دل برو باشه.
- تحصيلات
- اشتغال داشته باشه ، اما نه به شکلي که به زندگيمون لطمه بخوره.
برا معيارهاي بالا ارزش وزني هم داده بودم مثلا مورد اول خيلي مهمتره 25 از 100 ومورد آخر 5 از 100. هميشه براي انتخاب به اين روش عمل مي کنم.
البته اينا که ميگم ملاکهام برا 10 سال پيش بود، هنوز هم بجز مورد آخر همينه.
سلام
من به عنوان یه فردی که در زندگی گذشته اش شکست خورده وتجربه یه زندگی رو داره اگر قرارباشه مجددا ازدواج کنم انتظار دارم
1-اخلاق جزء مهمترین شرایطمه
2-صبر وگذشت خوب وقابل توجه
3- مستقل وعدم وابستگی زیاد به همسر
4-بیان روان ،نرم،رسا ودلنشین در گفتگو
5-مذهب لق لقه زبانش نباشه همانطور که کلیاته اون قبول داره به جزئیاتش هم اعتقاد وبه فکر عمل به اونا هم باشه(دستورات اخلاقی.احکام.و...)واقعا حالم بهه می خوره وقتی می بینم شخصی دم از اسلام و مذهب میزنه حتی حاضر نیست به کوچکترین مسائلش عمل کنه وباز خود شیفتگی مدهبی هم داشته باشه
6-فرد محدودی نباشه از زندگیش چیزهای بزرگ بخواهد نگذاره مسائل کوچک سد راهش باشه بلکه بلکه به راحتی اونها رو برای خودش حل کنه یا بی اعتنا باشه بدون اینکه از حیطه مسئولیت خودش خارج بشه و همچنین هماهنگ با همسرش باشه من یکی که اصلا محدودش نمی کنم حتی به اون کمک میکنم حتی اگه خواسته باشه وزیر یا رئیس جمهور بشه یا متخصص در هر علم یا هنری بشه
7-درک وهوش کافی برای در ک زندگی درک همسر و درک واقعیتهای جامعه و زندگی رو داشته باشه
8- زیبایی. ونمکین بودن(جذابیت) برای من یکی اهمیت داره
9-سلیقه-10 - خانواده ای داشته باشه که عواطف خوب انسانی درش جاری باشه
میدونم اینها یکم دست نیافتنی است ودر ارتباط قبل از ازدواج سخته به آین آگاهی رسیدن ولی با تلاش وجستجو می توان پیدا کرد
ضمنا اهمت نمی دهم از خانواده فقیر باشه یا غنی باشه مجرد باشه یا قبلا ازدواج کرده باشه.
ناز پرورده تنعم نبرد راه به جای....عاشقی شیوه رندان بلا کش باشد
سلام به همه ی دوستان
خوش به حالتون که می دونید اولویتتاتون چیه من هردفعه یه ملاکی برام اولویت میشه نمی دونم چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alone Girl
سلام به همه ی دوستان
خوش به حالتون که می دونید اولویتتاتون چیه من هردفعه یه ملاکی برام اولویت میشه نمی دونم چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید
سلام
در این شرایط هرگز دست به انتخاب نزن . صبر کن تا بیشتر خودت رو بشناسی و معیارهای اصلیت کاملا معلوم بشن .
عزيزم خب سختي انتخاب همسر براي همه همين جاست كه بايد از بين بينهايت معياري كه توي ذهنته بيشترين رو پيدا كني.....خب معيار ها كه يكي دوتا نيستن اصلا عجيب نيست كه هر دفعه معياري به ذهنت بياد........خوبه كه نشون ميده حواست به همه چي هست..:72:
سلام
می خواستم یه سئوال بپرسم:
من ظاهر طرف زیاد برام مهم نیست.اما دوست دارم همسرم یه سرو گردن از خودم بزرگتر باشه.یا به قول خودم تو آغوشش جا بشم.اما نمی تونم به خانوادم بفهمونم.به نظر شما اگه من با خودم کنار بیامو که این معیارو ندید بگیرم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
تاپیک خیلی جالبیه.من به عنوان یک دختر معیارهایم برای انتخاب همسر رو به این شکل دسته بندی می کنم:
1- اعتقادات،اخلاق و تفکرات سیاسی
2- سطح فرهنگی
3- موقعیت اجتماعی(تحصیلات و شغل)
4- خانواده
5- زیبایی