-
به: دلم ميخواد حرف بزنم
سلام دوستان
منم از 14 فروردین به این طرف صبح ها واقعا با حس بدی از خواب بیدار میشم اما دلیلشو میدونم یکی بخاطر کارهای باقیمانده پایان نامه ام و دیگری فحش هایی که روز 12 فروردین از پدر شوهرم نوش جان کردم و الانم باهاشون کات کردم...
خلاصه هوا هوای دلگیریه
-
خوشا آنانكه كه از پا سر ندونند
ميون شعله خشك و ترندونند
همه مادردهايي داريم و داشتيم امروز مي گم كه شايد اين دردها يادمون بياره يكي هست كه بهمون مي گه بگو دردهاتو من مي شنوم و بخواه از من تا اجابت كنم و مي دانم كه هست كسي كه حتي زماني كه خوابم مراقبم هست و در تنها ترين لحظه ها تنها نيستم و اي كاش هيچ گاه نبينم كسي دردمند باشه ... و آسمون همه دلها آقتابي بشه شايد به گفته دوستمون نوشتن درمان درد باشه اما من يكي با نوشتن سبك شدم اما بعد اون نوشته خودش دردهامو بيشتر به چشمم مي آورد ولي به حق همان امام رضا خدا نظري به بنده هاش كنه توي اين روزها و همه را از غم و غصه رها كنه و مشكلات همه را با حكمت لا يزال خودش باز كنه
من نگويم كه به درد دل من گوش كنيد
بهتر آن است كه اين قصه فراموش كنيد
عاشقان را بگذاريد بنالند همه
مصلحت نيست كه اين ولوله خاموش كنيد
-
اگه لايق باشم هروقت ميرم حرم براي شما دوستان عزيز هم دعا مي كنم . گرچه دلهاي شما عزيزان با فاصله طولاني كه دارين خيلي به امام رضا نزديكه. با اين دل پاكي كه دارين از ادمايي مثل من كه فاصله نزديكي با امام رضا دارم به امام رضا خيلي نزديكه. منم از وقتي داستان زندگيمو اينجا نوشتم خيلي ارومتر شدم گرچه تو دوران كودكي خيلي بلاها سرم اومد و هرشب چشام پراشك بود و هيچ وقت نبود كه با خيال راحت بخوابم ولي باز خدا رو شكر...........
-
خدا را شكر
بخاطر اينكه هنوز خوب و بد را درك مي كنيم و هنوز اينقدر دلهامون خدا را مي بينه كه زشتي بدي را احساس كنيم و بخاطر انجام خواسته يا ناخواسته اش شرمنده باشيم واسه همين از خدا مي خوام كه دلهاي همه بنده هاش رو پاك كنه و ببخشه و اين پاكي را از هيچ دلي نگيره ... خدا راشكر كه هنوز ديدن رنگين كمان برامون زيبايي و جذابيت داره ... خدا را شكر كه هنوز اميدواريم ... خدا را شكر كه هنوز مي تونيم واسه دوستان و يا كسايي كه نمي شناسيم دعا كنيم ... خدا را شكر كه خدايي داريم كه هميشه آماده شنيدن درد دلهامونه ... خدا را شكر كه هستند كساني كه آماده كمك به ديگران هستند هر چند خودشون مشكلات زيادي دارند باز هم با ديگران همدردي مي كنند
مطمئنا همه بنده هاي خدا لياقت بهترين دعاها و شايسته انسان بودن هستند چون خداوند اونها را خلق كرده و همه مي تونن بهترين باشند به كمك خود خدا كه اينقدر بخشنده است من هم از دوست عزيزي كه تازه پيدا كردم ممنونم كه با گوش كردن به حرفهام باعث شد از اين حالت دلگير در بيام و براش آرزوي سلامتي و عزت نفس مي كنم و عمر باعزتي را از خدا براي همه شما دوستان دارم ان شاالله خدا ياري كنه هر كس كه نياز داره بره به زيارت امام رضا تا هرچه ته مانده غبار دلش هست را اونجا تخليه كنه ...
دلهاتون آفتابي و لبهاتون چون گل شكفته به لبخند شادي باشه
-
دوستان،دوستان
الان كه دارم اين پست رو مينويسم نميدونم كجا هستم،خودم اينجا،مغز و روح و فكرم معلوم نيست كجا،از بس كه فكرم مشغوله،به يه آرامش ابدي نياز دارم،
نه حس و حال درس خوندن دارم و نه كار ديگه اي،ايكاش ميدونستم چرا اينجوري شدم،
حتي سفر هم روحم رو تسكين نداد،
ولي باز هم ميگم،خدارو شكر به خاطر همه ي الطافش كه به ما داشته
-
سلام دوست عزيزم
من كه خيلي بهترم به ياري دوست خوبم براي شما هم آرامش دروني كه خواستارش هستين را آرزو مي كنم ... سفر را بايد از درون شروع كرد مثل خانه تكاني عيد نه فقط از محيط خارج بلكه بايد زخود پاك شويم اول كار شما هم دوست عزيز مثل همه ما شديد فكر كنم كه اين شد يه مشكل همه گير توي بچه هاي گل تالار من الان خيلي بهتر شدم هر چند شبها و صبحها اول وقت كه از خواب بيدار مي شم باز اين حس را دارم ولي دارم تحت كنترل خودم درش مي آرم تا نتونه زياد جولون بده شما شايد سفر از يه محيط به محيط ديگه تأثيري نداشته اما سفر دلت را از افكار كهنه به نو شروع كن سعي كن در فكر دنبال كردن آرزوهاي قشنگي باشي كه گاهي توي صندوقچه دلت نگه داشتي و يواشكي به گوشه ذهنت سرك مي كشه دلت را بزن به درياي بيكران آسمون برو به دشتهاي سر سبز پر گل بهاري و بوي عطر تولد بهار را حس كن نه با چشم ديده بلكه با گوش دل بشنو
هر جا گلي ديدي ياد خدا كن چون خدا با شكفتن اون گل با تو حرف مي زنه با صداي آواز گنجشكها و ريزش بارون به ما مي گه هنوز زمين اميدواره پس تو هم اميدوار باش اون بنده هاش رو شاد مي خواد ببينه چون دليلي براي ناراحتي وجود نداره اگر به كرم لايزال و به حكمت بي انتهاش اعتماد داشته باشيد
آرزويم اين است نرود اشك در چشمان تو هرگز مگر از شوق زياد
نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز و به اندازه هر روز تو عاشق باشي
شاد و پيروز باشيد و بدانيد كه هميشه كسي هست كه به ياد شماست در صبح و شام :72:
-
من وقتي دل تنگ و افسرده مي شم به خدا پناه مي برم
چند ركعت نماز
تماشاي يه دل سير آسمون و شايد هم يه دل سير گريه
بعدش انگار دوباره متولد شدم
يه لحظه فكر كن اگه مادرت نبود(خداي نكرده) اونوقت كه مي بيني هست لبخند رو لبهات مي شينه (منظورم اين بود كه به چيز هاي با ارزشي كه داري فكر كن)
-
اي خدا دوباره هواي دلم ابري شده. چقدر دل من زود ميگيره. خدايا مي دونم گناهكارم. ميدونم بنده خوبي برات نبودم . ولي حكمت اين كارا چيه؟ حكمت اينكه يه مادر بچشو با كلي زحمت بزرگ مي كنه. و با اينكه بچش بيمار بوده ولي شب و روز جونشو براي بچش ميده بعد يه دفعه بچش جلوي چشاش از بين ميره. يه بچه 10 ساله مگه چقدر توان داشت كه اينهمه عذاب كشيد ؟ اومد پيش خودت . راحت شد. ولي مادرش چي بكشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدايا به مادرش صبر بده. من كه دختر داييشم دارم ديونه ميشم چه برسه به مادرش. خدايا فراموش كردنش سخته ولي خودت صبر زيادي به مادرش بده تا بتونه زندگيشو ادامه بده وگرنه اونم مياد پيش خودت.
-
عزيز گلم
خدا باغبانه ، گلچينه و گلها را جمع مي كنه خدا صبر بده بخاطر تحمل مشكلات و ناراحتي ها خداوندا خودت مي دوني كه چه حكمتي دركارت هست و ما بنده ها ازش غافليم ... ما فقط يه روي سكه را مي بينم بخاطر از دست دادن چيزها يا كسايي كه دوستشون داريم عزادار ميشيم و دلگير از تو مي رنجيم ولي خدايا خودت عالم و بخشنده اي ... من زماني كه دلم مي شكنه و خيلي غصه دار مي شم كتاب قرآن درمان دردمه توي آغوش مي گيرمش ... اشك مي ريزم و از آياتش مي خونم و دلم آروم مي شه واقعا اگر دوست من اون طفل معصوم زنده بود اما باز زجر مي كشيد خوب بود ... اگر ببينيم عزيزترينمون دردميكشه و نتونيم براش كاري بكنيم خوبه يا اينكه بدون درد آزاد در نزد خداوند توي بهترين بهشت خدا باشه بهتره چرا فكر نمي كنيم اون چيزي كه براي ما درده شايد براي ديگري خوشبختي باشه
خدايا به همه بنده هات صبر بده و بينشي براي درك حكمتت ... خدايا آرامشي به دلهاي خسته بده آمين ...
-
RE: دلم ميخواد حرف بزنم
منم خیلی این حس دلتنگی بهم دست میده....
اکثر اوقات حرفامو واسه خدا مینویسم....راحت تر از همه باهاش حرف میزنم.....حتی جوابمو میده.....
من خیلی دوست بدی واسه خدا هستم خیلی کم میذارم واسش ولی اون هیچ جا تنهام نمیذاره.....همیشه خوبی ها از طرفه اونه....من با خدا خیلی راحت تر از این حرفام....
خدایا خیلی دوست دارم!