RE: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند)
سلام
باید ببینیم ازدواج رو برای خودمون چگونه معنی می کنیم
به نظر من اهداف افراد برای ازدواج با هم فرق می کنه برای همینم دیدشون روی مسائل بعد از ازدواج تغییر می کنه
من اعتقاد دارم کسی که به دنبال آرامش باشه هیچ وقت با مسائل جزئی آرامش زندگیشو به خطر نمی ندازه
سورنای عزیز متاسفانه تو زندگی های فعلی هم خانوما کم لطفی می کنن هم آقایون هیچ چیز یه طرفه نیست
مطمئن باشین مردی که از زنش ناراضیه خودشم تو رفتاراش و ایجاد ارتباطش مشکل داره و بالعکس خانومی که خودشو مظلوم نشون می ده و همسرش رو اژده های دو سر دروغ محض می گه رفتار ها تو زندگی پشت سر هم می آن
من دیدم اکثر آقایون پیشنهاد می کنن به جای ازدواج صیغه کنن و این یعنی ترویج بی ثباتی در جامعه
این جوری فقط بعد جنسی ازدواج برطرف می شه و من فکر نمی کنم هدف آقایون از ازدواج فقط برطرف کردن نیاز جنسی باشه
آقایون هم خیلی امتیاز ها دارن که خانوم ها ندارن شما به عنوان یه مرد حق دارین انتخاب کنین ولی من به عنوان یه دختر باید انتخاب بشم و
محکومم که منتظر بمونم تا انتخاب بشم چون نمی تونم اقدام کننده باشم می دونم که متوجه منظور من می شین
خیلی از دختر خانوم ها هستند که خالصانه عشقشون رو به طرف مقابلشون دادن و بعد از مدت طو لانی آقا پسر یا خسته شده یا خانوادش مخالفت کردن یا دل زده شده و ...
اینها همه در مورده آقایونن هم وجودد داره ولی قبول کنین که درصدش خیلی کمتره
اگر کسی عاشقانه زندگیشو شروع کنه من فکر نمی کنم حاضر باشه لحظه ای از اون رو به بحث های بیهوده بگذرونه
البته اگه هردو طرف بخاطر همدیگه گذشت کنن
موفق و پیروز باشین
سلام
سلام به آقای سورنای همیشه معترض و مخالف سرسخت زن و دختر و ازدواج و حقوق مساوی و گل و باغ و بهشت ,حقوق مساوی و مهریه و خلاصه هر چی که مربوط به زن میشه . ...
برادر من چرا همیشه اینقدر توپتون پره و ساز مخالف میزنین؟چرا همیشه نیمه خالی لیوان رو می بینین ؟ یادمه تو فکر میکنم اولین پستی که من تو تالار زدم گفتم «زن اهل نازه و مرد اهل نیاز» که شما حسابی از این جمله که تنها حرف شخص من هم نبود عصبی و ناراحت شده بودین.
شما که می گین هنوز ازدواج نکردین پس از کجا مطمئن هستسن که زنها تا این حد بد هستن که شما فکر می کنید؟ نمی دونم شاید هم کسی با شما
اینطور رفتار کرده که شما رو به همه بدبین کرده که در این صورت هم شما نمی تونین اینو به همه زنها (همون گلهایی که خودتون گفتین) تعمیم بدین!
من خودم خیلی وقتها با آقایون موافقم و از اونا طرفداری می کنم چون فکر می کنم باید منطقی باشم و احساسات و دختر بودن خودم رو اون لحظه فراموش کنم تا بتونم درست قضاوت کنم.پس لطفا" حرفهای منو بد برداشت نکنین!
ببینید برادر من خدای حکیم که هیچ چیزی رو بی حکمت نیافریده تومو موجودات رو جفت آفریده حتی گیاهان رو !و غریزه جنسی رو تو وجود تموم انسانها و حیوانات قرار داده .به طوری که حتی محتاط ترین و مومن ترین انسانها هم نمی تونن بگن من این غریزه و احساس رو ندارم هر چند که عفت پیشه کنن و ظاهرا" اینطور به نظر برسه که اصلا" تمایلی به جنس مخالفشون ندارن !!!
حالا این غریزه هم مثل سایر غرایز باید ارضاء و پاسخ مثبت داده بشه.اما چه جوری ؟! اینش خیلی مهمه.
بعضیها (معمولا" غربیها) با آزاد مطلق و رها گذاشتن اون موافقن !اما همه ما که مسلمونیم می دونیم که این راهش نیست!چون فاجعه به بار میاد.تو سانترال آمریکا یه پارک هست که مخصوص طرفداران این نظریه هست و اونجا زنها و مردهای هوسباز و فاسد به قول ما و آزاد به قول اونا آزادانه و عریان، در ملاء عام حتی جلوی بچه ها به فعالیت جنسی می پردازن و عین خیالشون هم نیست که ............
اما دین مبین اسلام که آخرین دینی هست که خداوند به بنده هاش سفارش کرده و به تبع آخرین بودنش باید جامعترین و کاملترین هم باشه و هیچی رو از قلم ندازه راه بهتری رو برای ارضاء این غریزه پیشنهاد و حتی تاکید کرده و اون ازدواج هست!
ازدواج شرعی و قانونی در چارچوب دستورات اسلام و اهل بیت (ع) ، که طبق آیات قرآن باعث سکون و آرامش انسان میشه (سوره مبارکه روم آیه شریفه 21 ).
برای جلوگیری از فساد و فحشا ، آرامش و سکون ، تولید نسل ، حفظ ایمان و آبرو و ...
در ضمن آقای آرمان تاپیکی رو با عنوان همه چیز در مورد ازدواج ایجاد کردن که خیلی مفیده اگه ببینین ضرر نمی کنین.
برادر گرامی شما اگه طبق سفارشات دین اسلام ازدواج کنین و همسر انتخاب کنین ، مطمئن باشین که مشکلی شما رو تهدید نمی کنه و آرامش پیدا
می کنین .چون اسلام همون طوری که برای زن حقوق خاصی تععین کرده و وظائفی برای شوهر نسبت به زن قرارداده ، برای مرد هم حقوق مشخصی تعیین کرده و وظائفی رو برای زن نسبت شوهرش قرارداده اگه هر کدوم از این دو نفر درست به وظائفشون عمل کنن ، مشکلی هم براشون پیش نمیاد.
و اگه تو عصر حاضر و تو شرایط کنونی خود خونواده ها آداب و رسوم عجیب و غریبی رو به دستورات اسلام اضافه کردن که ازدواج و انجام سنت پیغمبر (ص) رو با مشکل مواجه کرده ، این ربطی به اسلام و دستوراتش نداره!بلکه این خود مردم هستن که کار رو مشکل می کنن.
مثلا" اسلام کی گفته مهریه زن به تعداد سال تولد زن شاخه گل رز قرمز باشه !؟ کی گفته چند هزار کیلو بال مگس باشه!؟
اسلام گفته مهرالسنة (یعنی مهری که پیامبر برای همسرانشون قرارداده بودنو مبلغش اون موقع اگه 500 درهم بوده و مهر حضرت زهرا(س) حتی از این هم کمتر بوده یعنی 480 درهم !
حتما" الان خانمها میگن الن 500 درهم یعنی هیچ .خوب راست هم میگن.منظور من این نیست که الان هم همون 500 درهم باشه بلکه باید معقول و منطقی و در حد توان مردی باشه که زن ادعا می کنه عاشقشه!نه اینکه خروارها سکه طلا باشه و تا تقی به توقی بخوره مثل پتک مهریه اش رو بکوبه تو سر شوهرش .و یه نکته مهم اینکه اگه مهر زیاد ارزش و کمالات زن رو نشون می داد به نظر شما کسی سزاوارتر از حضرت زهرا(س) بود ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آقای سورنای عزیز من به عنوان یک دختر شخصا با تایپیکهایی که به قول شما به مسائل بسیار مهمی "البته از نظر اونها" مانند 30 گل سرخ مهمتر است یا 15 گل زرد، نقش بوسه در زندگی مشترک، یاد داشتن مراسم سالگرد تولد مادر همسر و...می پردازند مخالفم. اینها نیست که زندگی رو شیرین کنه اینها سند خوشبختی کسی رو امضا نمی کنن حالا تعداد گل سرخ و نقش بوسه در بیماری و تصادف!! بماند. من به عنوان یه دختر نمی خوام ازدواج کنم چون طبق گفته ی bloom عزیز:محکومم که منتظر بمونم تا انتخاب بشم چون نمی تونم اقدام کننده باشم. پس همون بهتر که بمونم و ازدواج نکنم...........
دوستان ببخشید من دخالت میکنم.
ولی به نظر من انجام ندادن یک عمل، بسیار پسندیده تر از انجام نادرست آن است.
چرا نمیگذارید sorena_arman عزیز عقیده خودش را داشته باشد و زمان مشکلشان را حل کند؟
بی اسم عزیز
اینجا نه کسی محکوم میشه نه قرار نظر و دیدگاه کسی رو عوض کنیم
هر کدوم از دوستان دیدگاه خودشونو بیان می کنن و از میان این دیدگاه ها هر کسی می تونه نتیجه بگیره و برداشت جداگانه ای داشته باشه
درسته که این تاپیک مربوط به اقای سورناست ولی یک بحث عمومیه و همه می تونن از این موضوع و نتایجش استفاده کنن
کسی نمی خواد اینجا اقای سورنا رو ارشاد کنه چون نظرات و دیدگاه های ایشون در جای خود محترمه
هرکسی با گفتن نظرش ممکنه به بقیه کمک کنه
موفق و پیروز باشین
در بحثهای روان شناسی و جامعه شناسی منصفانه نیست از احادیث مثال بیاورید . چون اگر اعتراضی کنیم می گویید شما به عقاید دیگران احترام نمی گذارید!!
دوستان کسانی که مرا می شناسند(خدا رو شکر کسی اینجا مرا نمی شناسد) می دانند که مسائل جنسی حتی کسر قابل اهمیتی از ذهن من را به خود مشغول نمی کنند. پس این اصلا درست نیست که مرتب به جای اینکه جواب من را بدهید من را به این متهم کنید که برای تو تنها مسائل جنسی اهمیت دارد و غریزی نگاه می کنی و این مشکل توست. اتفاقا من بارها گفتم من از همسرم آرامش، عشق و محبت و مسئولیت پذیری می خواهم و اینهاست که برای من اهمیت دارند.
اگر یک بار جملات مرا بخوانید متوجه می شوید گفتم اگر دلیل پسری مسائل جنسی باشد ازدواج به این دلیل که تعهدی برای تمام عمر است مقدس تر از آن است که به خاطر چنین مسئله ای آغاز شود. کسی که به ازدواج دید جنسی دارد بهتر است ازدواج نکندو صیغه کند. اینها نشان دهنده این است که من دید جنسی دارم؟!
حرف من این است که دختران امروزی ایران زمین اینها را برای مردان به ارمغان نمی آورند. در چندین تاپیک خواندم حتی دختری که مشکل کاری پیدا کرده از این که همسر او به حل مشکل کاری او کمک نکرده ( یا نتوانسته بکند) بسیار شاکی بود و او را به الفاظی مانند بی غیرت و... بدرقه کرد. کسانی که در برابر کار خود نیز مسئولیت ندارند چگونه می توانند مسئولیت پذیر باشند.
تنها می توانم بگویم بی فایده است. دوستان عزیز من جواب خودم را گرفتم . ممنونم. اینجا به جای به راه انداختن یک بحث اساسی مرتب به قوانین و اجبار اسلام در ازدواج گریز زده می شود و اینکه هر کس این کار را نکند خداوند او را لعن و نفرین می کند!! تاپیک آقای آرمان را خواندم. مرتب حدیث آورده شده است و مرتب من نقیض آن را در زندگی ها می بینم. نمی توانم کور باشم و نبینم چون حدیث گفته است درست می شود.
حدیث گفته خیر و برکت در زندگی انسانهایی می آید که از مشکلات مالی ترسی ندارند و شروع به ازدواج کرده اند. من کمتر زندگی دیده ام که طرف (مرد) با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کرده و جنگ و دعوا قسمتی جدا نشدنی از زندگی آنها نباشد.
حدیث گفته از مشکلات هراسی نداشته باشید!! حدیث نگفته مهریه یک زن در این دوره 114 سکه بهار آزادی هم که باشد عند المطالبه که باشد پسر باید 5-6 سال قبل از ازدواج کار کند که فقط این مهریه را جمع و جور کند که همین یعنی بالای 30 سال!!
حدیث بسیار چیزهای دیگری گفته . من وقتی زنان را در اقوام و آشنایان می بینم که تاب کوچکترین رفتار ناپسند همسر را ندارند نمی توانم بگویم ازدواج برای مردان آرامش به همراه داشته است. انصافا ببینید زنان چه زمانی شروع به از سر دادن شکواییه می کنند و مردان چه زمان!!
این تالار را مطالعه کنید. آیا واقعا مردان مشکل ندارند؟ آیا من به عنوان یک مرد مشکل ندارم. کیوان ندارد؟ نقاب ندارد؟سایر مردانی که در تالار نیستند مشکل ندارند. چرا این ترافیک شکوائیه از سوی زنان مشاهده می شود؟ این کم صبری نشانه چیست؟ آیا من محبت نمی خواهم! من آرامش نمی خواهم؟
نها 65،به یاد داشتن روز تولد و... اینها زندگی را خوشبخت نمی کند ولی اینها توقعاتی است که دختران دارند. بدیهی است ابتدا سعی می کنند توقعات سطح بالاتر خود را برطرف کنند و سپس به توقعاتی مانند به خاطر داشتن روز تولد و مراسم ازدواج و... می پردازند.
من از احادیث دیگر مثال نمی خواهم. خوش باشید. من به جواب خود رسیده ام. ممنونم از همگی
سلام به همگی
میدونی سورنا من میگم تا کسی رو پیدا نکردی که باهات یه دوست واقعی بشه اره ازدواج نکن واقعا فایده ای نداره اینگونه ازدواجا که فقط به قصد اینکه ازدواج کرده باشیم صورت بگیره
میدونی من میکم که در نهایت هدف هر دو نفری که ازوداج میکنن چه مرد چه زن یکی هست و اون هم اینه که یه رفیق خوب پیدا کنن که واقعا از حضورش لذت ببرن
شما میگی که دخترا اینطوری نیستن همشون به چشم یه ماشین پول به مردشون نگاه میکنن نق میزنن و...
میدونی سورنا این سایت محل مناسبی واسه یه امار گیری از دخترا و زنان ما نیست شما تو این سایت کسایی رو میبینی که به دلیل مشکل که دارن ناراحتن و میان و فقط میخوان که ناراحتیشون رو ابراز کنن ولی کل جامعه ما که اینطوری نیست همه که تو زندگی مشکل ندارن
من میگم داری زیادی بد بین نگاه میکینین
ببین سورنا من میگم که این تفکر منفی شما که به هر حال به دلیل بدی های بوده که شما دیدی دلیل به بد بودن کل دنیا ودخترا نیست(این تالار هم داره به این تفکر شما دامن میزنه)
میدونم که حرفام رو رد میکنیین ولی من میخوام از شما که فکرای بد رو از خودتون دور کنین
و در نهایت هم دنبال یه همسری باشین که دوستتون بشه و بتونین کامل به این نتیجه برسین
به هر ال به دست اوردن به همچین کسی نیاز به بردباری داره و صبرکه امیدوارم به نتیجه خوبی برسه در مورد همه
البته نوشتین که به جواب خودتون رسیدین واقعا؟؟؟
سلام
کاترین عزیز خوش اومدی به تالار. من خیلی خوشحالم که دوباره شما رو می بینم.(شاید هم این مدت پست گذاشتی و من حواسم نبوده)
من ازت ممنونم. ولی دو سوال دارم1-، چرا معمولا خانومها طلب می کنند؟ من واقعا هر تاپیکی که وارد می شم می بینم خانوم به هر حال یه چیزی رو طلب می کنه. حتی وقتی مقالات رو می خونم می بینم نوشته شده" مردان دوست دارند بار اقتصادی بر دوش آنها باشد" و " زنان دوست دارند به آنها محبت شود" و این رو آمادگی برای ازدواج در نظر گرفتند!!! که خانومها باید بدونند مردان چی دوست دارند(همونی که داخل علامت""آوردم) و مردان هم بدونند زنا چی دوست دارن؟
"مردان دوست دارند به آنها وسایل کار! مانند اچار هدیه داده شود""زنان دوست دارند چیزهایی مانند عطر و جواهر و.. به آنها هدیه داده شود"
انصافا این دو از یک دسته هستند؟ یک وظیفه و مسئولیت در کنار توقع محبت گذاشته شده و برابر فرض می شوند!!
عذر می خوام ولی من غلط بکنم دوست داشته باشم بار اقتصادی بر دوش من باشه یا به من آچار هدیه داده بشه. مجبور هستم. در این دوران بار اقتصادی، محبت کردن، ایجاد امنیت و حفظ روحیه خانوم رو مجبورم به عهده بگیرم.
2- دلیل این همیشه شاکی بودن زنان چیست؟ این تالار مشتی از خروار است. چه مقدار از حجم این تالار به بیان مشکلات و ناراحتی های زنان(چه به صورت مقاله و چه به صورت صحبت خود آنها) اختصاص یافته و چه کسری به مردان. مقایسه بین این دو نشان می دهد در ذهن من چه می گذرد:
"آیا عاقلانه است یک مرد وارد این حجم مسئولیتها شود، آرامش خود را از بین ببرد و در نهایت اینگونه او را و تمامی خوبی ها یا بدی های او فریاد زده شود"
جواب فعلی من به عنوان یک پسر خیر است.
سلام sorena_arman
من چند سال پيش با نيت خير و در نظر گرفتن تمامي نكات مثبت و عشق و علاقه تمام تصميم به ازدواج گرفتم.متاسفانه طرف مقابلم اين چيزها رو در سر نداشت و خواسته هايي داشتن و اخلاق و منشي داشتند كه كار رو به جايي كشاند كه ديگر روحي در اين جسم خودم نديدم و مثل لاشه اي به گوشه اي افتادم و جدا شدم(فقط نامزد بوديم)(اگر شد با جزييات بعدا در تاپيكي خواهم گفت)
اما بعد از گذشت اين دوران ديدم مشكل در جور نبودن جنس منو اون با هم بود.
حالا هم سرد شدم براي اين كار هم بدبين هم بعضي وقتا عصبي
واقعا آن دختري كه من و ما پسرها در ذهن داريم متاسفانه تو اين دوره زمانه كم شده.حتي دوستاني دارم كه از مومني و با ايماني چيزي كم ندارند و ميدانند كه در اسلام به اهميت ازدواج اشاره شده اما با سني نزديك 30 هنوز طرف مورد نظرشونو پيدا نكردند.
اما اينو خوب ميدونم كه اگر ازدواج موفقي داشته باشيم نيازهايي كه آرمان 26 اشاره داشت رو ميتونيم داشته باشيم و اگر ناموفق،هر آنچه سورنا آرمان گفت.
سلام
اصولا وقتی مبنای شناخت خود را از آدمها صرفا محدود به بعد جنیست بكنیم، و به 2 طبقه مردا و زنا تقسیم كنیم. چنین چالشهای حاشیه ای و صف بندی های جنسیتی اجتناب ناپذیر است ، (مخصوصا با ریشه های فیمنیستی كنونی كه مثل درخت پسته خیلی خیلی عمقی شده و از جاهایی آب می خوره كه در نگاه اول به چشم نمی آیند)
اما من می خواهم بگویم اگر به جای طبقه بندی جنسیتی، بیاییم از زوایای دیگری به رفتار و خصوصیات آدمها نگاه كنیم، شاید بهتر بتوانیم نتیجه بگیریم.
البته قبول دارم كه نوع مشكلات و ضعفهای آقایان و خانمها در خیلی زمینه ها متفاوت است. لیكن این فقط شكل مشكلات هست و اما وقتی عمیق تر نگاه می كنیم ریشه تقریبا مشتركی دارد.
مثل عدم مسئولیت پذیری، عدم انعطاف پذیری، خودمیان بینی و خودخواهی، عدم صبر، زیاده خواهی ، بی توجهی به احساسات طرف مقابل....
اما شكل بروز این ضعفها در دو جنس متفاوت است.
خانمها این ضعف را ممكن است به شكلی نشان دهند و آقایان به شكل دیگر...
اما اینكه بخواهیم یا خانمها یا آقایان را یك جانبه عامل مشكل بدانیم باید بگوییم كم كم به اشتباه می افتیم و امر بر ما مشتبه می شود.
خوب دقت كنیم. در همین تالار هم آقایان و هم خانمهایی بوده اند كه آشكارا دچار ضعف و اشتباه بوده اند و همه ما با آنها گفتگو كرده ایم.
البته بعضی از ما به خاطر تجارب شخصی كه نسبت به نزدیكان خود داریم ممكن است شدت ضرب یك نوع ضعف را بیشتر حس كرده باشیم و آن را تعمیم دهیم.
ممكن است همسر من به خاطر پرتوقعی، عدم به رسمیت شمردن احساسات بنده، و زیاده خواهی مرا تحت فشار قرار دهد، لذا روان من تحت این فشار آسیب می بیند از این به بعد دست به انتخاب گزینشی ضعفهای خانمها می زنم. و از میان ضعفهای خانمها ، صرفا این چند مشكل را برجسته می بینم. (در واقع درست هم هست) اما این همه مسئله نیست. و همه خانمها اینطور نیستند و همه ضعفها هم به این ها خلاصه نمی شود. و از طرفی آقایان هم در همه زمینه ها مظلوم و دست بسته نیستند.
خلاصه: ازدواج نه هدف زندگی هست و نه تنها راه آرامش و نه حتی تنها راه ارضاء نیازها....، اما اگر انتخاب صحیح در میان باشد و تناسب خوبی بین همسران از نظر معیارها وجود داشته باشد می توان گفت راه بسیار امن، آرامش بخش و همواری جهت رسیدن به هر هدفی هست كه به تنهایی بسیار سخت به نظر می رسد.
وقتی ازدواجی به درستی صورت می گیرد و عوامل مساعد دست به دست هم می دهند انرژی غیر قابل توصیفی در آدمی ایجاد می كند كه هر هدفی را در نظر او كوچك می كند و قدرتش را شدت می بخشد.
خلاصه خدا قسمت همه شما بكنه، تجربه كردم خیلی عالیه... حسی هست كه نمی توان توصیفش كرد...
شاید حسی مثل پرواز كردن باشه.... ممكن است اگر اشتباه كنی سقوط كنی، لیكن اگر مهارت داشته باشی ، اشتباه هم نكنی و (البته هوا هم مساعد باشه)،تجربه بی نظیری هست پرواز كردن....