به: شوهرم خيلي حساسه و زود بهش بر مي خوره
ببخشيد پستم نصفه موند!الان كه ول كردم اين كارو (يعني نه اينكه تو عيد مسافرت بوديم نمي شد اين كارو كنم)تو كل عيد شايد 2 بار مسواك كرد.
همين الان شوهرم يه سر اومد خونه كار داشت.باهام يه جوري بر خورد كرد انگار نه انگار چيزي شده.منم زياد به روش نياوردم.ولي ازش ناراحتم
نگار عزیز سعی کن آروم باشی و در مورد اتفاق ها ی زندگیت بیشتر تامل کنی
من تاپیک شما رو از اول خوندم و فکر می کنم که هر دوی شما نسنجیده عمل می کنین دوست عزیز همسر شما شاید زود رنج باشه اما شما هم زمینه رو براش فراهم می کنی و بعضی مواقع هم شما تقصیری نداری و در برابر رفتار اشتباه همسرت برخورد درستی نداری.
نگار جان اینجا هر کسی نکته ای رو بهت گوشزد می کنه که می تونه بهترین راه رو نشونت بده اگه خودت بخوای
اما مطمئن باش اگه قبل از هر اقدامی تامل کنی و کمی فکر کنی خودت بهترین عکس العمل رو در برابر همسرت می تونی داشته باشی . بدون شک خودت بزرگترین کمک رو به خودت میکنی.
موفق باشی و خوشبخت.
RE: شوهرم خيلي حساسه و زود بهش بر مي خوره
اين توقع ما از خودمان است كه تعين ميكند چه كاري را انجام دهيم و چه كاري را انجام ندهيم.به جاي ايراد گرفتن از همسرت به خاطر عادتهايش به او بفهمان كه مرز و سطح توقع خودت از او چه قدر است و چه انتظاري از او داري.بقيه كارها خود به خود حل ميشود.به او بگو كه در ذهنت چه تصويري از همسر آينده ات داشتي و دوست داشتي كه شوهر آينده ات به نظافت اهميت بدهد و اگر او كارهايي رو كه دوست داري انجام بدهد رعايت كنه چه قدر جايگاه و منزلت او در تو بيشتر ميشود.بي پرده بهش بگو كه چه انتظاري ازش داري.
موفق باشي نگار جان
RE: شوهرم خيلي حساسه و زود بهش بر مي خوره
خانوم محترم مطمئن باشید همسر شما هم هزاران چیز را در شما نمی پسندد ولی به رویتان نمی آورد. خیلی خود را تحویل می گیرید. ایشان به هر حال چه بخواهید چه نخواهید همسر شما هستند و این وظیفه شماست که ادب را رعایت کنید و نخواهید ایشان را بنا به خواست خود تغییر دهید.
من چیز خاصی به شما نمی گویم. ولی فقط هشدار می دهم. یک مرد معمولا یک مرتبه بدش می آید از زندگی و کمتر شکواییه سر می دهد. از روزی بترسید که هیچ علاقه ای در وجود ایشان نسبت به شما نباشد. همین.
sorena_Arman
نگار عزیز شما گفتی که دوست نداری روتون به هم باز بشه درسته؟؟؟ (چیزی که خیلی مهمه) اما عزیزم خود شما هم داری زمینشو بوجود میاری اگر همسرت هم مقصره شما باید با خانمی و درایت خودتون مسائل رو جوری پیش ببری که از الان این جور حرفها بینتون پیش نیاد اگر براتون عادی بشه این تازه اول از بین رفتن حرمت هاست.
موفق باشی. راستی دختر خوب به حرف بچه ها گوش نمی دیا!!!!!
اگه شما با بوي دهان همسرتون مشكل دارين و اون به اين مساله بي توجه هست، به جاي مسواك ميشه از يه جايگزين ديگه هم استفاده كرد كه هم خيلي استفاده ازش آسونه و هم خيلي "خوشمزه":
براش " آدامس " بخرين.
من با بوي دهنش مشكل ندارم.يعني بو نميده.مشكل سلامتي خودشه.البته ديشب بدون اينكه من بگم مسواك كرد!!!حالا مشكل اصلي من مسواك كردن نبود.اين بود كه زود بهش بر مي خورد.خيلي حساسه.
البته يه چيزي تو اين چند روز فهميدم و اونم اينه كه موردي كه بيشتر بهش بر مي خوره بيشتر تو اين زمينه هست كه اون همش دوست داره حالت مرد سالاري خودشو حفظ كنه
بيشتر تو اين زمينه هاست كه بهش بر مي خوره
البته اصلا طرز فكر خوبي نيست.مثلا اگه ازش كاري بخوام مثلا بگم يه چايي بهم ميدي يا اونقدر لفت ميده بعد برام چايي مياره يا اينكه نمياره.در حالي كه تا به من بگم مي پرم براش ميارم.يا مثلا موقع خواب اون به چراغ اتاق نزديك تره ولي من بايد برقو خاموش كنم.اگه بگم تو خاموش كن تا صبح برق روشم ميمونه !!!
به نظرتون با اين اخلاقش چيكار كنم؟؟مبارزه كنم تا عادت كنه و عوض شه يا كوتاه بيام؟؟
چيكار كنم كه اينهمه براش مرد سالاري مهم نباشه؟؟
همش ميگه زن بايد در مقابل مرد ضعيف باشه.به نظرتون چه جوابي بدم و چه برخوردي كنم كه بفهمه زن و مرد مساوي ان؟؟البته بهم محبت ميكنه ها ولي بيشتر برخوردن هاش فكر مي كنم از اين طرز فكر ناشي مي شه
ضمنا اينم بگم كه من خيلي به حرفهاش گوش مي دم و مثلا تا موبايلش زنگ مي خوره زودي بلند مي شك ميرم براش ميارم.تا چايي بخواد ميريزم.هر كاري بگه زود پا ميشم انجام ميدم.به نظرتون كار من درسته
بارها شده هر دو دراز كشيديم ت. تخت و موبليلش تو پذيرايي زنگ خورده.قبل از اينكه اون به خودش تكوني بده من زود پاشدم و براش رفتم آوردم.كار درستيه يا بد عادت مي شه؟؟يا نكنه فكر مي كنه وظيفمه؟؟
عزیزم شوهر من هم همینجوریه مثل شوهر شما مرد سالاره تو خونه شون مثل اینکه بزرگتر همه است داداشاش از باباش حساب نمی برن اما از اون چرا .
البته خیلی مهربونه و سعی میکنه مشکلات همه رو حل کنه .
منم اوایل خیلی با این مسئله مشکل داشتم به قول شما فکر میکرد زن باید در مقابل مرد ضعیف باشه .
خیلی سر این مسئله اعصابم خرد شد .
اما کم کم با این مسئله کنار اومدم .آروم آروم بهش یاد دادم من هم یه شخصیت مستقل دارم و باید بهم احترام بذاره .
منم مثل تو همیشه نازشو میکشیدم و اصلا طاقت دوریشو نداشتم هر کاری میکردم که پیشم بشه تا اینکه به خودم اومدم دیدم این اونی نیست که اون میخواد به خاطر خودش سعی کردم آزادتر بذارمش.
حتی وقتی اون پیشم نمی موند تا صبح گریه می کردم یه بار اونقدر گریه کردم که راهی بیمارستان شدم .خیلی سخت بود.
اما بالاخره عادت کردم هم من هم اون .همه این کارا رو به خاطرز خودش به خاطر آزادی اون کردم .نمی خواستم اسیر من باشه .
اما نتیجه ای که گرفتم کاملا برعکس بود حالا اون به شدت به من وابسته شده و برای رسیدن به من هر کاری میکنه اخه مرتب در سفره و لی حالا منت صد نفر رو میکشه آبروش جلو همه دوستاو همکاراش رفته که یه روز زودتر بیاد پیش من .من به او و به خودم افتخار میکنم که همچی شوهری دارم .خودخواهیه اما شاید اگه من از هنرهای زنانه استفاده نمی کردم حالا شوهرم اینقدر منو دوست نداشت .
جالبه مي شه بيشتر توضيح بديد كه چيكار كردين؟؟
منظور هنر هاي زنانه هست مي شه چند مثال بزنيد تا من و بقيه هم ياد بگيريم؟؟
سلام نگار جان
خودت می دونی دوران عقد دوران شناخته و باید هم همسرت رو بهتر بشناسی هم با یک سری از رفتارها خو بگیری و با یک سری از رفتارها کنار بیایی به نسبت همسرت هم همین کارو می کنه
مطمئن باش همسرت هم در مورد خیلی از رفتارها ی تو به تناقض رسیده و ممکنه خیلی چیزها تو ذوقش خورده باشه همونطور که برای تو اینجوری بوده
این فقط در مورده تو نیست همه ی زوج ها اول زندگی همین مشکل رو دارن وزمان می بره تا بتونن همو قبول کنن
خواهر گلم بهتر یکم با سیاست بیشتری رفتار کنی تذکر هایی که به همسرت می دی یکم تنده و ممکنه این تندی باعث بشه همسرت بیشتر لج کنه و در مقابل رفتار تهاجمی بگیره یا همون مرد سالاری که خودت می گی اینا همه بازتاب رفتار خودته خانومی
هنر زنانه چیزی نیست که از کسی یاد بگیری این چیزیه که تو وجود تو هست فقط باید پرورشش بدی و ببینی که چه رفتاری باعث می شه همسرت نرم تر بشه آرومتر بشه و چه رفتاری اونو آتیشی و لجباز می کنه
سعی کن کاری کنی که همسرت تورو مایه آرامش خودش بدونه و همیشه از خستگش ها و مشکلاتش به تو پناه بیاره نه اینکه ازت فراری باشه اگه همیشه سرش غر بزنی خیلی زود فراری می شه و اونجوری کارت سخت تر می شه
خواهر گلم هیچ وقت نقص ها و رفتارهای اشتباهش رو مستقیم تو روش نزن و بخاطرش اونو تحقیر نکن سعی کن همیشه غیر مستقیم و با سیاست اونو متوجه کارهای اشتباهش کنی و خودت هم سعی کن اشتباهات رو پی در پی تکرار نکنی
موفق و پیروز باشی