RE: توروخدا لعنتم نكنيد .كمكم كنيد
سلامgonahkar87 :72:
چه خبره دختر خوب ؟ یه کم آروم باش.
مسلما تو تنها گناهکار روی زمین نیستی . اولینش نیستی . آخرینش هم نخواهی بود . احساس گناه و عذاب وجدان تا اونجا خوبه که به تو کمک کنه رفتاری که فکر می کنی غلطه رو اصلاح کنی . بیشتر از اون می تونه مثل سم عمل کنه و شیرازه ی زندگیت رو از دستت خارج کنه .و این یک اشتباه بزرگتره .
بلند شو گلم .بلند شو.:104:
این افکارو از خودت دور کن .اگه می خوای اشتباهاتت رو جبران کنی . بهترین راهش اینه که دیگه تکرارشون نکنی . قوی باش . به خودت اطمینان داشته باش.قطعا هیچ کسی رو در دنیا نمی تونی پیدا کنی که اشتباه نکرده باشه . اما همه دارن زندگی می کنن و سعی می کنن از اشتباهاتشون درس بگیرن برای یک زندگی بهتر . اگه تو بخوای همین اول راه بمونی توی اشتباهت و هی درجا بزنی و همه ی زندگیتو خراب بکنی که داری مرتکب اشتباه بزرگتری می شی.
از طرف دیگه به قول نقاب عاقل ، هر کسی مسئول احساسات ، افکار و اعمال خودشه . اگر کسی به قول خودت در دام تو افتاده ،خودش هم خواسته که این اتفاق بیفته . چرا فکر می کنی او یک عروسک بی دست و پا بوده که تو هر جور که دلت خواسته با او رفتار کردی ؟ به نظر تو هر کدوم از اونها فاقد عقل و شعور و .. بودن ؟ نه عزیز من . هر کسی به اندازه ی خودش در اتفاقاتی که براش می افته سهم داره . حالا چه خوب و چه بد .مثل تو که این اجازه رو به خودت دادی که تحت تاثیر اونها قرار بگیری . مسلما این یک رابطه ی یک جانبه و یک طرفه ی صرف از سوی تو نبوده . پس بیا و به اندازه ی سهم خودت برای خودت مجازات تعیین کن . نه کمتر و نه بیشتر.
از اون گذشته چند نفر رو می تونی به ما معرفی کنی که تا حالا یه اشتباه هم ازش سر نزده باشه ؟ اینکه من و تو فکر می کنیم فلانی چقدر پاکه و چقدر ... فقط فکره . آدما تا اشتباه نکن که یاد نمی گیرن چی درسته و چی اشتباه ؟ تجربه یعنی همین.
پس لطفا اینقدر نسبت به خودت منفی فکر نکن . به ویژگیهای مثبت خودت هم کمی توجه کن. من می دونم که تو یه دختر دوست داشتنی هستی و فوق العاده و به مراتب بهتر از خیلی های دیگه .آدم که نباید اینقدر زود خودشو ببازه .هیچوقت هم فراموش نکن که اشتباه کردن به معنی بد بودن ، بدردنخوردن و بی ارزش بودن نیست. خیلی وقتها اشتباهها و خطاها باعث می شن ما مسیر رشد و موفقیت خودمون رو بهتر از قبل بشناسیم . البته اگر عاقلانه برخورد کنیم و از هر تجربه درس لازم رو بگیریم.
منم مثل اندیشه توصیه می کنم اسمت رو عوض کنی. یه گشتی هم توی تالار بزن بویژه انجمن ارتباط پسر و دختر. خواهی دید که به همه چیز نمی شه گفت گناه و تو هم تنها گناهکار روی زمین نیستی .یه سوال هم ازت می پرسم .اطف کن بهش فکر کن:
به نظر تو برای اینکه کمتر احساس حسرت و غبن و پشیمونی بکنیم باید چیکار کنیم ؟
دوستت دارم عزیزم و به موفقیتت امیدوارم.:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gonahkar87
فقط موندم اگه توبه كنم خدا منو ميبخشه يا نه. گرچه تا حالا خيلي توبه كردم . شباي قدر و عزاداري . اعتكاف رفتم تا خدا منو ببخشه. حالا نمي دونم چقدر موفق بودم. از اين به بعد هم ميخوام راه توبه رو همچنان پيش بگيرم و تا چندسال فكر ازدواجو از سرمو دور بندازم و با اينكه 2 ترم از درس و زندگي عقب موندم اگه خدا كمكم كنه مي خوام جبرانش كنم. نميدونم راه درستي رو درپيش گرفتم يا نه؟؟؟؟
سلام
دوست عزيز،و ديگر دوستان عزيز تالار دعوت مي كنم اين اتفاق تاريخي رو بخونيد..
زمان يكي از ائمه يه نفر يوده مياد محضر امام ميگه من مرتكب يه گناهي شدم كه مطمئن هستم خدا منو نمي بخشه!گناه من اين بود كه تو نبرد كربلا من جز ياران يزيد بودم...حالا چه كنم؟
امام ميگه اين حرف شما كه ميگيد مطمئن هستم خدا منو نمي بخشهگناهش از گناهي كه تو جنگ كربلا مرتكب شدي بيشتره،چون معلومه خدا رو نشناختي(نام اون شخص و نام آن امام رو الان حضور ذهن ندارم)
بله...خداوند مثل ما فكر نمي كنه...خداوند تمام صفات خوب رو بصورت مطلق داره،مثل بخشش
اميدوارم به خودتون بياييد.
خانم فکر کنم شما یک چیز رو دارین به اشتباه می رین از بزرگترین گناهان ظلم به خود می باشد
چرا به خودت ظلم میکنی
این گناهی که تو میگی ارتباط با چند نفر در کشور ما محدود شده و مخمون کردن که گناه در حالی که در تمام دنیا آزاد مهم اینه که در مقابل نفست مقاومت کردی و فقط شما خودت رو زیاد انداختی تو امتحان و تست که خوشبختانهاز همش موفق در اومدی
نمی گم ثواب کردی ولی این رو بهت بگم که بزرگترین گناه نا امیدی از لطف و مرحمت الهی است افرادی مثل من سر تاسر گناه و مالامال امید به بخشایش خداوند هستند خـــــداوند خیلی بزرگتر از این کوته بینی های ماست
( این آقا شما رو به چی تهدید میکنن که آبروت رو میبرن می شه بگین اگه ممکنه تا بگیم چی گار کنی )
توکل کن به خدا
یا علی
سلام.خداوند توبه کنندگان را دوست دارد.ان الله یحب التوابین.
چه خبرا ؟ بهتر شدی ؟
آفرین دخمل خانم .میدونم بهتر شدی.خدا را شکر.از دوستان عزیز هم متشکرم.
نقاب جان نجورسن. ناوار نیوخ؟
سلام
ببیندختر خوب اینوبدون که اگه خدا تو رو نمی خواست و مواظبت نبود احساس پشیمانی و شرم و عذاب هرگز به سراغت نمی اومد ،همین احساس پشیمانی و توبه رو از خدا داری.
فکر می کنی هر کسی به راحتی موفق به توبه میشه ، اگه خدا خودش نخواد ، پس مطمئن باش خدا بخشیده .
حواست رو خوب جمع کن این شیطانه که داره تو رو نا امید می کنه چون شیطان سراغ جوانای خطا کار با این وسوسه می ره که توبه فایده نداره و خدا نمی بخشه و اونا رو از توبه نا امید می کنه و سراغ بزرگسالا بااین وسوسه میره که حالا وقت دارید بالاخره یه وقتی توبه می کنید فعلا بی خیال و اونارو از توبه غافل می کنه .
پس حواست باشه اینجا فریب شیطان رو نخوری
آرام باش مطمئن باش خدا می بخشه
ضمنناً خدا افشای گناه به وسیله بنده هاش رو دوست نداره تو فقط حرفت رو به خودش بزنی و ازش کمک بخوای کافیه، و بدون که انقدر خدا آبروی امت پیامبرش رو دوست داره که فردای قیامت پیامبر از خدا میخواد طوری به حساب گناه کارای امتش برسه که پیش امتای دیگه بی آبرو نشن یعنی اونا نفهمن و خدا میگه من طوری رسیدگی می کنم که تو هم متوجه نشی یعنی آبروشونو پیش تو هم نمی ریزم .
ضمن اینکه توبه گناه رو پاک می کنه و توبه عملی ، تکرار نکردن گناهه .
تو پشیمان که هستی احساس شرم در درگاه خدا که می کنی و از او بخشش خواستی ، فقط میمونه تکرار نکردنش ، مطمئن باش گناهت که پاک شده هیچ ، اگه راه درست را در پیش بگیری تبدیل به ثواب هم میشه ، این را من بهت قول میدم و اطمینان داشته باش
پس آرام باش
سلام به همه دوستان. خيلي خيلي مرسي. واقعا خوشحال شدم كه شما دوستان راهنماييم مي كنين. همنطور كه گفتم ميخوام به زندگي برگردم . يه گامايي برداشتم . ديروز با خانوادم بعد مدتها بيرون شهر رفتم و همينطور عيد ديدني هم رفتم. فقط صداي اونا از تو گوشم نميره بيرون. و يه مشكل ديگه اي كه هست اينه كه چون يكساله كه درسامو شب امتحان ميخوندم حالا برام سخته طول ترم بخونم ولي ميخوام با توكل به خدا شروع كنم .اگه خدا بخواد ميخوام از تابستون براي ارشد بخونم . اخه الان ترم 6 هستم . اينكه مي خوام راه توبه رو همينطور ادامه بدم ولي به گفته شما دوستان عزيز از قافله زندگي عقب نمونم.
در مورد سوال شما طاهره جان . براي اينكه انسان احساس پشيموني و حسرت نكنه بايد از تك تك لحظات استفاده كرد و همچنين از اشتباهات گذشته درس زندگي بگيرن. من اين روحيه رو از دست دادم. من تا قبل از اين وقايع معدلم خيلي بالا بود و اگه اون 2ترم هم برام مشكل پيش نميومد راحت مي تونستم با معدل برم ارشد ولي خوب حالا احسرت خوردن فايده نداره و من بايد حال و آينده رو در يابم.
در مورد سوال شما .محسن جان. كه اي كاش من برادر بزرگتر داشتم كه هميشه كمكم ميكرد.اينجا هم همه مثل خواهر برادرن. اون اقا مي گفت چون من باهاشون حدود 10 روز حرف زدم و يك ديدار چنددقيقه اي داشتيم هرجور شده ابروتو ميبرم. مي گفت من خيلي اشنا دارم و راحت مي تونم پيدات كنم. خوشبختانه سال جديد تماس نگرفته. اميدوارم هيچ وقت تماس نگيره. توكل بخدا. من كه غير خدا كسي رو ندارم . تا حالا خدا منو خيلي كمك كرده اگه كمكم نميكرد تا الان حتما ابروم ميرفت و خيلي بلاها سرم ميومد. ولي خودم نوكر خدايم. الهي و ربي من لي غيرك
دوستان واقعا از راهنماييتون ممنون. باز هم ازتون مي خوام برام دعا كنين.
خواهر جان ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه اس!
پس سعي كن خودتو خوشبخت كني ...
سلام
خيلي دوست داشتم كه اين پست آخريتونو زودتر ببينم تا علت پستهامو بيان كنم.
نقد جديه من به خاطر اين بود كه شما از ارديبهشت 87 هنوز با اين مسئله درگير بوديد...و صلاح نديدم تو پستهام نرمي نشون بدم.
دوست داشتم با اين نقد جدي يه ايست به شما بدم.
از اينكه نوشته ايد كه به زندگي برگشتيد خيلي خوشحالم
يواش يواش با پشتكار و توكل بر خدا مي تونيد عقب ماندگي درسيتون رو جبران كنيد
رهرو آن نيست كه گهي تند و گهي آهسته رود،رهرو آن است كه آهسته و پيوسته رود.
پيروز باشيد.
:72:
خوشحالم که آرومتر می بینمت. فقط باید تصمیم بگیری و تمرین کنی که روی تصمیمت وایسی.
ضمنا اگر خواستی اسمت رو عوض کنی باید یه اسم جدید انتخاب کنی و از طریق پیام خصوصی به مدیر همدردی اطلاع بدی تا ایشون اسم کاربری شما رو عوض کنن .
دوستت دارم و برای شنیدن موفقیتهات لحظه شماری می کنم.
سلام به همه دوستان عزيز. البته اگه منو لايق دوستي بدونيد. از همتون خيلي خيلي ممنونم. خيلي كمكم كردين. حتما تعجب مي كنين اين موقع بيدارم .راستش داره به گذشتم فكر ميكنم .و اينكه چطور ميشه درس عبرت بگيرم و يك مطلب ديگ اينكه بالاخره با توكل بخدا و همراهي شما دوستان يكي از درسامو خوندم . راستي امشب رفتم دعاي كميل جاتون خيلي خيلي خالي بود اميدوارم خدا نصيب من و هركي ارزوشه بكنه كه تو مدينه و بقيع. مكه. كربلاو ..... اين دعا رو بخونه. من قصد رياكاري ندارم فقط ميخوام بگم كه برنامه هايي رو كه گفتم دارم پيش ميگيرم . الان هم كه وارد روز جمعه شديم اميدوارم فرج امام زمان زودتر برسه و ما جزو ياران واقعي اماممون باشيم. امروز دعا براي فرج امام زمان رو يادمون نره. اللهم عجل لوليك الفرج