به: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
به نظر من علت سرد شدن مرد از رابطه با همسرش نگاه مختلف اونا به اين رابطه هست. خانمها رابطه جنسي رو يك كار به حساب مي آرن كه بايد سر وقتش انجام بشه، بايد خونه تميز باشه، غذا روي گاز حاضر باشه، خلاصه همه چي مرتب باشه، بعد برن توي رخت خواب. اما اين موضوع از نظر آقايون يه نياز فوريه، يك لحظه است. حتي اگه چند ثانيه هم ازش رد بشه، ديگه اون لذت رو نداره (يه توصيه ديني هست با اين مضمون كه اگه مردي به همسرش نياز داشت و اون در حال نماز بود، خانم بايد نمازش (توجه داشته باشيد كه نماز) رو زودتر تموم كنه و به نياز شوهرش برسه).
در دوران عقد وقتي خانمها از برقراري يك رابطه ايده آل با شوهرشون خودداري مي كنن، طبيعيه كه مرد رو از رابطه جنسي دلزده كنن. مخصوصا اگه قبلش فيلمهاي پورنو هم ديده باشه و سكس براش يك رابطه رويايي به نظر بياد. حالا براي رسيدن به اين رابطه جادويي بايد صبر كنه و به احتمال زياد بي انگيزگي خانم و سرد بودنش (نسبت به چيزي كه توي فيلمها ديده ميشه) هم كه خيلي توش تاثير گذاره.
يك كلام بگم كه آقا ديگه نظرش راجع به سكس عوض ميشه. نه اينكه شهوتش فروكش كنه، شايد بخواد اونو در خودش محدود كنه يا اگه بي قيد باشه اونو با روشهاي ديگه اي ارضا كنه. چون همسرش نتونسته نياز اونو ارضا كنه.
اگه يه نگاهي به يه رساله توضيح المسال (وظايف ديني) بندازيم، مي بينيم كه در مورد همسر تنها چيزي كه از زن خواسته شده، پاسخ دادن به درخواست مرد در مورد نياز جنسي هست، در هر زمان و مكان (البته مشروع) كه مرد اراده كنه و ديگه زن هيچ وظيفه ديگه نداره. حتي ميتونه به بچه اي كه به دنيا مي آره شير نده و اين وظيفه مرده كه براي فرزندش غذا (شير) تامين كنه. ديگه چيزايي مثل كار خونه و غذا درست كردن و ... كه اصلا وظيفه زن نيست، وظيفه مرده كه يه جوري اينا رو تامين كنه. (خانوما مي تونن خوشحال بشن!!!!!)
يك كلام بگم كه تنها وظيفه اي كه دين از زن انتظار داره، ارضاي نياز جنسي همسرش هست. (البته من راجع به اخلاقيات و عشق و ... كه در دين بسيار به اونا توصيه شده فعلا كاري ندارم و وظيفه عملي اونا رو گفتم)
سوال اينه كه آيا خانمها اين وظيفه رو درست انجام مي دن يا نه؟
RE: به: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
يك كلام بگم كه تنها وظيفه اي كه دين از زن انتظار داره، ارضاي نياز جنسي همسرش هست
واقعا تنها وظیفه ی زن همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام دوست خوبم از نوشته هایت احساس کردم که شوهرت درگیر مسائل کاریش خیلی شده . در جواب اینکه توقع داری شوهرت مثل زمان دوستی باشد باید بگویم اصلا توقع نداشته باش که با یه لبا س باز صد در صد تحریکش کنی شاید بعضی مواقع موفق شوی اما همیشه نه. در ضمن همین که همیشه وهر شب پیش هم هستین هم می تونه احساس همسرتون کم رنگ تر کنه . وسعی کن کمتر خوا هان باشی چون مردها از اینکه دنبال زن باشن بیشتر لذت می برند.مو ید باشی
اشتباه برداشت نشه. منظور من تنها وظيفه اي هست كه از نظر ديني يك زن نسبت به شوهرش داره. يعني زن نسبت به بقيه كارهايي كه مي كنه هيچ وظيفه اي نداره. منظور من استثمار جنسي از زن نيست. منظور دين هم اين نيست يقينا.
سلام
اون رفتارها در دوران دوستی طبیعی بوده وقتی هنوز شما را به عنوان همسر بدست نیاورده بیشتر هیجان داشته الآن خیالش راحته که مال اون هستید.
دیگه اینکه استرس و حجم کاریش را در نظر بگیر و به محدودیتها در این رابطه اضافه کن اونوقت می بینی که طبیعیه و مشکلی نیست
ضمنناً به نظر میرسه شما نگاهت با توجه به دوران دوستی و کم اطلاعی نسبت به این میل در او افراطی بوده یعنی دچار غلو شده بودی و حالا را غیر طبیعی می بینی .
با او صحبت کن و نگرانیت را بیان کن و سعی کن از اون بخواهی که بیشتر از حس و روحیاتش و خواسته ها و نیازهاش در این مورد اطلاعات بهت بده همچنین شما هم در این مورد از خودت شناخت به او بده .
سعی کن در یک موقعیت که استرس کار و ... نیست قرار بگیرید مثلاً مسافرت برید و یا تو همون محل زندگی هتل برید به عبارتی خلوتی بی هیچ دغدغه فقط به عنوان با هم بودن و دور از فضای خونه فراهم کنید در این موقعیت او را بسنج .
نکته دیگه اینکه آیا ابراز میکنه که زودتر عروسی کنید ؟ اگر این تمایل را نشان می دهد پس رابطه در محدودیت برایش خوشایند نیست و ترجیح می دهد کمترداشته باشد .
به نظر من هم هیچ چیزی به اندازه ی کار و مشغله های زندگی نمی تونه یه مرد رو از داشتن رابطه ی جنسی با همسرش منع کنه و خصوصا اینکه شما در دوره ی عقد به سر می برید و شاید محدود بودن رابطه ها خودش این مشکل رو تشدید کنه! به نظر من اگر براتون مقدور نیست که زودتر ازدواج کنید سعی کنید حداقل هر چند وقت یکبار برای یه مسافرت یه روزه یا دو روزه که هم شده از خونتون خارج بشید چون این مساله ثابت شده که در زمان مسافرت و در کل لحظاتی که مرد کمتر درگیر کار و شغلش هست بیشتر به نیاز جنسی و رابطه داشتن با همسرش فکر می کنه و شما می تونید از این راه کار استفاده کنید تا حداقل این رو متوجه بشید که مشکل یه عامل خارجی هست یا یه مشکل درونی، یه مشکل عاطفی بین تون یا یه بیماری جسمی؟
حداقل می تونید از یه چیزهایی مطمئن بشید
موفق و موید باشید
دوست من
من هم مشکل شما را دارم.
فقط میتونم بهت بگم که اصلا باهاش در این مورد صحبت نکن یا حتی اصرار نکن.خانمها باید در این زمینه غرور خودشون را حفظ کنند.مطمین باشید اصرار شما نتیجه معکوس میدهد.بی توجه نشان دادنتون بیشتر موثر است. هیچ عکس العملی نشان ندهید تا او خودش دوباره به طرف شما بیاید.سعی کنید رابطه تان گرم و صمیمی باشد و سعی کنید از نظر ظاهری هم جذابیت بیشتری در خودتان ایجاد کنید.خانمها باید ناز کنند و مردان نیاز.همیشه یادتون باشه.
موفق باشی.
RE: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
سلام به همگی اعضا من همین الان عضو شدم قبل از هرچیزی برای همگی اعضا ارزوی سلامتی و خوشبختی میکنم من مونث هستم و 29 سالمه مدت 1.5 سال هست نامزد دارم
من هم مشکل مشابه دارم و می خواستم کمک بگیرم
البته چیزی که خیلی برام درد اوره اینه که چرا بعضی از خانمها بی هیچ تلاشی شوهر های سر به راه و خوب دارن
و لی گروهی باید کلی تلاش کنن مشاوره بگیرند به هزار ترفند متوصل بشن در اخر هم دلشون خون باشه
حالا مشکلم رو میگم اگر دوستان نظری یا راه حلی دارن لطف کنن کمکم کنن
رابطه جنسی نامزدم بعد از یکسال و نیم خیلی کم شده در حقیقت من با سکس ترین لباس ها و ادا ها حتی اگر وارد مقدمات شروع رابطه بشم باز هم موفق به تحریکش نیستم مگر اینکه خودش بخواد
ولی جالبه که با دیدن فیلم های ... یا حتی شنیدن صدای مزاحم تلفنی خانم تحریک میشه
من پیش فرض ها رو میگم چون مهمه
1 من و نامزدم رابطه کامل داریم و ایشون مشکلی در اینباره نداره
2خیلی همدیگر رو دوست داریم (من واقعا دوستش دارم اونهم داییم میگه دوستم داره شاید روزی صد بار)
3من خیلی به ظاهرم میرسم و البته به نظافت شخصی ام
4خیلی به اندامم اهمیت میدم حتی 100گرم هم اضافه وزن ندارم به قول خودش هیکلم اخرشه
5 با خودش که صحبت میکنم میگه چون بدن سازی کار میکنم باید رابطه ام کم باشه ولی من کاملا احساس میکنم به زن هایی دیگه نمایل داره
من دیگه نمی دونم باید چه کار کرد که مردها خوشحال و راضی باشن و به ادم خیانت نکنن
شاید محدود بودن نوع رابطه اذیتشون می کنه و ترجیح می دن اصلا هیچی نباشه تا یه رابطه ی نصفه نیمه.
آقایون بهتر می تونن این را ارزیابی کنند. نظرم درسته؟؟؟
مث اینکه به شما بگن فیلم ببین اما صداش را قطع کنند. شما یکی دوبار تحمل می کنی، اما بعدش عصبی می شی و می گی اصلا نبینم بهتره تا با دیدن نصفه نیمه اش کفرم در بیاد.
rahirahirahi گرامی به تالار همدردی خوش آمدید
این تاپیک قدیمی است و مراجع آن بیش از یک سال و نیم است که سراغ آن نیامده ، معمول است که این تاپیک به روز نشود و دوستانی که در این موضوع مشکل دارند و راهنمائیهای این تاپیکها پاسخگویشان نیست ، تاپیک مستقل ایجاد کرده و از دوستان راهنمایی بخواهند .
لذا پست شما و بهشت عزیز در یک تاپیک جدا طی لینک زیر قرار داده می شود .
http://www.hamdardi.net/thread-14651.html
پستهای شماره 28 و 29 و 30 این تاپیک بعد از رویت شما حذف خواهد شد