-
RE: آیا بختمو بستن؟
اگر به سنگ هم اعتقاد داشته باشی، برایت سخن می گوید.
دنیای عجیبی است این ماوراء...
اگر به چیزی اعتقاد نداشته باشی، هیچ اتفاقی برایت نمی افتد و زندگیت در کمال آرامش و مطابق میل و خواستت پیش می رود. پس خود را درگیر مسائلی که بشر هنوز در ابتدای کشف آنهاست نکن. زیرا افکار پریشان ذهنت را آنقدر مشغول می کند که بی شک همان اتفاق شوم برایت پیش می آید. حداکثرش این است که طلسم این دعا را بگیری، این آقا را به نان و نوایی برسانی و بعد با تلقینی که برایت به وجود آورده اند، خیالت راحت شود! چرا خودت خیال خودت را راحت نمیکنی؟!!
ذهن توانایی عجیبی در رسیدن به آنچه درونش میگذرد دارد. پس آنرا با مسائل پریشان و واهی پر نکن. بگذار افکار زیبا جای آنرا پر کنند، نه خرافات...
-
سلام دوستان از همه شما ممنونم
اما شرمنده من رفتم پیش این درویش خواستم از نزدیک کارهاشو ببینم تنها رفتم توی یک اتاق کوچک 10الی 15امده بودند همه اشنایی قبلی داشتند ومرتب پیشش میامدند از چند نفر سوال کردم همه کارشو تائید کردند وگفتند تا حالا هرکاری که کرده نتیجه داده یکی امده بود دعا بگیره ماشینش فروش بره یکی از گچسر امده بود یکی امده بود بالتماس میخواست دعایی بگیره دخترش مهر پسره ازدلش بره چون مثل اینکه پسره بد بود اما سید میگفت من دعای جدایی وزدودن مهرو نمیدم مگر اینکه ثابت بشه که ازدواجشان به ضرر است وامروز روزش نیست فلان روز بیایید .اگر فقط جواب میداد ومثلامیگفت فلانی خوبه یا بده یا دعا داره یا نداره یا بختتون جور یا نیست پول نمیگرفت اما دها مینوشت مبلغ بسیار کمی میگرفت دختره اومده بود میگفت دعا گرفتم توکنکور رتبه 2شدم نوبت من رسید اسم طرفو گفتم فوری گفتم این چند بخته است البته راست میگفت یکبار چند ماه بعد ازجدایی یک نفر راصیغه کرده بود که به دلایلی جداشدند اما گفت اخلاقا خوبه خلاصه نمیدونم به گونه ای باورش کردم وتصمیم گرفتم کاری که میگه انجام بدم البته گفت هردعایی یک رمزی دارد اگر رمزش را بدانید خودتان هم میتوانید دعاکنید وگفت برای بیرون رفتن از خونه که کارها با موفقیت پیش بره ومشکلی پیش بیاد هر دعایی خوبه اما ایت الکرسی وبلا فاصله ون یکادو بخونید وبلافاصله 14بسم اله رحمن الرحیم و14صلوات رمزش همین بلافاصله بودن ان و14بسم اله رحمن الرحیم است امروز امتحان داشتم خواندم خوب شدم بااینکه اصلا نخونده بودم
خلاصه من تصمیم گرفتم اون کارها راانجام بدم:203:
-
من شنيدم كه بخت كسي رو ميبندن. حتي حاج اقاي دهنوي تو برنامه گلبرگ اياتي رو براي بازشدن بخت ارائه دادن. البته همه چيز دست خداست
-
همه چيز بستگي به اعتقادات خود فرد داره..................اگه به اين مساله اعتقاد داري شايد مشكلتو حل كنه(البته اگه پيش كاردونش بري)
********ولي من به شخصه خودم اصلا به اين چيزا اعتقادي ندارم*********
-
-
دوست خوبم
امیدوارم مشکلت حل شود حا لا به هر طریقی که به ان اعتقاد داری.
ام عزیزم من کلا با این جادو جنبلها مخالفم.
اگر اینها میتونستند کاری انجام بدن بد یهی است اول وضعیت خودشونو تغییر می دادند.
-
سلام به نظر من ما یک سری باور داریم که اگه به اونا اعتقاد داشته باشیم مطمئناسرمون خواهد اومد ولی تواین دنیای مدرن که ما جوونا بایه سری تفکرات مدرن زندگی میکنیم.اعتقادبه دعانویسی جایی نداره به نظره من صبرکن موفق باشی وبا روحیه
-
راستی یادم رفت اینو بگم به جای اعتقاد داشتن به این خرافات به خدا وقران متوصل بشید
-
:104:آفرين به امير لطفي
خيلي زيبا اشاره كردي
خانم اينها همش خرافاته
لا حول و لا قوه الا بالله
يه بار به امضاي خانم Niloofar توجه كنيد،اونوقت متوجه حرف من ميشيد،
امضاي ايشون: ((در این جهان همه وقایعی که روی میدهند لطف و رحمت الهی نهفته است.تمام حوادث برای ما پیامهایی دارند که سبب تکامل روحمان میشوند.))
-
به نظر من اگه خواسته غیر معقولی نداره قبول کن و توکل به خدا کن