RE: از کجا می توان احساس واقعی آقایان را به خانمها فهمید؟
دوستان عزیز راهکارهای شما بسیار مفید بوده و هست اگر باز هم در مورد این مشکل کمک کنید لطف کرده اید.
دوستان این خانم واقعا تکلیف خودش را نمیداندو هنوز در برخوردش با این فرد دچار تردید است همانطور که شما فرمودید رفتار کردند اما باز به کمک شما عزیزان نیازمندند
این خانم در محیطی این آقا را دیدند و بر حسب ادب و احترام کاری به ایشان سلام کردند و توقع داشتند بسیار عادی ایشان هم جواب دهند، اما این آقا به نحوی جواب سلام را دادند که جواب ندادن آن به مراتب بهتر بود چنان با سردی پاسخ دادند که خانم به خودش شک کرد که آیا من مرتکب اشتباهی شد ه ام که به این صورت پاسخ میدهد یا خیر؟آیا او از اینکه من سلام میکنم ناراحت می شود ؟ و ...جوری رفتار می کنند که انگار نه انگار که ایشان را می شناسند حتی هنگام پاسخ دادن سلام حاضر نیستند تبسمی کنند و با چهره ایی درهم فقط می گویند سلام!!!
خانم وقتی این رفتار را می بیند خود به خود از آقا زده می شود چون احساس کوچکی می کند و با خود عهد می کند که دیگر اگر چشم در چشم هم شدند به ایشان محل نگذارد و به نحوی بی محلی کند و به آن آقا بفهماند که ناراحت است و ...
احتمالا شما دوستان میفرمایید چرا رفتار این آقا برای خانم مهم هست؟
اگر احساسی در میان باشد که تکلیف روشن است اما فرض می کنیم احساسی هم به میان نباشد آیا اگر کسی به شما بی احترامی کند ناراحت نمی شوید؟
بعد از حدود یک هفته که هیچ ارتباطی نیود خانم دوباره آقا را دید و اینبار مجالی بود برای تلافی !! با اینکه اطراف یکدیگر بودند هیچ کدام به هم محل نگذاشنتد و هر کدام مشغول صحبت با دیگران بودند،بعد از مدتی آقا از آنجا دور شدند و رفنتد خانم هم به دلیل قراری که با یکی از دوستانشان داشتند هم آنجا منتطر ماندند ، بعد از دقایقی آقا دوباره آمدند و خانم همچنان خودش را به ندیدن میزد و بسیار عصبانی بود،این آقا آمد جلو و گفت سلام و خانم هم به همان صورتی که قبلا این آقا به او پاسخ داده بود جوابش را داد با عصبانیت ،که از ظاهرش کاملا مشخض بود،و سعی کرد بی محلیش را نشان دهد ، این آقا در آن لحظه فقط سلام منظورشان نبود و می خواستند چیزی را به آن خانم تحویل دهند که با سردی روبرو شدند،
این خانم از رفتارش خوشحال نبود و زجر هم می کشید اما از اینکه توانسته بود به نحوی تلافی کند کمی آرام شده بود تصمیم گرفت برای چند وقتی در محل کار خود حاضر نشود. بعد از مدتی که وارد آن محیط شد با نامه ایی از سوی این آقا مواجه شد که چرا حضورتان کم شده است ؟مشکلی پیش آمده ؟به وجود شما نیاز است و جای نبودنتان حس می شود ،تمامی کارها با نبود شما مانده است اگر مشکلی پیش آمده بازگو کنید تا آن را حل کنیم
خانم هنوز عصبانی بود اما با دیدن این نامه کمی آرام گرفت و جواب را به صورتی داد که نه سیح بسوزد و نه کباب و گفت :کارها را سایر همکاران و خودتان در نبود من به بهترین نحو می توانید انجام دهید و ...
تند برخورد نکرد اما واضح هم حرفی به میان نیاورد
خلاصه آقا بی مقدمه گفت شما از من ناراحتید این کاملا واضح است من تا حالا به شما حرفی زده ام که شما از من دلخورید؟ و...
خانم در اینجا دلش خیلی سوخت و همین که دید آقا اینجور حاضر شده غرورش را زیر پا بگذارد تصمیم گرفت که از دلخوریش چیزی نگوید ، و گفت علت سر کار نیامدن من شما نیستید و برای چه باید از دست شما ناراحت باشم؟
آقا باورش نشد و گفت پس چرا چند وقتیست که کمتر به محل کار مراجعه می کنیدخانم هم دلیلش را مشکل دیگری که البته آن مشکل وجود داشت عنوان کرد آقا وقتی متوجه شد اظهار کمک کرد و...
حال با این صحبت ها قاعدتا رفتار خانم دوباره باید تغییر کند و به نرمی و ملاطفت با ایشان برخورد کند
حالا شما بگید با این انسان برخورد صحیح کدام است؟
دوست عزيز
ميشه به اين سوال جواب بدين.
تو اين برخوردها احساس واقعي خودتون چيه؟ دليل اين برخوردهاي دوگانه (که هم از سوي اون هست وهم از سوي شما ) از سوي شما چيه؟
يه ارتباطي درحال شکل گرفتنه وهر دوتون دارين عکس العملهاي متفاوتي انجام ميدين. درضمن مردد هم هستيد.
پيشنهاد: رفتار درست درسته.( اگه جواب سلام واجبه ، اگه سلام کردن جواب بديد. ) ورفتار غلط غلطه. (اگه بهتون هديه دادن تشکر کنيد)
-حالا نحوه سلام کردن وصحبت کردنو خودتون بهت مي دونين. اگه مي خواين توش نشونه داشته باشه ، يه کم نازک کردن صدا، يه ذره حرکت چشم وابرو و...
-اگه هم بخواين سنگين وداراي مرز حيا وعفت باشه ، بازهم بلدين. (فقط اينو بگم لازم نيست با اخم هوراه باشه با روي باز وگشاده هم مي تونينم سنگين وبا وقار رفتار کنيم)
انتخاب با شماست.
بعد از ایام عید این خانم در محیطی این آقا را دیدند و بر حسب ادب و احترام کاری به ایشان سلام کردند و توقع داشتند بسیار عادی ایشان هم جواب دهند، اما این آقا به نحوی جواب سلام را دادند که جواب ندادن آن به مراتب بهتر بود چنان با سردی پاسخ دادند که خانم به خودش شک کرد که آیا من مرتکب اشتباهی شد ه ام که به این صورت پاسخ میدهد یا خیر؟جوری رفتار می کنند که انگار نه انگار که ایشان را می شناسند حتی هنگام پاسخ دادن سلام حاضر نیستند تبسمی کنند و با چهره ایی درهم فقط می گویند سلام!!!
اگر اصلا جواب سلام نداده بود می شه گفت بی احترامی کرده اما گاهی اوقات برای خود شما هم ممکنه پیش بیاد که از اتفاقی ناراحت باشید و حتی حوصله جواب سلام هم نداشته باشید .اما اگر متوجه شدید که همیشه و فقط با شما این چنین برخوردی دارند تقدم در سلام کردن رو حذف کنید اگر دوست داشت به شما سلام کنه اون وقت شما هم پاسخ بدهید .
بعد از دقایقی آقا به همراه یکی از دوستانشان دوباره آمدند و خانم همچنان خودش را به ندیدن میزد و بسیار عصبانی بود،این آقا آمد جلو و گفت سلام و خانم هم به همان صورتی که قبلا این آقا به او پاسخ داده بود جوابش را داد با عصبانیت
عصبانیت رفتار پسندیده ای نیست خصوصا برای خانم ها .عصبانیت عکس العمل مناسبی نیست( بد را با بدتر جواب دادن ).
این انسان که فرمودید هنوز به صورت مستقیم ابراز علاقه نکرده و جایگاه همکار را دارد بنابراین اعتدال در احترام وسایر موارد و اینکه خانم خیلی زیاد نسبت به رفتار ایشون حساس نشوند و برای هر رفتار آقا حساب خاص باز نکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
ببخشید كه اینجا می خواهم خیلی رك صحبت كنم،چون سئوالات مشابه زیاد بوده وعلت هایش را قبلا گفتم. اما پاسخ:
این از اشتباهات رایج دختران و پسران هست، كه قیف را وارونه دست می گیرند. یعنی رفتن سراغ آخرین كار در اول كار.
یعنی چی:
یعنی ابراز احساس ،عاطفه و مسائل جنسی صرفا و فقط و فقط پس از تعهد قانونی معنا می یابد. این بدان معنا نیست كه چنین احساساتی به وجود نمی آید. اما كنترل آن لازم است . چرا؟!
چون احساس وقتی بهش بها می دهی ، و دنبال می كنی به صورت شدید و غیر قابل كنترلی رشد می كند، و بعد وابستگی ایجاد می كند و ....، اما ممكن است در فرایند شناخت و خواستگاری و ... از نظر منطقی متوجه بشویم فرد به درد شما نمی خورد،در اینجا یا مسئله شناخت تحریف میشود ازدواج می كنید و بعد مشكلات و ....، یا ازدواج نمی كنید و دپرس می شوید و بی انگیزه و ...
برای هر كدام از این موارد در همین تالار دهها مورد شاهد مثال هست. بگردید پیدا می كنید.
لذا فقط یك مسئله می ماند.
اگر در محل همكاری شخصی به طور كلی مناسب بود كه برای ازدواج بررسی شود. بدون تمركز روی احساسات باید كانال ارتباطی رسمی زده شود (بسته به فرهنگ، و شرایط محیط متفاوت است)، اما در هر مورد نباید مخفی كاری باشد و به صورت یك جرم دیده شود. خانواده ها می توانند در جریان باشند و هیچ مسئله ای ندارد.
اما ابراز احساسات ،نشان دادن احساسات و مسائل جنسی ،همه و همه موجب تحریف رابطه می شود، معمولا خانمها آسیب جدی تری می خورند.
و هزاران حرف دیگر كه اگر مقالات بخش مشاوره ازدواج را مطالعه كنید ،بیشتر متوجه خواهید شد.
البته این خانوم و آقا یه نظر من، خردسالانی هستند که اندکی رشد جسمی یافته اند. به خصوص خانوم که من اصلا نمی فهمم این رفتار بچگانه او و این انتقام های خردسالانه اش را.
سلام دوست عزیز....ممنون که بازهم خاطره این تاپیک را برایمان زنده کردید...
خوب برویم سر اصل مطلب....
می دانید بنده به این نتیجه رسیده ام که هر دوی آنها (آقا و خانوم) دچار نوعی سردرگمی و شک به خویشتن هستند که رفتارشان را تحت تاثیر قرار می دهد.....
و این چنین است که روزی رفتارهای انان بسیار عالی و در حد مطلوب و روز دیگر نا مناسب و مبهم است.....
چرا انها سردرگم هستند؟؟؟
پاسخ بسیار روشن است همین شک به خود باعث می شود روزی انان فکر کنند که طرف مقابل از او خوشش آمده و به همین دلیل رفتاری مطلوب بر می گزینند و روز دیگر چون به خود مشکوک هستند می پندارند طرف مقابل به انان بی توجه است....
نمونه بارزش هم در رفتار خانوم قابل مشاهده است زیرا او به خود شک می کند که ایا من کاری کرده ام که او چنین رفتاری را با من دارد......اما نمی داند که رفتار ان اقا هم متقابلا برگرفته از سردرگمی و تابع رفتار ایشان است....
این وضع ادامه خواهد یافت مگر اینکه از طرف یکی از انان برخوردی امیدوارانه تری مانند پیشنهاد صورت گیرد و یا برعکس رفتار نامطلوبی مانند پرخاشگری و اعصبانیت برای قطع رابطه.....
تا وقتی ان دو از خود اطمینان حاصل نکنند و خود را دوست نداشته باشند بعید می دانم بتوانند بر مشکل غلبه کنند
موفق باشید
در جواب دوست عزیز baby
تو اين برخوردها احساس واقعي خودتون چيه؟ دليل اين برخوردهاي دوگانه (که هم از سوي اون هست وهم از سوي شما ) از سوي شما چيه؟
يه ارتباطي درحال شکل گرفتنه وهر دوتون دارين عکس العملهاي متفاوتي انجام ميدين. درضمن مردد هم هستيد.
این خانم فوق العاده مبادی آداب هستند ، آقا هم همینطور خاصه این که رفتار خانم را به این صورت می بینند ایشان هم مبادی آداب شدند
در ابتدا فقط صرف احترام بود اما رفته رفته نظرشان نسبت به آقا مثبت شد اما با این رفتارها سردرگم می شوند
رفتارها به قول دوستان کمی بچه گانه است اما در این میان چاره ایی هم نیست
خانم اگر سلام نکند این رفتار را نوعی بی احترامی می داند و نمی خواهد به این آقا بی احترامی کند (هر کس دیگری هم جای این آقا بود رفتار خانم به همین صورت بود)از طرفی اگر در سلام کردن پیشی بگیرد وقتی احساس کند کوچک می شود و برخورد آنگونه که انتظار دارد نیست کمی ناراحت می شود و ....باز هم با این همه توضیح شما بلاتکلیف است
اما همانطور که اشاره کردم این نوع رفتار هنگامی که حضوری با یکدیگر در ارتباط هستند بدین شکل است و در موارد دیگر رفتار هر دو نفر به خوبی است مخصوصا آقا
دوستان شما میگویید خانم سردرگم است در صورتی که چنین نیست رفتار آقا باعث شده که اینگونه رفتار کند
ممنونم از نظراتتون
شاید تغییر رفتار ایشون در برخوردهای حضوری به دلیل ترس از این باشه که همکاران دیگه متوجه توجه ایشون با شما بشوند و از این موضوع خجالت بکشه. من موردهایی رو دیدم که طرف عاشق دخترست ولی می ترسه دوستاش بفهمند و مسخره اش کنند.
به نظر من تغییر شما در رفتارتان نسبت به ایشون کار درستی نیست. بهتر است شما با احترام با ایشون برخورد کنید مثل بقیه همکارانتان. به هر حال احتمال این وجود داره که ایشون هم به شما علاقه داشته باشند، ولی سعی کنید این موضوع رو رفتار شما تاثیر نداشته باشه. ولی در حد همون مراعات ادب و حیایی که خودتون دارید سعی کنید با همکارانتون مهربان و در عین حال مودب و موقر باشید.
در نهایت یه توصیه خیلی خیلی جدی براتون دارم، اجازه ندید این علاقه شما رشد کنه و باعث بشه تصمیمی غیر عقلانی بگیرید. احساس علاقه فبل از ازدواج خوبه، ولی فقط تا یه حدی، اگه بیشتر بشه بدجوری ممکنه ضربه بخورید. توصیه های مدیر همدردی رو خیلی خیلی جدی بگیرید.
دوست عزیز سلام
به نظر من زیادی دارین مساله رو واسه خودتون بزرگ میکنید الکی دارین وقت و انرژی خودتون رو صرف موشکافی این مساله میکنید
احتمال خیلی زیاد یه احساسی از سمت شما پیش اومده که تمایل به ادامه اش دارین و یه جورایی دنبال یه جرقه هستین البته این میتونه در مورد طرف مقابلتون هم صادق باشه
بهتر به روال عادی برخورداتون ادامه بدین وبا اینکه گاهی تو سلام کردن پیشقدم میشین ادب اجتماعی خودتون رو نشون بدین
حساسیتون رو نسبت به مساله کم کنید
اگه کسی قصدی داشته باشه حالت عادی شما واسش خوشایند بوده و در نهایت خودشه که باید به یقین برسه و تصمیم بگیره
تصمیم گیری شما موکول میشه به بعد از درخواست علنی ایشون
موفق باشید
سلام همه حرفهايي كه گفته شد درست البته من همه رو كامل وقت نكردم بخونم. ولي اگه همچين موردي داري بايد توجه داشته باشي امروز كاري رو انجام بدي كه يه عمر افسوس نخور. اگه الان بهش بگي يا ميگه نه يا ميگه اره. و شايد يه كم هم دلخوري پيش بياد. ولي اگه چيزي به اون خانم نگي يه عمر به خودت ميگي نكنه جوابش مثبت بود و مدام در اين فكري كه اگه ميگفتي چي ميشد.
اگه به اون چيزي نگيخيلي اذيت ميشي باور كن راست ميگم. البته اول شرايط رو درست بسنج بعد اقدام كن.
میتونید به یک فالگیر مرلجعه کنید.اخه عزیزم این چه سوالیه دیگران چه کمکی به شما میتونن بکنن.باید صبر کنید اگه ایشون به شما علا قه داشت پیش قدم میشه نداشت نمیشه شما دلت میخواد پیش قدم شو