مهرباني باغ سبزي است که از روزنه ي پنجره ها بايد ديد مهربانم مگذار لحظه ا ي روزنه ي پنجر ها بسته شود
امیدوارم همیشه در کنار هم خوشبخت زندگی کنید:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
مهرباني باغ سبزي است که از روزنه ي پنجره ها بايد ديد مهربانم مگذار لحظه ا ي روزنه ي پنجر ها بسته شود
امیدوارم همیشه در کنار هم خوشبخت زندگی کنید:72:
سلام
هنوز بچه هستی عزیزم، هنوز نمی دونی شوهرداری یعنی چی؟مشکلت اینه. شوهر شما به خاطر شما و زندگیش درس و آیندش بوسید و گذاشت کنار انوقت برای شما خیلی سخت یک روز جمعه در کنارش باشی و خستگی یک هفته رو از تنش در بیاری. مشکل 95 درصد از دختران ما که با شوهرشون مشکل دارن همینه که یک دنده و لجبازن.من در رفتار شما خیلی نقصهای زیادی می بینم که اگر زندگیتو دوست داری باید اصلاحشون کنی.در ثانی من خودم اهل شیرازم و تهران هم بودم زندگی در شیراز کم هزینه تر از تهران هست و خانواده هاتون هم نیستند که هی دخالت کنن.پس چرا زندگی رو با این رفتارهای بچه گانه و بیخودی به دهن خودت و شوهرت زهر مار می کنی؟شوهر تو یک تنه بدون کمک کسی زندگیشو شروع کرده ، فشار عصبی زیادی روش هست تو رو خدا درکش کن.اون وقتی میاد خونه به جای غرغر کردن آرومش کن وحمایتش کن.چرا کاری می کنی که از کوره در بره و همه چیز بشکنه؟مقصر اصلی خودتی رفتارت رو اصلاح کن تا زندگی آرومی داشته باشی.کلاسهات یه جوری بزار که وقتی شوهرت خونه هست تو هم خونه باشی. ببخشید مرض نداشته که زن بگیره و فقط خودش بندازه تو دردسر می خواسته یه مونس و همدمی داشته باشه.نه یک نفر که فقط نق و نوق کنه و به فکر خودش و اینده خودش باشه.مطالعه خودت رو ببر بالا و با مسائل منطقی تر برخورد کن.نه با لجبازی و غرور.
:72:دوست عزيزم
براى 1 لحظه خودت رو بكذار بجاش اونموقع كمى به خودت مياى...
اون از همه جيز تو زندكيش به خاطر تو كذشته , تو بخاطر اون از جى كذشتى؟!!!!!!!!!!!
غرورش به عنوان يك مرد له شده , بترس از روزى كه تركت كنه بخاطر فشار مسئوليت و كم لطفى هاى تو...
همه جيز بستكى به خودت خواهد داشت. اون رو براى خودت حفظ كنى يا ازش يه مرد عصبي تر و غير منطقى تر بسازى.
درسای عزیز من قصد ازردنتو ندارم
اما عزیزم من
با نظر شادزی موافقم.امیدوارم که دامنه ی صبرتو کمی گسترده تر کنی.
سلام درسا ي عزيزم شوهر شما براي رسيدن به تو از خيلي چيزهاي مهم زندگيش گذشته و تو بايد دركش كني چه اشكال داره كه تو به خاطر شوهرت يك ماه مرخصي بگيري و كمي به نياز هاي اون برسي شوهر تو تورو دوست داره و به همين دليل از بي توجهي تو ناراحت ميشه همين شكستن ظروف هم براي جلب توجه توست توبايد قدر شوهرت رو بدوني و حتي به خاطر اون بايد فداكاري كني همون كاري كه اون به خاطر تو انجام داده اون وقتي تو رو نداشته تنها بوده قرار نيست حالا هم كه تو رو داره تنها باشه كمكش كن تا به آرامش برسه اميدوارم كه شاد خوشبخت باشي گلم
مرسي "سپيده عشق" و "شهامت عزيز" حق با شماست.ممنون كه حرفاي دلم رو خونيد و راهنمايي كرديد.
می دونم گفتی حوصله سرزنش شنیدن نداری !!!چون روح لطیفت تا حالا سختی کشیدنو یاد نگرفته! یاد نگرفته ایثار رو . یاد نگرفته از همسرش درس عشق واقعی ونه بازی کلامی !!(گذشتن از شرایط تحصیلی و ... برای ادامه تحصیل شما ) رو یاد بگیره و اینقدر الکی ادعا نکنه من عاشقم!!
واقعا عجیبه برای من که این مرد چطور با شما تا حالا ساخته! از همه زندگیش گذشته براتون و شما از هیچ چیزی برای اون نگذشتید.
گاهی اوقات از اینکه مجرد هستم واقعا خوشحال می شم. واقعا. گاهی اوقات آرزو می کنم اگر زندگی آینده من اینگونه قرار است باشد که از تمام دار و ندارم بزنم و نصیبم این شرایط باشد مرگ قبل از ازدواج نصیبم شود.
واقعا به حال این مرد که حتی ایثارش هم به چشم نمیاد باید گریه کرد. امیدوارم همین زندگی مجردی با همه تنهاییهاش برای من یکی ادامه داشته باشه.
dorsa جان سلام
از اینکه توانسته ای راه درست رو بری خیلی خوشحالم. امیدوارم همواره بیش از پیش مشکلات زندگیت حل بشه. فقط اینو بدون شوهر خوبی داری اما اول زندگی تونه و بالطبع مشکلات مالی زیاد دارین. سعی کن با شوهرت طوری رفتار کنی که اون بتونه درد دلش رو به تو بگه. توی غربت تو غیر از اون و اون غیر از تو هیچکسو ندارین، پس با هم مهربون باشین.
دوستان خوب درسای عاقل از 18 اسفند به این ور منطقی تر شده و سعی کرده خانم خوبی برای همسرش باشه پس برای چی دوباره دارین سرزنشش می کنین. بهتر نیست به جای این کارا الان دیگه تشویقش کنیم؟! آخه طفلی گناه داره.....خوب همه اشتباه میکنن، این خانمی هم الان داره جبران میکنه.....کار قشنگی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! :104::104::104:
پیروز باشی. :72::72::72::72::72:
آفرین به تو خانم گلم خوشحالم که واقع بینی وشهامت پذیرش اشتباهت رو داشتی خوشبختی حق توست وتوباید برای حفظ این خوشبختی نهایت تلاشت رو بکنی همیشه شاد و خوشبخت باشی دوست گلم:73:
سلام
معلومه که هنوز دوست داره، در این موضوع شک نکن
با خوندن نوشته هات، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که همسرشما تا حد زیادی غیرمنطقیه. بارزترین رفتار غیر منطقیش هم خودکشی بود. شاید بهتر بود همون موقع به این نکته توجه بیشتری می کردی
اما حالا که ازدواج کردین سرزنش و پشیمونی معنا نداره. باید سعی کنی این خصلت رو به ایشون یادآور بشی و سعی کنی کمکش کنی تا عوض بشه
سختی های زندگیتون رو به یادش بیار تا فراموش نکنه که شما راحت به هم نرسیدین. شاید اینجوری قدر زندگی رو بیشتر بدونه و با رفتارهای نادرست خرابش نکنه