RE: فقط مجردای تالار بیان تو
در هر دوره ای از زندگی که باشی وقتی خودت از عملکردت راضی باشی
انوقت است که خوشبختی
وقتی طبق اهدافت پیش میروی
ولی گاهی در دوران مجردی احساس تنهایی بدی وجود دارد که این خیلی ناراحت کننده میشود
امیدوادم که همه ما مجرد ها همسفرمان که با او به ارامش و شادی میرسیم را پیدا کنیم
اما در دوره مجردی باید عملکردمان در زندگی درست باشد
هیچوقت هدفهایمان را فراموش نکنیم
و سعی کنیم که تنهاییمان را با شادی های کوچک زندگی پر کنیم
سلام به متاهل هایی که میان سرک می کشن ...
خب مهربونای متاهل شما هم خوش اومدید (مهمون حبیب خداست).
بفرمایید:
اگه نظری دارید. اگه دلتون واسه روزای مجردی تنگ شده، اگه غبطه اون روزها رو می خورید، یا که نه از وضعیت الانتون راضی هستید...
هر چه می خواهد دل تنگتون در مورد مجردی بگید.
منزل خودتونو به میزبانی مجردها...
من در تجردم خوشبختم وراضي و چيزي هم در زندگيم كم ندارم(خدارو شكر)..اما خيلي ترديد دارم آيا از پل تجرد بگذرم يا نه ؟
اگر الان به ازدواج جدي فكر نكنم و تصميم نگيرم ، ميترسم در آينده پشيمون بشم و زماني برسه كه نياز به همراه داشته باشم و پيدا نكنم !
نميدونم چرا، ولي ازدواج برام خيلي غريبه ... احساس ميكنم خيلي از من دوره .... وقتي بهش نزديك ميشم و ميخوام تصميمي بگيرم همش ميخوام فرار كنم و سريعتر خودمو نجات بدم و برگردم سر جاي اول ...
هميشه كساني رو كه ازدواج ميكنن بخاطر شجاعتشون تحسين ميكنم اما در عين حال فكر ميكنم ازدواج كردن براي ديگرانه نه براي من ...
من آدم ترسويي نيستم .... حتي بايد بگم آدم توانايي هستم و تجربه هام بهم ثابت كرده خيلي از كارها رو بهتر، اصولي تر و دقيقتر از ديگراني كه در نظر من و ديگران موفق هستن انجام ميدم ... اما ترديد دارم...
خدايا به هممون كمك كن در تجردمون ، گذر از مرحله تجرد و رسيدن به تاهل .
ممنون مجردای خوشبخت
لذت بردن از دوران مجردی و مزایای آن رو بگید...
لطفا ادامه بدید...
تجرد سكوت يك دوره از زندگي است در اين سكوت هم ميشه همون كارهايي را كرد كه در تنهايي سكوت واقعي ايجام ميدهيم مثل انديشيدن .يادگرفتن و.تصميم گرفتن براي شكستن اين سكوت .
مجردی یعنی تنهایی
یعنی سکوت
یعنی خدا
من مجردم ولی ظاهرا
تو دلم یه خدا هست که هیچوقت تنهام نمیذاره ویه عشق که واسه همه دوران زندگیم کافیه ،من با خلوتم حال میکنم مثل زلیخاکه عاشق یوسف بود،عشق من همیشه با منه
به نظر من مهمترین مزیت مجرد بودن اینه که
مي توانيد هر كاري را در هر موقعي كه بخواهيد انجام دهيد.
سلام دوستان عزيزي كه خيلي باحاليد:43:
يه شخصي بهم چيزي رو ياد داد كه واقعا نگرشم رو عوض كرد:303:
((ازدواج در سن پايين از اعتياد بدتر است))
پس با اين اوصاف مجردي دوران خوبيست:16:
يا حق:72::43::46:
درود
با اجازه از بزرگترها ( هر چند که ما هنوز شناسناممون باطل نشده :d )
آقای حاجی فیروز یادداشت فرمودند :
** من که تنها دلخوشیم اینه که خدا هم مرده. شما چطور؟
تو نمیری اگه زن بود ضایعه بود!!! حالم بد شد از فکرش... &&&
دوست عزیزم ، خیلی دوست داشتم بدانم که شما از روی چه سندی به این پی بردید که خداوند مرد است ؟
ممنونم میشوم اگر من را راهنمایی کنید !
مجردی خیلی خوبیا داره اینکه استقلال داری واسه همه چیز .وقتی مجردی همیشه ته دلت روشنه می دونی یه تحول بزرگ جلوی راحته ولی متاهلا تو دلشون میگن دیگه توم شدا دیدی عروسی کردیم رفتا عجب به هر حال خوشبحاله خودمون مجرداااااااااااااااااا