RE: نمیدونم باید چیکار کنم؟
سلام saeedjj
بعضي دخترها خيلي بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكني ناز دارن.....خيلي خيلي.....
من خودم اولين بار كه آقايي ازم خواست كه باهاش در ارتباط باشم 3 ماه براش حتي يه پيامم نذاشتم"حتي يكي" با اينكه به نظرم خيلي انسان معقول و مقبولي اومده بود و بهش فكر ميكردم.....تا اينكه 3 ماه تابستون رد شد و وقتي دوباره ديدمش بهم گفت كه چرا هيچ خبري ازم نشده بوده و چرا حتي حالشم نپرسيدم؟؟!!(البته مودبانه گفت نه اينكه يه حالت حق به جانب بگيره) منم عذر خواهي كردم و گفتم: آقاييون اهل نيازن و خانوما اهل ناز.....ولي اصلا اصلا دوست نداشتم تا ازم خواسته باهاش در ارتباط باشم منم بي چون و چرا همون شب بهش پيام بدم و خودم رو يه دختر هول نشون بدم كه انگار منتظر بودم!! پس يا يكم صبر پيشه كن يا همون كاري رو بكن كه marjanp عزيز گفت
سلام saeed
يكي از پسر هاي دانشگاه ما هم به دوست من شماره داده بود.دوستم هم ديده بود پسره خيلي اصرار مي كنه و كم مونده همه بفهمند قبول كرده بود. دوستم از پسره بدش نمي اومد ولي نميتونست به پسره زنگ بزنه.چون اعتقاد داشت دختر نبايد اين كارو بكنه.
چند وقت گذشت و پسره كلي افسرده شد. دوسنم ناراحت بود و كاري نميكرد. تا اينكه پسره شماره دوستمو پيدا كرد و بهش زنگ زدو الان باهم ازدواج كردن.
تو هم سعي كن شمارشو پيدا كني و مستقيم تكليفتو باهاش مشخص كني.
سلام دوستان عزیز
از راهنماییهای خوبتون ممنونم.تصمیم گرفتم 1 بار دیگه تنها با خودش صحبت کنم.
دوست عزیز یک خانم اگر واقعا قصدش اذیت کردن ، سر به سر گذاشتن یا مواردی که خودتان بهتر می دانید نباشد اگر عاشق فرد هم باشد هیچ موقع به خودش اجازه نمی دهد به کسی که نمی شناسد و ... زنگ بزند و این می تواند نشانه ی خوبی از پاک بودن این خانم باشد بهترین کار همان صحبت رودرو است در مراحل بعدی اگر خانم واقعا از نیت شما باخبر شود مطمئنا اگر حسی به شما داشته باشد که احتمالا اینطوراست که میفرمایید و شما را دوست دارد بهتر می توانید با یکدیگر صحیت کنید و از احساس واقعیتان نسبت به یکدیگر مطمئن شوید.