RE: این یک خداحافظی ساده نیست .....
اقای لرد حامد من که نمیدانم موضوع از چه قرار است ولی بدانید که دعای ما همراه شماست.....خودتون استاد ما هستید و میدونید که میتونید مشکلتون رو بگید یا نه ولی اندکس فکرکنید ما حتی با سعی در تسکین شما شاید لحظه ایی احساس مفید بودن بکنیم......هر جا هستی موفق و شاد ودر ارامش باشی!!!
RE: این یک خداحافظی ساده نیست .....
یکی از اون بالا انگار داره میشنوه صدامو ....
بـه گـمـونـم کـه اثـر داره دعـامـون ! ! !
هــمسفـر ... ای هـم سـتـاره .....
راه میـوفـتـم کـه خـودش داره هـوامـو...
دلـش سـوخـتـه برای گـریـه هـا مـو ....
راه مـیـوفـتـم کـه خـودش داره هـوامـو ....
http://upload.iranblog.com/1/1236455705.jpg
چـون مـی تـونـه مـنـو تـا دریـا هـا بـیـاره ....
RE: این یک خداحافظی نیست ، یک .... است !
خیلی ناراحت کننده صحبت میکنید! صبح اول صبحی حالمون گرفته میشه تورو خدا یه کم توضیح بیشتر بدهید آقای لرد!
این یک خداحافظی نیست ، یک .... است !
این یک چی است؟ وای خدا چقدر این تاپیک مرموزه ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
سلام لرد حامد عزیز!
"میدونم دلت چی میخواهد !همدمی که حرفای نگفته ای رو که داری از روی صدای فکرت بشنوه!شایدم این همدمو داری و ازش بی خبری!"خودمون تو این دنیای به این بزرگی با اینهمه رایانه و اینترنت و موبایلو تلفن گاهی صداهای ذهنی و تله پاتی و گفتن حرفای ناگفتنی که کلام در برابرشون ناپیدائی فکره!گاهی کم میاریم که به دیگران بفهمونیم کلمه فقط وسیله است نه هدف!
اینه که حرفای ناگفتنیمون زیاد میشه و تا میایم بگیم وقت کم میاریم یا نه!اصلا یادمون میره یا نمیدونیم دیگه چی میخواستیم بگیم یا ا... اصلا برای کسی مهمه که بگیم یا نه!:302:
همه مشغله و گرفتاری داریم مثل خودمن که امروز این تاپیکو دیدم!:D:305:گاهی برای خودمون مشغله ایجاد میکنیم تا پیش بقیه کم نیاریم و نگن طرف چقدر بیکاره هی نشسته داره فکر میکنه و بعدش یه سری چیزهائی میگه که ما هیچی ازش سر در نمیاریم ولی...
به قول یکی از همین کسانی که گفتن متوجه منظور شما نشدیم!:shy:(جناب مدیر!)ما تو بهشت زندگی نمی کنیم که همه همه حرفایی رو که نمی گیمم بفهمن ولی میتونید اعتماد کنید که برای بعضیا این حرفای مگو و نا گفتنی هم با ارزشه و یکشبه سفیدی مو نشانه دانائیه و نباید زیاد ناراحت باشید!:300:
بهتون تبریک میگم و امیدوارم در این سال جدید در هنگام رویش گیاهان و نو شدن طبیعت بر روی این موهای سپید نشانه های از طراوت و جوانی سبز شود!من فقط یه پیام خصوصی و خواهش داشتم {دنباله دست نوشته هاتون)لطفا ترتیب اثر بفرمائید!!!
موفق باشید!:72:
لرد حامد عزیز مهربان در تالار بمانید تالار به شما نیاز دارد
درود
خانم niloofar 25
حرف های خوبی زدید ...
گاهی اوقات دلمان می خواهد خواننده کمی در حرف های ما غوطه ور شود و ما درک کند .... شاید اصلا دلمان نمی خواهد کاری کند چون اصلا کاری از دستش بر نمی آید ...
فقط همدل بودن و همراز بودن و همراه بودن و همدرد بودن کافی است ...
حداقل چون من روی موضوعاتم و نوشته هایم حساس هستم ، اینطور استنباط میکنم ...
خدارا شکر که در اینجا نیز دوستانی خوب دارم .
و از خانم مثل من هم تشکر میکنم که برای من دعا کردند تا گره از کارم باز شود و ازشون صمیمانه تشکر میکنم .
بلی ، این یک خداحافظی نیست ، این ها همه موضوعاتی است که همانند گردیدن به روی آتش انسان را پخته میکند و به قول آقای مدیریت ، پوست کلفت میشویم .
آقاي حامد
مي دوني فولاد چطور آبديده مي شه؟؟؟؟
...
...
...
خوب همينطوري كه الان داري زندگي مي كني!!!
سلام
لرد مهربون تالار خیلی خوشحال شدم که دوباره فعالیت مثبت خودتونو در تالار شروع کردید.
این یعنی که حالتون بهتر شده.
خدارو شکر