RE: لاغری مغز کودک 15 ماه ام وافسردگی شدیدمن.کمکم کنید و راهنمایی
با سلام خدمت همگی دوستان عزیزم و ممنونم از اینکه منو مورد لطفتون قرار میدین
نمیدونین با خوندن نوشته هاتون چقد خوشحال شدم و اشک چشام سرازیر شد
از لطف همه شما عزیزان ممنونم آنی عزیز مریم جان شیما و همسفر و مریم عزیز
در ضمن شیما جان اگه ممکنه برام بنویسین ( یه کم نسبت به همسن و سال های خودش پایین تره ولی خداروشکرمورد آنچنانی نداره ) منظورتون از پایین تر چیه فقط از نظر حرکتی و اینکه آیا تو مدرسه عادی درس میخونن
ممنونم از همتون و سال ÷ر برکتی رو برای همه شما آرزومندم.در ضمن اکثر اعضای فامیل اعتقاد دارن که ÷سرم خواهد تونست تا آخر تابستون راه بره
بازم برامون دعا کنید
سلام عزیزم:72:
سال نو مبارک:43:
امیدوارم سال خوبی داشته باشی:203:
پسر برادرم از نظر حرکتی هیچ مشکلی نداره فقط از لحاظ درس و یادگیری و درک مفهوم باید بیشتر براش وقت بگذاری .درضمن مدرسه عادی می ره ولی یک سال عقب تره یعنی 8 سالشه ولی کلاس اوله. من نمی دونم مورد کوچولوی شما چیه ولی پسر برادرم رو می گفتند چون مقداری دیر متولد شده اکسیژن دیرتر به مغزش رسیده .
نشستن راه رفتن و حرف زدنش نسبت به هم سن و سالش بیشتر طول کشید .یعنی بیشتر از یک سال از همسن و سال های خودش عقب بود.
یادمه که توی روروک می نشست و راه می رفت ولی نمی توانست به تنهایی راه بره بیچاره خیلی دوست داشت باید دستاش رو می گرفتی .
ولی یک بار در عرض یک دقیقه خودبه خودی دور اتاق چرخید و راه رفت هممون از تعجب شاخ درآوردیم .
مطمئنم کوچولوی شما هم به زودی راه میفته راه رفتن زیاد مهم نیست هر چقدر طول بکشه اشکالی نداره بالاخره می تونه راه بره به نظر من بیشترروی یادگیری و زبان و هوشش توجه کنید مخصوصا از همین الان که سن کمتری داره.
مخصوصا روی زبانش زیاد کار کنید چون زبان تاثیر مستقیم روی هوش و درک کودک از محیط اطرافش داره. می شه حتی وقتی که خودتون مشغول به کاری هستید با او همصحبت بشید از همه چیز باهاش حرف بزنید با این کار زود تر به حرف میفته
مطمئنم که می تونه در حد بچه های هم سن خودش باشه شما هم کم نیارید و کمکش کنید ...
سال نو ی شما هم مبارک ممنونم شیلای عزیز و خوشحالم از سلامتی برادر زادتون
پسر من مشکل ذهنی یا یادگیری نداره خیلی هم باهوشه و شیطون و شرور که فقط مشکلش حرکتیه
ممنونم از توضیحاتی که دادی همین حرف زدن های زیاد من با بچم باعث شده الان حرف افتاده و خیلی خوب آوا سازی میکنه و در حد نرمال شاید هم بیشتر از سن خودش کلمه میگه باز هم ممنونم
:73:آفرین به مامان خوب و سالم و پسر کوچولوی توانای تالار همدردی
به: لاغری مغز کودک 15 ماه ام وافسردگی شدیدمن.کمکم کنید و راهنمایی
منونم آنی عزیز
دیدن اسم کاربری شما به من انرژی+++++++++++ میده
یادت باشه تو خودت بهترین انرژی ها را از خودت ساطع می کنی . چرا که مادری توانا هستی و با توانایی هایت قادری کوچولوی مارا هر روز قوی تر از روز قبل کنی .
مواظب پسرک توانا و کوشا و ساعی تالار باش که همگی دوستش داریم و امید داریم روزی در ادامه این تاپیک برایمان از توانایی های فوق العاده اش برایمان بنویسی و بگویی که حسابی از خلاقیتها و توانایی هایش بهره می برد .
به امید آن روزم که معجزه ی دستان توانای تو مادر سالم و نمونه را در وجود پسرک توانایمان ببینم .
رز عزیز سلام من امروز فرصت کردم و موضوع شما رو خوندم فکر کنم وقت آن رسیده که به رز سرخ زیبا تغییر نام بدی عزیزم بیخود نیست که بهشت زیر پای ماداران است
بهشت ابتدا در دست مادر بود و با تولد فرزند او بهشت را بر زمین گذاشت و کودکش را در آغوش گرفت
دوست خوبم خدا رو شکر که فرزند تو مشکل ذهنی نداره پس به خدا توکل کن و هیچوقت به خاطر چیزی که او مقدر کرده ناشکری نکن که حتما حکمتی در این تقدیر بوده امیدوارم با پشتکار و تلاشت کوچولوی عزیز و نازت زودتر را بیفته و از نگرانی بیرون بیای از دور صورت پسر خوشگلمون رو میبوسم و به تو مادر مهربون خدا قوت میگم خوشحال میشیم از پیشرفتهای خودتون بخونیم
سلام به همه دوستاي عزيزم كه موجب دلگرمي من تو اين تالار بودن
عليرغم فشارهاي روحي زيادي كه در دو ماه اخير داشتم كه حتي منجر به اين شد كه دو بار به فاصله 10 روز به دكتر مراجعه كنم و در حال حظر هم قرص بايووكسامين استفاده ميكنم كه ظاهرا براي افسردگيمه
اما در اين دو هفته اخير لطف خدا شامل حالم شده و پسركم از پيشرفت هايي دشته از جمله مستقل شدن در نشستن روروئك سواري كامل و بهم ريختن خونه و لوازم منزل و مهمتر از همه سينه خيز و اينكه لبه ها رو ميگيره و راه ميره
از اينكه در بدترين شرايط روحيم همراهم بوديد از همگي سپاسگذارم و به دعا هاي خيرتون محتاجم.
و با احترام به نظر دوستان اسمم رو به رز قرمز تغيير ميدم:72:
فقط متاسفانه من بلد نيستم اسمم رو تغيير بدم
به به رز قرمز
مادر خوب و مهربان . چه خبرهاي خوبي . اين كوچولو حسابي امروز من را سر حال آورد . از طرف من صورت نازنين و معصوم اش را ببوس و همينطور دستان و پاهاي تواناي اش را غرق بوسه كن . كوچولوي پر تلاش ما كارش درست است و اما ...
خود تو
قرار نبود كار به قرص اعصاب وافسردگي بكشد . چرا ؟!
يادت رفت كه كوچولوي پر توان و پر تلاش ما مامان سالم احتياج دارد ؟!
آنچه گذشته مهم نيست. مهم اين لحظه است . يك بازنگري دوباره به خودت و درون خودت و كوچولوي با غيرتمان داشته باش و شكر خدا را حتما به جا بياور .
در مورد تغيير نام هم بايد با مديريت تماس بگيري . فكر مي كنم كيوان هم بتواند براي تغيير نام به شما كمك كند .
يادت باشه از فراز و نشيبهاي راهي كه بايد در كنار فرزندت داشته باشي نبايد دلسرد شوي . اين راه پر فراز و نشيب در همه ي مراحل زندگي وجود دارد .
به وجود نازنين ات افتخار مي كنم . تو مامان فوق العاده اي هستي . اين را هيچوقت فراموش نكن .
آني عزيز دست دوستاني مانند شما را ميبوسيم
انشا... كه شما هم روز به روز بيشتر شاهد بهبودي پسر عزيزتان باشيد
از بابت افسردگي كه متاسفانه هنوز هم با آن درگيرم در اين چند وقته احساسات ضد ونقيضي داشتم گاهي از ديدن پيشرفتهاي كودكم خوشحال و اميدوار ميشدم و گاهي نيز از دست گريه هايش و كم غذاييش و متاسفانه درك نشدن از طرف همسرم به پوچي كامل ميرسم و احساس ميكنم نبودنم بهتر از بودنم است
اما باز هم حس ديگري در من بيدار ميشود كه مرا وا ميدارد تا با تمام توان به جنگ مشكلات بروم.راستش دكتر ازم سوالاتي پرسيد كه نگران شدم مثل اينكه آيا در انگشتانت احساس كرختي يا گز گز ميكني
براي همين هم بعضي وقتها ترس از دچار شدن به بيماريهاي رواني يا عصبي مثل ام اس و فراموشي و ... بيشتر اذيتم ميكنن.در اين دو ماهه شايد به اندازه 20 سال از همسرم فاصله گرفته ام
گاهي حتي حوصله بودن او در خانه را هم ندارم.والبته اون خودش هم مقصر نيست.كه البته همه اين مسائل بي ارتباط با مشكل كودكمان نيست
در هر حال مممنونم كه سنگ صبورميد و درد دلهاي مرا گوش ميدهيد و با كلام محبت آميزتان مرا به زندگي اميدوار ميكنيد:72: