RE: رابطه جنسي در زندگي زناشويي
آقاي ليدر
نظرتون درمورد يه سفر دونفره(خودتون و همسرتون)به يه جاييكه گوشي موبايل آنتن نده و كسي شما رو نشناسه و دور از همه و شلوغي شهر چيه؟فكر كنم شروع خوبي باشه البته كنار اومدن و گوش كردن به حرفهاي خانومتون (منظورم اجابت كردن خواسته هاي همسرتونه) رو فراموش نكنيد امتحان كنيد خيلي سخت نيست شما مي تونيد اين روحيه و انرژي در شما وجود داره فقط كافيه كه اون رو به جريان بندازيد مطمئن باشيد كه به خواسته هاتون اون هم به بهترين شكل مي رسيد چون شما مي خواهيد
شما فعل خواستن رو مي خواهيد پس موفق ميشيد
سوغاتيه بچه هاي سايت هم فراموش نشه
سوغاتي خبر خوش يا لبخند بر روي لبان شما و همسرتونه
خوش باشيد
عزيز ممنون
واسه سفر دونفره مي تونم بگم چيزي تا نوروز نمونده حتما خواهيم رفت
اما چه کنم با خساست اين زنها تو خريد آدمو کلافه مي کنند
شما دعا کن اين عيال ما حرف گوش کن بشه غرور و لجبازي رو بذاره کنار ,
واسه شيريني يک ماه پرميم راپيد شير مهمون من :43:
سلام من فکر میکنم دیدن فیلم های عاشقانه خیلی میتونه کمک کنه حتما امتحانش کنید
سلام اقا
درکتون می کنم و بهتون حق می دم من مادرم دقیقا مثل خانم شما فکر و عمل می کنه بابا هم رفت یک زن و صیغه کرد . ما بچه ها زمانی که بچه بودیم فکر می کردیم بابا یک ظالم ولی بعد که برگتر شدیم فهمیدیم که بابا حق داره چون مادر من بنده خدا خیلی خوبه و زحمتکش ولی در مورد مسائل عاطفی و جنسی صفر هست و این کارها رو مسخره می دونه و هر چی ما بهش می گیم میگه شماها دخالت نکنید این کارا همش مسخره بازی . ولی من خیلی خیلی خیلی به این مسائل ایمان دارم. شما با خانمت صحبت کن و بگو که این کمبود را احساس می کنید اگر اهمیتی نداد در مرحله بعد ببریدش پیش مشاور و اگر باز هم اهمیت نداد بهش اخطار کنید که می رین با زنی که درکتون کنه رابطه برقرار می کنید البته قانونی نه نامشروع. . شما به عنوان یک انسان این حق رو دارین که نیازهای خود را برطرف کنی. موفق باشین
سلام
آقای لیدر :
تو دوران آشنایی قبل از ازدواجتون دوران نامزدی و... متوجه این مسئله شده بودید؟ یعنی 12 سال پیش این غروربیجا و لجبازیها و... حتی کم یا مثل یه نشونه وجود داشت؟ اگه اون موقع هم پیش زمینه این رفتارها بوده چی باعث شد که همونجا حلش نکنید وتو این مدت احتمالا بیشتر شه؟ شاید اونموقع خواستنیهای شما با این کیفیت و کمیت نبوده و احساس نمیکردید تو طول زندگی تبدیل به مسئله ای بشه که بخواد... اینطور نبوده؟ یه کم راجع به این موضوع صحبت کنید سیر تغییرات احتمالی احساسات هر دوی شما خیلی مهمه.فرضیه های خیلی زیادی واسه این مسیرچندساله هست که هرکدوم یه دید خاص و یه راه احیاناً منحصربه فردی میتونه داشته باشه... این مسیر رو واسه خودتون بازنگری کنید مطمئنم متوجه خیلی چیزا میشید اگر هم بعضی جاها تونستید بلند بلند فکر کنید! و ما رو هم از تجربتون مستفیذ کنید اگر هم فکرکردید و به یه جاهایی رسیدید ولی هیچکدومو نخواستید اینجا بگید یا نتونستید بگید خبر موفقیت حداقل نسبی! شما خوشحالمون میکنه
آقای عرفان اول ممنون بعد هم منتظر بقیشیم مگه مدیر مخالفتی کرده؟! که ادامه نمیدید
آقای لیدر حق شما به عنوان یک انسان متاهل و دارای همسر در برخورداری از لذت جنسی کاملاً به جاست و هر توصیه ای هر چند دلسوزانه در جهت محروم سازی یا نادیده گرفتن این حق است مردود است و راه حل مشکل شما نیست. اگر واقعاً تمام روش ها را برای برقراری یک رابطه ی عاطفی صحیح با همسر خود امتحان کرده اید و هر نوع راه حل ممکن برای تغییر روش همسرتون تا بحال امتحان کرده اید به نظر من این حق شماست که هر طور که صلاح می بینید در جهت رفع این نیاز اساسی تان اقدام کنید و بر شما ملامتی نیست. حرف خاله زنک هایی که را که به همه چیز توجه دارند جز شما و نیاز مشروعتان، را هم نشنیده بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
آقای لیدر حق شما به عنوان یک انسان متاهل و دارای همسر در برخورداری از لذت جنسی کاملاً به جاست و هر توصیه ای هر چند دلسوزانه در جهت محروم سازی یا نادیده گرفتن این حق است مردود است و راه حل مشکل شما نیست. اگر واقعاً تمام روش ها را برای برقراری یک رابطه ی عاطفی صحیح با همسر خود امتحان کرده اید و هر نوع راه حل ممکن برای تغییر روش همسرتون تا بحال امتحان کرده اید به نظر من این حق شماست که هر طور که صلاح می بینید در جهت رفع این نیاز اساسی تان اقدام کنید و بر شما ملامتی نیست. حرف خاله زنک هایی که را که به همه چیز توجه دارند جز شما و نیاز مشروعتان، را هم نشنیده بگیرید.
دوست محترم، اگر خانم لیدر به جای ایشان با چنین مشکلی روبرو باشند، توصیه شما برای ایشان چیست؟
دقیقاً همین توصیه را دارم دوست عزیز. آن خانم هم باید بعد از امتحان تمام راهکارها و وقتی که به این نتیجه رسید که شوهرش از روی غرور یا بی میلی یا عدم توانایی جنسی( که سعی در رفع آن نکرده)نیاز زن رو برآورده نمی کنه، اقدام به جدایی کند. البته بستگی به این دارد که این رابطه ی جنسی چه اهمیت و جایگاهی در زندگی آن خانم دارد. اما بحث من در مورد جنس خاصی نبود. هر انسانی با ازدواج این حق را دارد که این نیاز را که کاملاً شرعی و قانونی هم هست توسط همسرش رفع کند. خانم هم این حق رو داره که با کسی ازدواج کنه که این بدیهی ترین نیازش رو نادیده نگیره و با غرور و سردی اون رو از خودش نرونه.همانطور که یک خانم بی محبتی و سردی و عدم ابراز علاقه از سوی همسرش رو نمی تونه در زندگی مشترک تحمل کنه مسئله نیاز جنسی هم برای مرد (و حتی زن همینطوره.) بحث رو جنسیتی نکنید. با ازدواج زن و مرد حق دارند که از هم لذت جنسی ببرند. هر کسی هم که این مسئله رو نفی کنه یا از غریزه ی جنسی محرومه یا اینکه اصلاً نمی دونه ازدواج یعنی چه.
سلام ابتدا بايد ديد ايا مهارتهاي ارتباط جنسي را شخص ياد گرفته يا نه بعد قضاوت كرد
شوهرم به من خيانت كرده شما بكوييد جه كنم؟