خیلی سخته اگه بخواهی غرورتو بشکنی ولی اگه بفهمی ارزششو داره باید بشکنشی ولی خیلی خیلی سخته و سختر از اون وقتیه که یکی غرور تو رو بشکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی سخته اگه بخواهی غرورتو بشکنی ولی اگه بفهمی ارزششو داره باید بشکنشی ولی خیلی خیلی سخته و سختر از اون وقتیه که یکی غرور تو رو بشکنه
سلام
ممنون از نظرات همه ي شما دوستان گرامي
من ديشب بهش گفتم ، همونطور كه ميدونستم اتفاق خاصي نيوفتاد ولي خودم خوشحالم و انگار كه يك بار بزرگ از دوشم برداشته اند . اصلا اين حس رو كه من كوچيك شدم يا شخصيتم زير سوال رفت ندارم ! ديگه نه دغدغه اي دارم و نه چيز ديگر!
يه جورايي انگار سنگ بزرگي رو كه روي سينه ام گذاشته بودن ، ديشب برداشته شد ! و تونستم يه نفس درست و حسابي بكشم . آخه همش به خودم تلقين ميكردم كه نكنه همه ي اين چيزها تقصير من باشه يا سو تفاهم .........
قبل از گفتن اين موضوع ، اون همش توي فكر و خيالم بود و همش به ياد عشقش بودم ، بي اختيار به يادم ميوفتاد و نميدونستم چيكار كنم ؟ بايد كلي تلاش ميكردم تا يادش از ذهنم بيرون بره !
ولي الان بايد كلي تلاش كنم تا يادش بيوفتم ! يعني ديگه ذهن و فكرم رو به خودش مشغول نكرده ! آزادم و رها
بعد از گفتن اين موضوع انگار يه مسئوليت از دوش من برداشته شد ، همه چيز رو به اون سپردم و خداحافظي كردم .
هيچ موقع فكرش رو نميكردم كه گفتن اين موضوع اينقدر بتونه در آرام كردن من تاثير داشته باشه.
باز هم ا زهمه ي شما دوستان گرامي ممنونم :72:
موفق و شاد باشيد :72: