واپس ماندگی فرهنگی ... !
سلام !
khisebarani عزیز ، انشاالله که اتفاق خاصی نمیفته ...
...
تاسف آوره ! دوستان لطفا در چنین مواردی بی تفاوت نگذرید . این نشون میده که حریم ها شناخته نشده یا در صورت شناخته شدن رعایت نمیشه ، اگر در برابر چنین کاری سکوت بشه ، فرد مقابل در کارش گستاخ میشه و ادامه میده ، اما اگر برخورد مناسبی انجام بشه ، حتما فرد در رفتار تجدید نظر میکنه ...
چنین اتفاقی برای بنده هم افتاده ، فکر کنم گفتنش مفید باشه .
تولد یکی از دختر های فامیل بود و بزن و بکوب برقرار ! اما اون روز عده ای از فامیل های دورمون هم وارد جمع شده بودن که بعضی هامون راحت نبودیم ... ولی به رومون نمیاوردیم ... گذشت و یخمون کمی باز شد . اینم بگم که جو فامیلی ما جوریه که دختر پسرامون با هم مثل خواهر و برادر راحتن و از بابت همدیگه کاملا احساس امنیت دارند ... وسطای مراسم بود ، من هم هر از چند گاهی اون افراد تازه وارد رو زیر نظر میگرفتم ... یهو دیدم یکی از پسرا یواشکی محافظ دوربینشو باز کرد شروع کرد به فیلم برداری از دختر هامون !!!!! http://mail.yimg.com/a/i/mesg/tsmileys2/11.gif
خوشبختانه با اقدام فوریمون نتونست فیلم بگیره و ...
این یه تجربه شد برای میزبان و همه ی ما که هر کسی رو به جمعمون راه ندیم .
این رو فقط به دختر ها نمیگم ، حتی پسر ها هم دقت کنن ، کسی حق نداره بدون اجازه از شما فیلم یا عکس بگیره (یه موقع خوش به حالتون نشه که دختره تحویلتون گرفته و ازتون فیلم گرفته ! شاید فردا پس فردا از اون فیلم علیهتون استفاده بشه !:D) ، این اجازه رو به افرادی که بهشون اعتماد ندارید ندید که ازتون فیلم یا عکس تهیه کنن ، مخصوصا اگر از نظر اجتماعی معروف و یا در جایگاه حساسی باشید ...
این اتفاق برای شخص خودم که پسرم افتاده ، توی فیلم دوربین اصلی یکی از مراسمامون دیدم دختره چند بار با موبایلش ازم فیلم گرفت ، الان هم نمیدونم اون فیلم پخش شده یا نه ... :101: (هر چند که کار خاصی نمیکردم که بعدا برام دردسر ساز بشه)
...
والسلام ...
این کار رو بدون ارتباط با دین هم میشه بررسی کرد ، همون طور که بالا هم عرض کردم این ها حریم خصوصی محسوب میشه ، یکی از دوستان ما به ژاپن ( که به لائیک بودن معروفه) رفته بود ، برای گرفتن عکس با اساتید (که مرد بودند) بدون استثنا باید اجازه میگرفت ، این مورد درباره ی همه صدق میکرد نه فقط ایشون . این موضوع خیلی پیش پا افتاده هست اما در کشور ما که اینهمه ادعای دین و مذهب میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته