RE: شما بگين........آيا تو وجودش ميتونم دنبال عشق بگردم؟؟؟؟
برادرم عاشق دختر همسایه مون بود تقریبا از نوع رفتارهاشون همه می دونستن که این دو تا به هم علاقه دارن برادرم هیچ وقت به دختر همسایه نگفت دوست دارم و هیچوقت هم نگفت قصد ازدواج با تو رو ندارم! چهارسال این رابطه ادامه داشت تا یکی از اقوام دور دختر همسایه اومد خواستگاریش و ایشون هم به برادرم گفتن برادرم که همچنان شرایط ازدواج رو نداشتن به ایشون گفتن که من این آقا رو میشناسم دو سالی با هم همکلاسی بودیم تو دانشگاه پسر خوبیه هم معایبش رو گفت هم محاسنش رو! دختر همسایه که نتونست توی این بلاتکلیفی دوام بیاره با اون آقا ازدواج کرد برادرم 7 سال بعد ازدواج کرد حالا هم برادرم از زندگیش راضیه هم دختر همسایه!
شما تا به حال توی این شرایط قرار گرفتید؟
فک می کنید اگه توی این شرایط قرار بگیرید چه می کنید؟
فک کنید 5 سال دیگه است و شما توی این وضعیت قرار گرفتید اونوقت چه می کنید؟
جواب این سئوالها دقیقا جواب سئوال جودتونه!
قلب سپيد از اين كه شرايط مشابه برادرتو برام بيان كردي ممنونم
راستشو بخواي من الان به اين آقا خيلي علاقه مندم نه اينكه عاشقش باشم و اگه ارتباطمونم بهم بخوره درسته كه خيلي ناراحت ميشم ولي ديگه اون طوري هم نيستم كه آرزوي مرگ كنم....... يعني تونستمم تا حدي هم بر احساساتم غلبه داشته باشم كه اگه يه موقع همه چيز تموم شد زودتر به روال عاديه زندگيم برگردم كه البته اين آقاي محترم هم با رفتاراي متعادل و خوبي كه داشتن تونستن از وابستگي بيش از حد من به خودشون جلو گيري كنن و در عين حالم منو شيفته ي رفتارو منش خودشون بكنن... احساس ميكنم در طي اين 2سالم شناخت نسبتا خوبي ازشون پيدا كردم كه اگه پيشنهاد ازدواج بهم بده قبول ميكنم....ولي اگه همين اتفاقي كه براي دختر همسايتون افتاده براي منم بيفته و اون آقا رك به من بگه كه هيچ وقت نميتونه با من ازدواج كنه منم راه خودمو پيش ميگيرم و از زندگيش خارج ميشم و اگه بگه يه مدت ديگه براي من صبر كن تا شرايطم درست بشه و بعد ازدواج كنيم حتما منتظرش ميمونم(چون بهش علاقه مندم).........حالا نميدونم كارم به نظرتون درسته؟؟؟؟؟ البته بعد از 2سال هنوزم وقتي ميبينمش از ديدنش خسته نميشم!!!!خيلي دركش بالاست....از طرفي ميترسم با گذشت زمان ديگه به اين خوبي نتونم به احساسم غلبه كنم و يه موقع خيلي عاشقش بشم
سلام
خوب من که یک پسر هستم از روی صحبت هایی که شما در مورد اون آقا کردین خیلی از اون خوشم آمد و فکر می کنم آدم با شخصیتی هستش.اما این را باید بدونین که اگه یک پسر از خانمی خوشش بیاد حتما به اون می گه و اگه نگفته خوب احتمالاً خوشش نیامده.دیگه این کار شما هست که بتونین نظر اون آقا رو به سمت خودتون جلب کنین.حالا به هر روشی که فکر می کنی درسته منظورم اینه که جلف بازی و اینکارها نتیجه عکس می ده و صبر کنین ببینید چه تاثیری روی اون آقا می زاره.این راه حلی هست که به نظر من میاد.
دوست خوبم naseria2009 ممنونم...كمك بزرگي به من كردي
باور كنين منم اصلا رفتاراي جلف و غير محترمانه از خودم نشون نميدم.......بارها خودش به من گفته كه رفتار متيني دارم و از نجابت من خوشش مياد ولي حرفاي شما هم منو تا حدي نا اميد كرد........آره درست ميفرمايين "اگه خيلي دوستم داشت حتما علنا اينو به من ميگفت"........از طرفي هم در عجبم كه اگه منو نميخواد علت اين بازگشتا و رجوع هاي پي در پيش چيه.؟؟؟؟؟؟.......چرا هر بار به هم زديم بعد از چند وقت خودش برميگرده و اين بار كمي بر ابراز احساساتش به من اضافه ميكنه؟؟؟؟؟.......
1).پس ايا منظوره شما اينه كه رابطمونو اساسي قطع كنم كه اگه اون هيچ احساسي به من نداره لااقل منم بيش ازاين شيفته اش نشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) يا اينكه به اميد اينكه علاقه اي به من داره و اينكه فرد محترمي هستن سعي در بيشتر به دست اوردن دلش كنم و رابطه ام را با ايشون بهبود داده و ادامه بدم؟؟؟؟؟؟؟
3) يا اينكه آيا فعلا رابطه به همين منوال ادامه پيدا كنه تا ببينم آيا روزي همان اتفاق رخ ميدهد كه انتظار دارم؟؟؟؟؟؟
راستي آقاي naseria2009 شما اگه وجود كسي براتون بي اهميت باشه بعد از هر بار قطع رابطه سعي در برگشت دوباره و به دست اووردن دل اون شخص ميكنين؟؟؟؟
از ساير آقايون و خانوماي محترمم تقاضاي پاسخ به سوالمو دارم و البته آقاي مدير..........ممنون..........
mimi عزیز رابطه به دون هدف به این شکلی که شما فرمودین قطعش کنید /باز گشتن ایشان هم نشانه وابستگی به شماست همین/اگر بهانه ایشان شناخت هست/بگویید به نظر من وقت به اندازه کافی برای شناخت داشتیم و حالا زمان تصمیم گیری است/مگر برای شناخت چه قدر وقت لازمه؟/احساسی برخورد نکنید/رابطه را قاطعانه قطع کن.
آقاي مديرمحترم همدردي با شرحي كه از وقايع دادم آيا شما هم با نظر اكثر دوستان كه معتقد به قطع رابطه ي قاطعانه بودن موافق هستين؟؟؟؟؟ اين آقا بسيار انسان با كمالاتي هستن و تصميم عجولانه و بدون مشورت من رو به هراس ميندازه كه يه موقع در آينده از كرده ي خودم پشيمون بشم!!
آيا شما هم موافق قطع رابطه هستين با توجه به توضيحاتي كه از خصوصيات اين آقا گفتم؟؟؟؟!!!!
در ضمن در طي اين 2 سال 4 نفر ديگه تو دانشگاه پيشنهاد آشنايي به من دادن (كه در نگاه اول هم انسان هاي بدي نيومدن) ولي از وقتي كه اين آقا و خصوصياتشونو ديدم ديگه نميتونم به كمتر از ايشون راضي بشم و توقعات و آرمان هام خيلي خيلي بالاتر رفته!!!.............در صورتي كه اگه اين 4نفر قبل از اين 2 سال به من پيشنهاد ميدادن امكان قبولش از سمت من خيلي بيشتر بود.(البته منظورم ايجاد رابطه ي دوستانه نيست)..... هر آقاي ديگه اي رو ميبينم (افرادي كه خصوصياتشونو ميدونم و باهاشون اشنايي دارم) سريع با ايشون مقايسشون ميكنم و هميشه اين آقا برنده ميشن!!!
عزیز دلم ایشون توی این مقایسه برنده نمیشن شمایید که برای ایشون پارتی بازی می کنید و ایشون هم برنده میشن!!!!!
قلب سپيد عزيز آره شايد هم تو راست ميگي و من به خاطر علاقه ام به اين آقا از بعضي عيبهاش چشم پوشي ميكردم..............به هر حال من از امروز رابطه ام رو با اين آقا قطع كردم......با تمام غرورم نميدونم چرا امروز اين قدر اشك ميريزم.........با خودم ميگم من همون دختري هستم كه تا حالا 5 بار قطع رابطه كرده بودم و هيچ وقت يه قطره اشكم نميريختم...شايد چون هر دفعه ميدونستم شايد روزي برگردم گريه ام نميگرفت.........ولي باور كنين خيلي سخته آدم با دستاي خودش كسي رو كه دوست داره تا آخر عمرباهاش بمونه فراري بده اونم نه به خاطر اينكه رفتارش بد بود و نه به خاطر اينكه به من توهين ميكرد و نه به خاطر اينكه آزارم ميداد بلكه به خاطر اينكه علنا به من نگفت دوستم داره........به هر حال من خيلي فكر كردم و ديدم چه دليلي داره كه ادامه بدم .......با تجربه اي كه ازش دارم ميدونم دير يا زود دوباره بر ميگرده ولي خواهش ميكنم دعا كنين رو تصميمم محكم بمونم و با حرفاش نرم نشم ........برام دعا كنين به خاطر علاقم مجددا رابطه رو ادامه ندم و عاقلانه فكر كنم و اسير احساساتم نشم..........برام دعا كنين..........خواهش ميكنم
راستي آقاي مدير از اين كه به مشكلم پاسخ دادين ممنونم.............ميدونم شايد بفرمايين نظر من هم مثل ساير دوستان بوده ولي پاسخ شما دل گرمي بزرگي براي من بود تا لااقل با اراده 100برابر محكم تر روي حرفم بمونم و دوباره بر نگردم............در هر صورت ممنونم ازتون به خاطر اين سايتي كه راه انداختين..............ممنونم........ ....