RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
خدا جان کسی را نمی گیرد..........هیچ کس بیمار نمی شود.....کسی خسته دل نخواهد شد>>>اگر واقعا تو بخواهی و خوب باشی....
قويا باور دارم برگي از درخت نمي افتد مگر به اذن خداوند و هيچ برگي رنگش به زردي نمي رود مگر با تدبير و خواست خدا كه همه ي اين مسائل درسهايي است از بودن و تعريف داشتن براي حضور و وجود ذات بي كرانش . به درگاه اش پناه مي برم و از درگاه اش تمنا دارم به من بصيرتي عنايت بفرمايد هر آنچه در اين ميان آموختني است بياموزم و هر امتحاني است با خضوع يك شاگر د خوب از پس آن بربيايم كه بي همتاي عالم هم او ست و هم او .
از همه دوستان سپاسگزارم
سلام به همگی:72:
آنی عزیز حتما برات دعا میکنم عزیزم
ولی از شما و هر کسی که این پست منو میخونه عاجزانه تقاضا دارم که واسم دعا کنین
همه چیز به هم ریخته
تمام زحماتم داره به باد میره
تو رو خدا دعا کنین
به خدا اشک امونم رو بریده .................................................. ............
كاترين جان
حتما برايت دعا مي كنم ولي نگرش ات را تغيير بده كه از اين آزمون ها سربلند بيرون بيايي . مطمئن باش حتما بايد درسهايي بگيري . شاگر د خوبي باش .
سلام کاترین جان...
خدایا یکی دیگر از کاربران خوب تالار صدایت می زند.........
خدایا کمکش کن.....ما هم دعا می کنیم کاترین عزیز..:203:
کاترین و آنی عزیز و گرامی..
هرچند همه ما به دعا محتاجیم..
ولی حتما برایتان دعا خواهیم کرد..
خدایا محتاجان درگاهت را نا امید نکن..
خداوندگارا....
به همه بیماران شفا عنایت فرما....
خدایا...خدایا....به همه ما کمک کن......
...................:203::203::203::203:........... ............
سلام :
اني جان ارزو مي كنم خداوند هرچه زودتر پدر و خواهر و برادرت را شفاي عاجل عطا فرمايد
براي سلامتي همه مريض ها :103:
كاترين عزيز اميدوارم شما هم حاجت روا بشي :203:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
بچه ها خواهش مي كنم امشب يك كوچولو براي من و خانواده ام انرژي بفرستيد و دعا كنيد .
براي اينكه بدانيد براي چي به انرژي هايتان احتياج دارم كه حق تان هست كه بدانيد عرض مي كنم
روز اول عيد به عيد ديدني منزل پدرم رفتم حالشان خوب نبود پدرم را همان روز بردم بيمارستان طي 20 روز معلوم شد پدر سرطان روده (ركتوم ) دارند و...
و 10 روز بعد خواهرم شب خوابيد صبح از ناحيه دو پا فلج بود و.. امروز معلوم شده ، ام اس دارد و...
و 17 روزي بعد برادرم هم به ناگهان ديد چشم راستش مختل شد ، خوب يعني چشم اش نمي ديد!! بعد معلوم شد شبكيه چشمش به كل پاره شده . ديروز هم عمل جراحي داشت و ...
خدايا سختي دوران بيماري و دوره نقاهت را بر همه بيماران آسان بگردان .
ممنون از لطف همگي . پيشاپيش از لطف همگي تشكر مي كنم .
سلام خواهرم
من با تمام وجودم برای شما دعا کردم. یقین دارم که دعای دوستان بی جواب نمی ماند. خواهر عزیزم شما هم یقین داشته باشید.، عظمت دردتان را هرچند می دانم نمی توانم متوجه بشوم ولی بدانید این خبر من را هم بسیار ناراحت کرد. شما تنها کسی بودید که ....
به خدای تمام پاکی ها و قدرتها ایمان داشته باشید. امیدوارم هر چه زودتر خنده رو لبهای خونواده شما بشینه.
کاترین عزیز خواهر گلم، برای شما هم دعا کردم. آرامش بیشترین چیزیه که شما بهش احتیاج داری. می دونم خداوند پاسخ قلب مهربان تو رو می ده.
:72:
من دیروز این تاپیک رو متاسفانه ندیدم اما
:203::203::203::203::203::203::203::203:
:72:
شرمنده من امروز اومدم و این تایپیک رو ندیدم.. آنی عزیز امیدوارم که حال پدر و خواهر و برادرتون هر چه زودتر خوب بشه، برادرتون رو عمل کردن چی شد؟
من هم شرمنده ام امروز اين تاپيك رو مشاهده كردم ، از خداوند ميخواهم بيماران مذكور رو هر چه زودتر شفاي عاجل عنايت كنه :203:
الهم اشف كل مريض:203: