-
RE: پيشنهاد همكاري
سلام دوست خوب مهربان دلسوز اقای ارمان عزیز خسته نباشید سال نو مبا رک با د در تالار هر 5 شنبه اهنگهای در خواستی بگذارید اینترنت شما سرعت 56 است اینترنت من سرعت 56 است سرعت خوب نیست به زودی اینترنت پر سرعت می گیرم با سرعت 128 است امیدوارم همیشه سلامت باشید اقای ارمان مشکل حل شد من خیلی دعا کردم مشکل حل شودصندلی داغ 88 سوال درباره چه باشد طراحی صندلی داغ 88 با شما باشد رنگ عوض کنم
-
سلام محمد جان سال نو شما هم مبارك باشه - محمد جان باشه سعي مي كنم اين كار رو انجام بدم ولي آهنگها بايد مناسب تالار و در شأن تالار باشه
شما بگيد من اگه شد حتما اين كار رو مي كنم من اينترنتم سرعت 56 هستش محمد جان
صندلي داغ متوجه نشدم رنگ چي عوض بشه؟!! سوالها رو هم خانم مثل من كه خوب مطرح مي كنند اما بهتره كه سوالها تكراري نباشه و اين همه سوال از يك نفر پرسيده نشه و به ديگران هم اجازه بديم تا از فرد سوالهاي مورد نظرشون رو بپرسند . سوالها بيشتر جنبه آموزشي داشته باشند و به به مسائل شخصي افراد پرداخته نشه!! من قول مي دم كه بعد از عيد در صندلي داغ به عنوان ميهمان شركت كنم ، پيشنهاداتي هم دارم كه براي اجراي اون به مدير تالار آقاي سنگ تراشان عرض خواهم كرد .
موفق و شاد باشيد
-
اقای ارمان عزیز سلام خسته نباشید شما گفتی صندلی داغ پیشنها داتی دارید برای اجرا او به اقای سنگ تراشان عرض خواهم کرد اقای ارمان عزیز صندلی داغ 88 من باید اجرا ی کنم یا نه صندلی داغ 88 سوال جنبه اموزشی داشته باشد صندلی داغ 88 اجرای کنم باید همکار جدید انتخاب کنم صندلی داغ من اجرا می کنم یا نه
-
صندلی داغ من اجرا کنم یا نفر دیگر اعضا تالار صندلی داغ اداره کند موسیقی در تالار ریخته شود پیوست خراب است