اين طور كه من فهميدم شما در طرح مشكل اشتباه كردي.....شما شديدا از خود راضي تشريف دارين و احساس ميكنين هر كي بهتون نگاه كرد قصدي داره و همه چي رو به خودتون ميگيرين
انگار مشكل شمايين نه همكلاسي بيچاره!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اين طور كه من فهميدم شما در طرح مشكل اشتباه كردي.....شما شديدا از خود راضي تشريف دارين و احساس ميكنين هر كي بهتون نگاه كرد قصدي داره و همه چي رو به خودتون ميگيرين
انگار مشكل شمايين نه همكلاسي بيچاره!!!!
در ضمن شما دقيقا عكس چيزي كه گفتي عمل كردي و شايد به عمد اون پسر رو متوجه خودت كردي و حالا.....!!!
دخترا اصولا از اينكه كسي تو كفشون باشه لذت ميبرن!!اين ويژگي در حد نرمال باشه عاليه اما در مورد شما.....!!!
همون شلغم مگه چشه؟؟ خیلی خوبه!
دختر خوب عاقل وقتی می ایستی و به حرفاش گوش میدی یعنی با ارزشه ببخشید که اینجوری می گم یعنی حساب آدم میذاریش
وقتی دیدیش از دید ندیدن بیا اگه باهات حرف زد اجازه نده حرفشو ادامه بده از اون مکان خارج شو در نهایت خونسردی و با لبخند ملیح
وقتی در موردت چیزی میگه نشنو چند بار که بی تفاوتی شما رو ببینه او هم بی تفاوت میشه و اگر اینقدر گستاخه که جایگاه خودش رو نمی دونه و پا از گلیمش درازتر میکنه (این کار او این راه رو برای دیگرون هم باز میکنه که چنین برخوردهایی رو اونها هم در مورد شما انجام بدن و اگه جلو این رو نگیری بعد از مدتی یک نفر میشه چند نفر) با خانواده ات صحبت کن و در جریان قرارشون بده بذار مرزهای رفتارهاش رو بدونه و دیگرون رو هم مجاب کنه که باید مرزهاشون رو بدونن و تخطی نکنن
خیلی جالبه برام چه دختر خودشیفته ای . برات متاسفم چون هنوز خودتو نشناختی تو هم اونودوست داری البته به شیوه ی خودت.
گفتی ایشون فکر میکنن منحصر به فرد تشریف دارن بعدش هم میگی چشمش دنبال منه تو از کجا میدونی حتما اونقدر نگاش کردی و برات مهم بوده که فهمیدی.
اینم بگم تا کسی کلاس و به هم زد و شلوغ کرد نباید از دستش ناراحت شد اتفاقا بعضی وقتا برای تنوع تو کلاس لازمه...
سلام پیانو جون فکر نمیکنی کمی خود خواه وخود پسند هستی همچین در مورد خودت تعریف میکنی که انگار بچه پیغمبری منم جای همکلاسیت بودم به این حساسیت تو گیر میدادم وسر به سرت میزاشتم .از خود راضی.
اگر با من نبودش هیچ میلی
واسه من چرا تاپیک زده این لیلی(پیانیست) ؟
با سلام
شما که همش از خودتون تعریف کردید . خوب به نظر من شما سرتون به کار خودتون باشه و به اون توجه نکنید بی توجهی بهترین کار ممکن در این مورد هستش البته بعضی از افراد هم وقتی جنس مخالفشون بی توجهی میکنه بیشتر جذب میشوند باید ببینید اون فرد اینطور هست یا نه