RE: کدام یک از آقایان با من موافقند؟
سلام
دوستان
یه نکته رو باید در نظر داشت و فراموش نکرد، در علوم انسانی که طرف صحبت، انسان(این موجود کاملا نسبی و غیر قابل پیش بینی)است،نمی شه براحتی نظر قطعی داد،
شاید بهتر باشه جامعه آماری رو محدود تر کنیم چون واقعا نمی شه نظر کلی با همچین شرایطی داد .
با درود؛
سورنای ارجمند،من هیچ جای گفتار این مورد را ندیدم که سخن از توقف بلوغ فکری دختران رود.به هر حال در یک سن مشخص ما با دختران و پسران گوناگونی از نظر بلوغ فکری روبرو هستیم و نمی توان حکم کلی درباره دختران مثلاً 18 یا 20 ساله داد.بیانات شما درباره گروهی از دختران با ویژگیهایی که برشمردید،درست است و درباره همه و حتی بیشترشان به زعم بنده اصلاً درست نیست.
نقاب گرامی بنده این را گفتم و آشکار است که مثلاً به دلیل ظهور عادات ماهیانه دختران زودتر از پسران بالغ می شوند،اما این هیچ ارتباطی به بلوغ فکری یا بلوغ احساسی ندارد.
از دو گوشزد فوق به دوستان خردمندم این نتیجه مشترک را می توان گرفت که نه لزوماً بلکه ممکن است که ازدواج با دخترانی که دو سال از پسر بزرگترند صحیح باشد و به همین سیاق مثلاً ازدواج دختران با دو سال کوجکتر بودن از پسران یا ازدواجی که پسر در آن ده سال از دختر بزرگتر باشد و بالعکس و . .بنابرین حکم قطعی نمی توان داد.
بدرود./
آقاي سورناي عزيز
- بررسي وتحليل يک سوال نياز به انجام اون تحقيق در چارچوب علمي خودش رو داره. (بايد جامعه آماري رو تعريف کرد و... تا بتوان يه نتيجه علمي گرفت.)
- چون شما دارين ارشد ميخونين وچند وقت ديگه بايد پايان نامه تون بدين مورد بالا رو گفتم./ جامعه شناسي از روي افراد اين تالار صحيح نيست چون در مجموع عمدتا افراد تحصيل کرده تو اين تالار ميان. سطح تحصيلات اعضاي اين تالار رو بالاتر از فوق ديپلم حدس مي زنم.
- فرض کنيم قبل از تحقيق پاسخ سوال شما مثبت باشه وبراساس اون شما ميخوايد با دختري بزرگتر از خودتون ازدواج کنيد. ( آيا تنها ملاکتون بلوغ عقلي همسرتونه؟؟)
- بنظر من بايد موردي بررسي بشه ، ملاکاتونو برا ازدواج بنويسين ، اونا امتياز (ارزش نسبي - اين فاکتور نسبت به ديگري) بديد ، موردهائي رو که پيش مياد با اين فاکتورها بسنجيد ،نمره بديد و... وبالاخره انتخاب کنيد.
- نتيجه ممکنه مي تونه اين باشه که يه دختري رو پيدا کنيد که بيش از 5 سال هم ازتون کوچيکتر باشه اما بسيار فهيم ، بينش بالا ، مسئوليت پذير ، حتي بسيار عاقل وکمتر احساسي باشه (مثلا همونيو که شما ميخوايد - قصه علف وبزي !) ، چند سال ديگه ميگين عجب زندگيي داريم ما همش شد عقل ومنطق و... نه هيچ احساسي ، نه عاطفه اي و نه نازي و... .
نتيجه نهائي : يه پسر يا دختري تا وقتي احساس نياز به زندگي مشترک پيدا نکن ازدواج نمي کنن .
ما میگیم موضوع کلیه (18 ساله با 18 ساله 20 با 20 و..) گردآفرید گیر به سنش داده!!
میگیم موضوع بلوغ فکریه babyمیگه چه جور زن بگیریم!
یاعلی:72:
آقا مرتضي ، حيف استقلالي وگرنه !!!!
نه بابا ناراحت نشو من مخلص همه دوستاي تالارم.
من نگفتم چه جوري زن بگير، شما هر جوري دوست داري بگير. عرضم اينه که سن وسال مهم نيست تو اين قضيه. مگه سطح درک وشعور آدما به سنشون مربوطه ؟
دوستمون ميگه خانما تو 26-27 سالگي پخته ميشن (حالا منظور از پخته گي ؟؟) ، خب حالا اگه با يه پسر دو سال کوچيکتر ازدواج کنن لزوما خوشبخت مي شن ؟
من احتمال دادم برا يه هدفي اين موضوع رو پيش کشيدن ، تو ارسالم هم گفتم گيرم که اينطور باشه ، نه اصلا پذيرفتم ، دکتر افروز هم که اينو گفته ونظر ايشون هم محترم ، خط بطلاني کشيدن بر اعتقاد قبلي همه ماها ، قبول
اما آيا اين تنها ملاک انتخابه؟؟؟؟ - ميگم بفرض اثبات اين قضيه حتما ملاکهائي ديگه هست که به اين فاکتور مي چربه ومهمتره.
بابا يه کم دقيق شين رو مطلب ;)
سن معیار مناسبی برای سنجش بلوغ فکری نیست/طرز رفتار فرد در اجتماع و خانواده/مسئولیت پذیری/نحوه برخورد در برابر مشکلات/نوع بروز شادی یا غم/کنترل هیجان از نوع مثبت و منفی/میتونه به نظر من معیاری برای سنجش بلوغ فکری افراد باشه/دختر خانم یا آقا پسری که با برادر یا خواهر کوچکتر از خودش لج بازی میکند و با 20 سال سن نمیتواند رابطه خوبی با یک کوچکتر از خودش داشته باشه نمیتونه به بلوغ رسیده باشه/فرزندی که رفتار مناسبی با پدر و مادرش ندارد آیا به بلوغ فکری رسیده/نحوه بر خورد با همکاران و رده های بالاتر نشونه خوبی است/ کسی که محل کارش یا محل تحصیل روابط اجتماعی خوبی دارد/میتواند از حق خودش دفاع کند/به خوبی صحبت میکند/در برابر انتقاد برخوردی مناسب بروز میدهد/اینها نشونه بلوغ فکری است/اما سن به تنهایی معیار مناسبی نیست و نمیتوان صد در صد به ان تکیه کرد.
سلام
یکبار خصوصی برات نوشتم یه چیزی. یادته؟ صفر تا صد این بزرگواران یکیه.
باور نمی کنی؟
چرا دارید در مورد ظاهر قضیه بحث می کنید؟
مشکل توی جنسیت یا سن و سال نیست می دونید مشکل کجاست؟
آهان! مشکل اینجاست که دختره 18 سالشه مادرش هر جا یه روضه ای مراسم مذهبی امامزداه یا زیارتگاهی میره نذر می کنه که دخترم ازدواج کنه اولین خواستگار دختره هم که میاد جواب بله است دختری که از ازدواج حتی نوع رابطه جنسیش رو هم کامل نمی دونه چه برسه به معیارهای ازدواج! اولین توصیه های مادرانه و خواهرانه و در کل دوستانه ای که به دختر میشه: کار خونه رو خودت به تنهایی انجام نده! بگو غذا درست کردن بلد نیستم! رفتی بیرون میره تو بوتیکهای گرون قیمت و هرچی دلت خواست میخری حتی اگه تو خونه داشته باشی دو رنگ داشته باشی که عیب نداره! دختر فلانی هفته ای یه بار شوهرش براش گل می خره مگه تو از اون چیت کمتره! دختره نه ریخت داره نه قیافه ببین چی جوری ناز میکنه نگاه کن یاد بگیر!
یه مقدار که سن دختر میره بالا می فهمه سختی زندگی یعنی چی بالا و پایین زندگی رو حس میکنه اونوقته که شروع میکنه به درک زندگی مشترک
حالا فهمیدید مشکل کجاست؟
فرهنگ و تربیت وقتی تربیت و آموزش و فرهنگ صحیحی نباشه گذر زمان با تجربه فرد رو تربیت می کنه بهش یاد میده زندگی کنه یاد میده قبل اون شاخه گل رز قرمز یه مغز باز فعال نیازه یاد میگیره اول نیازهاش رو بشناسه بعد ناز کنه
و اما چرا دوست خوبم آقای سورنا فکر می کنن مردا زودتر به بلوغ فکری میرسن؟
پسر رو از 15 سالگی می فرستنش مغازه که فلان چیز رو بخر می فهمه پول یعنی چی وقتی دیپلم گرفت اگه دانشگاه قبول نشه باید بره سربازی وقت نداره یه سال دیگه درس بخونه شاید دانشگاه قبول بشه اگه دانشگاه آزاد هم قبول بشه خرجش به عهده خودشه وقتی از ذهنش بگذره که ازدواج کنه پدرش بهش میگه پسرم زندگی خرج داره باید کار کنی کار کردن هم یعنی ورود به اجتماع برخورد با فکرهای مختلف وقتی پسر یه دختری رو انتخاب میکنه مادرش بهش میگه پسرم زندگی فقط شستن رخت و لباست یا غذا درست کردن نیست چرا داری عجله می کنی! این دختر می تونه تو رو درک کنه حرفت رو می فهمه ملاکهای ازدواجش چیه تو از اون دختر چه توقعهایی داری
و در نهایت کلی مهارت آموزش میبینه برای ازدواج
حالا نباید پسر زودتر از دختر به بلوغ برسه؟
صحبت و نظر خواهی مردانه است و صحبت کوتاه می کنم .
سورنای محترم
نگاه قاطعانه شما همچون شمشیر عدالت دولبه است !
ببخشید من تمام پست ها رو خوندم ولی متوجه نشدم معنی دقیق بلوغ فکری چیه؟
ایا این معنی برای دختر و پسر متفاوته؟
ایا بلوغ فکری با احساس مسئولیت مترادفه؟
میشه منو راهنمایی کنین؟