RE: خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند
جناب آقاي aliebi
من فكر ميكنم آدم بايد تكليفش را با خودش و خواسته ها و معيار هاي خودش روشن روشن بكنه.انوقت تكليف شما با قضاوت ديگران هم معلوم ميشه .وقتي آگاهانه وارد يك رابطه مي شويم وميبينيم كه فاكتورهاي مثبت بيشماري داره بايد جرعت تحمل قضاوت ديگران را هم داشته باشيم.اگر اين خانم امتيازات بيشماري دارن پس شما چرا خودتون را به عداد و ارقام محدود ميكنيد؟ ايا فكر ميكنيد همسر شما از هر لحاظ بايد مورد تحسين عام باشه؟ اين واقعيت را در نظر داشته باشيد كه زير يك سقف فقط شما هستيد و اون وبقيه مردم دنبال رسيدن به خواسته هاي خودشون.
يادم مآيد سالهاي سال آقاي بود كه در ازدواج با من ترديد داشت ميگفت پختگي شما من را وحشت زده ميكنه. چندسال بعد از ازدواجش نادم وپشيمان برگشت وگفت پشيمانم اما خيلي دير بود بعد تاسف مي خورد كه خوشبحال همسرت كه از عقل و درايت شما به راحتي در كنار شما زندگي ميكنه . اين را تعريف كردم كه بدونيد هميشه غفلت هاي زندگي قابل جبران نيستند.پس تا فرصت هست وروزي شما در كنار شماست استفاده كنيد وقدر قابليت هاي آدمي كه در كنارتان است بدانيد.
با سلام..جریان ما خیلی کشدار شد..اما اون واقآ دوستم داره و بهم ثابت شد..منم بهش علاقه دارم(یکم نسبت به اون کمتر) گفتمم که خصوصیات مثبتش زیاده..اونقد به خودم تلقین کردم تو رو درواسی هستم که ذهنم خراب شده!از طرفی به قول شما"تا فرصت هست وروزي شما در كنار شماست استفاده كنيد وقدر قابليت هاي آدمي كه در كنارتان است بدانيد"
اما نگرانم..
هورا به این اذهان باز
همینه زندگی مرز و قاعده نداره و این پختگی وبلوغ سنی است که ربطی به اعداد توی شناسنامه نداره ودر مورد چهره هم ماشاءاله خانمها اینقد به خودشون میرسن که البته بسیار هم خوب است که مورد تناسب چهره هم به نظر نمیاید
به هر صورت خوشحالحم در این تالار با افرادی اشنا میشم که اینقدر روشن و باز به مسایل نگاه میکنند
RE: +خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارن
دکتر افروز بار دیگر تاکید می کند اگر دختر از پسر بزرگتر باشد مشکلی در ازدواج پدید نخواهد آمد.
دکترافروز:: روان شناسان و مشاوران خانواده آگاه باشید
....
این هشداری است که رئیس سازمان نظام روان پزشکی کشور می دهد.
ایشان بار دیگر در گفته های خود به روان شناسان و مشاوران خانواده تاکید می کند که راه را اشتباه نروید .........بنده با تحقیقات سالیانه و گسترده می توانم ثابت کنم که بزرگ بودن دختر از پسر هیچ گونه مشکلی در روابط آنان پدید نخواهد آورد.
دکترافروز با جدیت تمام اظهار می دارد:: دست از خرافه ها و سخنان شیطانی بردارید هیچ دلیل محکم....شرعی...قانونی..عرفی ....و علمی وجود ندارد که ثابت نماید دختر باید کوچک تر از پسر باشد.
ایشان در ادامه می گویند:
اغلب افرادی که با بزرگ بودن دختر از پسر مخالف هستند چند دلیل را مطرح می کنند از جمله اینکه::
بلوغ جسمی و فکری دختر زودتر از پسران جامعه شکل می گیرد و این را مهم ترین دلیل مخالفت خود می دانند.
اما باید بگوییم برخلاف باورهای غلط همینک در جامعه ایرانی رشد دختران و پسران در حال برابری است و تنها یک سال اختلاف بین دختران و پسران جامعه در رسیدن به بلوغ جسمی و عقلی مشاهده می شود که آنهم رفته رفته رو به کاهش است.
.................................................. .....
دکترافروز در ادامه علاوه بر روان شناسان به خانواده ها اشاره می کند.
می گویند: اگر در خانواده ای پسری دختری بزرگتر از خود را برای ازدواج انتخاب کرد(البته اختلاف نباید بسیار زیاد باشد) هرگز در قبال پسر جبهه نگرفته و به سایر ملاک های مهم دختر توجه نماید اگر مناسب بود این ازدواج هیچ اشکالی ندارد.
...................................
دکتر افروز بار دیگر از تحقیقات خود سخن می گوید:
دکترافروز: با بررسی هایی که در مجتمع های قضایی در طی این سالیان انجام دادیم مشخص شد که در سال گذشته از هر 5 ازدواجی که صورت گرفته 4 ازدواج در حال از هم پاشیدن است.. بدین صورت که:
از 5 زوج..........یک زوج طلاق گرفته اند....یک زوج درگیر طلاق هستند....یک زوج نسبت به یکدیگر بی تفاوت هستند..... و تنها یک زوج از زندگی خود رضایت متوسطی دارند.
دکترافروز دلیل این جدایی ها را این گونه اظهار می دارد::
باید بگویم دلیل جدایی ها....سن....مسکن...مادیات...و...نبوده بلکه مهم ترین عامل:
>>>عدم آرامش در زندگی مشترک بوده است..که ناشی از دافعه های روانی..عاطفی.. و نارضایتی جنسی است.
..........................................
در این بین سوالی از دکترافروز در خصوص نقش و میزان تحصیلات در زندگی مشترک می شود..
ایشان در پاسخ می گویند::
هیچ اشکالی ندارد مردی که دیپلم دارد با زنی که فوق لیسانس و تحصیلات عالی دارد ازدواج نماید...اما باید یک نکته مدنظر باشد و آنهم اینکه تجارب حرف های مرد بالا باشد...ایشان تاکید می کنند تجارب حرفه ای خوب بالاتر از مدرک درسی است .
....................
دکتر افروز در آخر بحث خود اشاره می کند:
عدم رضایت عاطفی...جنسی...و روانی از عدم شناخت نشات می گیرد.
...........................
یکی دیگر از سخنان جالب و شنیدی ایشان را بشونید::
دکترافروز>> پسران و دختران ما از همان کودکی در فکر انتخاب همسر هستند و معیارهای ازدواج از همان ابتدا در کودک شکل گرفته است...
بنابراین محبت همسران در حضور فرزندان به یکدیگر بسیار توصیه می شود.. زیرا فرزندان با الگو برداری از مادر و پدر همسر آینده خود را انتخاب می کنند.
به گونه ای که وقتی کودک مشاهده می کند ...مرد(پدر) از سرکار برگشت همسر(مادر) با روحیه شاد به استقبال او می رود و پیشانی او را می بوسد یک نوع امید و معیار در کودک برای انتحاب همسر شکل می گیرد و با شوق فراوان در ذهن خود می گوید آری من این چنین زنی خواهم گرفت مانند مادرم...و صدالبته خود هم مانند مادرش به همسر ابراز علاقه خواهد کرد.
یا هنگامی که پدر بر دستان مادر بوسه می زند و از او بخاطر زحماتی که در پخت غذا و رسیدگی به فرزندان دارد قدردانی می نماید...کودک نیز متقابلا این رفتار را یاد گرفته و جزء ملاک هایش قرار می دهد.
.....................
و درآخر>>ایشان معتقد هستند ازدواج با دختر کوچکتر از خود هیچ اشکالی ندارد اما نباید بیش از حد بر سن کوچکتر دختر تاکید داشت
نقل قول با ویرایش و برگرفته از >> شبکه قرآن و معارف سیما
چه جالب...
فقط موقعی که خانوم میشه ۵۰ سال...
آقا هنوز ۴۸ سالشه و پر حرارت...
واقعا جالبه...
مطمئن باشید بعد ۴۰ سال اونموقست که این عزیزا به مشکل میخورن...
ممنون hosi64 جان از نظرت
اما اگر منظورت از حرارات>>رابطه جنسی است باید بگویم
تحقیقات نشان داده است اوج لذت و حرارت جنسی در خانم ها از سن 30 تا 43 سالگی است
و برعکس در مردان اوج لذت و حرارت جنسی از 18 تا 21 سالگی
بنابراین این هم این سند دیگر در اثبات سخنان دکتر افروز
باتشکر:72:
سلام، می شه رفرنس این تحقیقات رو بفرمایید که از کجاست؟ و برام جالبه بدونم این تحقیقات به چه روشی صورت گرفته. راستش عجیبه! برای خانوما 13 سال و آقایون 3 سال...
امیدوار جان من مطلب بالایی را با معلومات عمومی خود گفته ام
اما دو منبع قرار می دهم>> اولین منبع سایت مردمان است مراجعه کنید و نام "تفاوت های زنان و مردان(جنسی)" را سرچ کنید
دومین منبع >> منبع : آفتاب
من بدون اطلاع کافی مطلبی را ذکر نمی کنم
سلام، خیلی ممنون از جوابتون. راستش من منظورم بیشتر این بود که تحقیقات به چه روشی انجام شده و چه رفرنس علمی ازش موجود هست. لینکی که دادید که نقل مطلبی هست از سایت مردمان و باز هم جواب سوال من نمی تونه باشه.
خود سایت مردمان هم برای من فیلتره! ضمن این که فکر نکنم به دست آوردن سن اوج حرارت جنسی در زن و مرد در حیطه معلومات عمومی بگنجه، معلومات عمومی به چیزی می گن که نیازی به اثبات و تحقیق به روش علمی نداشته باشه، مثل اطلاعات سیاسی، جغرافیایی، تاریخی...
امیدوار جان منظورم این بود در کتاب هامطالعه کرده بودم و در حافظه ام مانده و در ضمن دو منبع معتبر هم نشان دادم...
ولی اینکه به چه روشی این تحقیقات انجام شده والا من رو دعوت نکرده بودند که ببینم :311:
به هر حال ممنون از پیگیرت:72: