capableسلام:
بلگه معنی نداره ودرستش برگه است چون خیلی نازکه وشباهت زیادی به برگ درخت داره!
راستی برای دخترهای قدبلندمثل من که تموم خاستگارهام ازمن کوتاهترندامکان ترشیدگی واین حرفهاوجودداره؟(202سانت قدمن:203:ه)
نمایش نسخه قابل چاپ
capableسلام:
بلگه معنی نداره ودرستش برگه است چون خیلی نازکه وشباهت زیادی به برگ درخت داره!
راستی برای دخترهای قدبلندمثل من که تموم خاستگارهام ازمن کوتاهترندامکان ترشیدگی واین حرفهاوجودداره؟(202سانت قدمن:203:ه)
سلام به همه دوستان
نظرات همه را خوندم خیلی جالب بود
من 27 سالمه ... هنوز هم ازدواج نکردم ...نمیدونم ترشیده محسوب میشم یا نه ... خودم که فکر میکنم فعلا وقت دارم و برام سن ازدواج مهم نیست خوب ازدواج کردن مهمه ولی نباید شرایط جامعه را هم نادیده گرفت ... خودم خواستگارهای زیادی داشتم که با توجه به معیارهایی که داشتم نتونستم فرد مناسبی را انتخاب کنم اگرچه شاید همون خواستگارها به نظر دختر دیگری عالی باشند و یه انتخاب خوب البته ( من منکر ایرادهای خودم هم نمیشم ولی من هم حق انتخاب دارم ) چون خودم نخواستم ازدواج کنم ... وقتی در جمعی از فامیل یا آشنایان یا گوشه و کنایه افرادمی شنوم که چرا ازدواج نمیکنی مگه می خوای با کی ازدواج کنی یا دختران هم سن خودم که 7 ساله ازدواج کردند وبا افتخار سری بالا میگیرند وبه من می گویند اه بجنب داره وقتش میگذره( اگرچه خواستگارهای من به مراتب از نظر اجتماعی و تحصیلی و خانوادگی بالاتر از شرایط کنونی همسران آنها باشد ) به این گونه افراد چه میتوان گفت ، توی دلم بهشون میخندم و میگم من که اگه میخواستنم مثل شما ازدواج کنم 10 سال پیش ازدواج میکردم ... چگونه توضیح بدهیم که من معیارم مثل شما خانه وماشین نیست ... گاهی اوقات از حرفهای انها دلم بهدرد می اید
من باید اول بتونم از هر نظر فرد دیگری را در کنار خودم قبول کنم باید شرایط و روحیات خودم را متعادل کنم و بتوانم ان فرد را در کنار خودم خوشبخت کنم و توانایی خوشبخت کردن دیگری را داشته باشم ...
بگذار همه بگویند دختر ترشیده...
مهم نیست... من که پر از نشاط و جونی هستم
سلام اگرین جون.
مطالبتوبه دقت خوندم شمامدرکت چیه که اینقدرزیباوبااعتمادبه نفس بالا وسنجیده صحبت میکنی؟هرچندکه این ازفهم وشعوربالای توسرچشمه میگیره ونه مدرک.
بعضی ادما سطح فکریشون درهمین حدکه تااین چیزا روببینندشروع کنندبه مسخره کردن ویامیتونه ازحسادت زیادی نسبت به اوباشه ولی شمامطابق باعلاقه هاوفاکتورهای مدنظرت دنبال همسردلخواهت میگردی وهرکسی رولایق همسری خودت نمیدونی انشاا...دراین امرموفق باشی.:43:
اجازه میدی یه کم ازخودم ومشکلاتم برات بگم؟
من دختری هستم19ساله باقدی بلندودرشت هیکل که ازاستانداردخانمهای ایرانی یه کم بلندترم(202سانتیمترقد با90کیلو وزن)
این فیزیک بدنی برای من دردسرهای زیادی درست کرده.ازخونه اگربیرون بیام همه مدام نگاه میکنن ومتلک میگن ومیخان قدشونوبامن بسنجندو صمیمی بشن وباهام عکس بردارند.هرکدوم بایه اسمی صدام میکنن مثل:"اسمانخراش".توی هیچ مراسمی نمی تونم حاضرباشم.تاحالاچندتاخاستگ ری که برام اومده همه ازخودم کوتاهتربودن تاقدوهیکل منودیدن وارفتن!!!
خیلی سعی کردم بااین مسایل کناربیام ولی باورکن امکان نداره!:47:
سلام. من در کل با این کلمه(ترشیده)مخالفم و نظر شما عزیزان رو هم خواندم از این کلمات برای اقایون(البته با لحن دیگر)هم استفاده میشه مطلب پیر پسر ودختر ترشیده رو که نوشتم بخونید.از به کار بردن بعضی الفاظ توی تالار همدردی معذرت میخوام اما چه کنیم که این حرفها وبدتر از اینها تو اجتماع ما رایج شده....موفق باشید وکامروا دوست کوچیک شما(دانش)
سلام سمانه جون
ممنون از لطف شما :72:
بله قبلا در چند پست مشخصات ظاهری خودتان را نوشته بودید که خوشبختانه مطالعه کرده ام :18:
سمانه جون داشتن قد بلند یه افتخاره:R هر چند داشتن قد کوتاه هم سر افکندگی نیست ، یادت باشه همیشه کسانی که بالا به دیگران نگاه میکنند چیزهای بیشتری می بینند:305:... ایشالله یه پسر هم قد خودت پیدا میشه که البته خوب هم بتونه شما را درک کنه.
سلام اگرین خانم.
ازاین که جواب منودادی ممنونم:43:
ولی بایدبگم قدخیلی بلندخصوصابرای خانمهاخوب که نیست هیچی باعث دردسرهم میشه! مجبوری برای صحبت باهرکسی سرتوکاملاپایین بگیری وصحبت کنی همه ازقرارگرفتن کنارت خودداری کنند!!(یه جورایی خجالت میکشند)!
راستی شما قدووزنت چقدره؟
اگرمایلی پیام خصوصی بدیم؟:72:
سلام
دختره همسن من بود با پسره دوست بود هرچی خانواده پسر گفتن پسر ما افسرده است عصبیه 12 ساله اینجوریه هزار تا دکتر روانشناس و......... رفته ولی خوب نشدهنقل قول:
دیجیتال من گفته:
اصلا این ترشیدگی یعنی چی یکی تعریف کنه ؟
ولی دختره اصرار کرد و با پسره ازدواج کرد اون روز نمیدونم چی شده بود دختره گریه میکرد
پسر عمه ام به منو خواهرم گفت ببین زندگی فلانی رو میبنی حالا ببین خب چه عیبی داره بترشی اصلا ترشی رو درست میکنن برا چی میذارن یه مدتی بمونه تا خوب برسه
شما دخترا هم همینطور دیگه ( منظور همون عاقلانه فکر کردنه هاااااااااااااااااااااااا ااا)
بچه ها اگه این مثال بد بوده معذرت میخوام ببخشید اگه نظر من بد بود پاکش کنین
ببخشید دخترا نخواستم توهین کنم منم خودم دخترم
سلام برادر جان.کی گفته 30 سالگی سن ترشیدگیه؟
یکی زود ازدواج میکنه یکی دیر.
یکی سخت گیره تو ازدواج یکی دیگه نه ، اعطاف پذیر تره.
حالا انقلاب اسلامی ربطی به این قضیه نداشت.اگر میخوای به انقلاب حرف بزنی اینجور حرف نزن.خوبیت نداره.
قدر انقلاب رو بدونید.حتما باید مثل عراق و افغانستان سرمون در بیاد تا قدر انقلاب رو بدونیم.
فدای تمامی دوستان
اول وآخر یار.
سلام دوست من.در مورد سئوال اولت من گفته مردم رو تو جامعه گفتم ولی خودم هم باهاش موافق نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman-tanboor
درمورد مثالی هم که زدم(انقلاب اسلامی)خودتون هم خوب میدونید در مثل جای مناقشه نیست
اگه مطلبو کامل خونده باشی بتده گفتم قصد توهین به انقلاب و...رو ندارم.نمیدونم شما برا چی ناراحت شدی؟؟؟:54: