RE: ازدواج کردن سخت شده !!؟!!
از همه دوستان ممنونم.
آقای گرد آفرید خودتان را ناراحت نکنید.درسته اگر وضعیت واقعا وخیم باشه هر کسی باید برای راهنمایی به مشاوره برود.
آقای wintersun77ممنون بخاطر نکته ای که به آن اشاره کردید خوشبختانه از نصیحتهای بجا فرار نمیکنم.
امیدوارم همه دوستانم در تمام مراحل زندگی همیشه موفق باشند و به هر آنچه میخواهند برسند.
سلام بر نیلوفر عزیز.
دوستان نیلوفر منظوری از حرف هایش ندارد و دلیل اینکه گفته است فردی لایق را می خواهد به معنای آن نیست که کسی را می خواهد یا به دنبال کسی است که بهترین امکانات را داشته باشد یا آن کس از هر گونه عیبی بدور باشد.....
آقای گردآفرید لازم نیست همه به روان شناس یا مشاور مراجعه کنند چون روان شناس معجزه نمی کند بلکه فقط راه را نشان می دهد (آن هم با این هزینه های بالا) این راه ها را هم می توان به صورت آسان و با تهیه سی دی های مربوط به آن تهیه نموده و استفاده کرد. تا خود آدم نخواهد حتی بزرگترین روان شناسان نیز نمی توانند کاری انجام دهند.
این حرف شما در صورتی بهترین شیوه خواهد بود قبل از ازدواج چند میلیونی برای این کارها کنار گذاشت.
رشته خود من روان شناسیه چند ماه قبل هم به روان شناسی برای مشکلی که برایم پیش آمده بود مراجعه کردم بعد از کلی هزینه نتیجه ای نگرفتم اما شاید باورتان نشود به پیشنهاد استاد خود کتابی تهیه کردم و مطالعه آن توانستم مشکلم را بر طرف کنم.
من خود نیز اعتقاد دارم قبل از ازدواج هر دو طرف (دختر و پسر) باید نزد مشاور بروند اما با این هزینه های سر سام آور می توان راه های ارزان تری را امتحان کرد.
سلام به همگي دوستان!
اميدوارم ايام به كام باشه!:72:
از اونجايي كه مثل خيلي از اعضاي اينجا مجردم بعد از خوندن تاپيك اين قسمت ترغيب شدم بيام اينجا و اطلاعاتم بيشتر بشه!
اما ظاهرا بحث يك جمله به درازا كشيده شده!و از موضوع تاپيك خارج شديم:303:
واقعا بياييم موانع ازدواجو بيشتر بحثش كنيم
همه ما مي دونيم مهمترين تصميمه زندگيه و خودبه خود انسانها تو اين مرحله نگرانند.
طبق مقياس ارزشيابي هلمز و راهه ،خود موضوع ازدواج 50 درجه فشار رواني به فرد وارد مي كنه!
حال، جدايي بدون طلاق از همسر 65 درجه،آشتي مجدد با همسر 45 درجه،و.....
قصدم اين نيست كه نگران ازدواج باشيم.
ولي بياييم موانعو بشناسيم تا اين مرحله رو با موفقيت پشت سر بگذاريم
خود بنده به خاطر مشكلات مالي فكر ازدواج نيستم فعلا!
حالا اين يه موردشه!چيزاي ديگه هم هست!
كه ميشه نتايج خوبي از اين صحبت ها بدست بياد!
ببخشيد قصدم همراهي با عزيزان هست نه ..
:72:
ممنون از دوست عزیزم نقاب.
با سلام .
amir05خوشحالم که شما هم فهمیدی که
این تاپیک از موضوع خارج شده.
موفق باشی.
سلام نیلوفر/ازدواج سخت شده البته سخت هم بوده/سخت تر شده/چون خودمون سخت میگیریم/فرقی هم نمیکنه/دختر خانوم ها به شکلی/آقا پسر ها هم به شکلی دیگه/اضطراب نداشته باش/ازدواج هم تصمیم مهم هست/از این تصمیم های مهم همه ما داشتیم/همیشه وقتی مسیر کمی در حال تغییر باشه اضطراب داریم/زمان کنکورو به یاد داری/اضطراب داشتی/البته ازدواج شاید مهم تر باشه/ولی سختش نکن/بزرگش نکن/مثل خیلی از هم سن و سالامون که کنکور یک غوله براشون/این که با کی ازدواج کنی به خودت بستگی داره/به دیدگاهت/به میزان شناختت از خودت/از علایقت/از تواناییهای تو/به انتظاراتت از زندگی مشترک/چی داری برای همسر آیندت که بهش بدی/در عوض چی ازش میخوای/همه را روشن کن برای خودت/به اندازه ای که میتونی برای طرف مقابلت قدم بر داری/فدا کاری کنی/گذشت کنی/به همون اندازه انتظار داشته باش/شاید حتی کم تر هم انتظار داشته باشی بیشتر آرامش داشته باشی/هر اندازه توقعاتت از زندگی آیندت بیشتر باشه سخت تر میگذره/واقع بین باش/از یک پسر 26 یا 27 ساله حالا کمتر یا بیشتر مخصوصا مالی چه انتظاری میشه داشت/به نظر خودت واقع بینانست/هر اندازه توقعاتت واقع بینانه باشه و بر اساس واقعیت انتخابت درست تر میشه.
نیلوفر جان اشتباهاتتو در زنگیت بشمار/به طرفت هم به همون اندازه (از نظر من 2 برابر)حق اشتباه بده/اگر کسی باشه عاری از هر اشتباه/او هم به دنبال کسیست بدون هر اشتباهی/اگر کسی بی عیب است/او هم به دنبال کسییت بی عیب باشه/خودت را بشناس /با توجه به شناختت از خودت منتظر طرف مقابل باش/کسی که برای ازدواج پا پیش میگذاره را انتخاب کن/اگر خوب خودتو بشناسی/اشتباهاتتو/عیب هاتو/نقاط قوتتو/میتونی بدون استرس انتخاب کنی.
اصلا" یکی بگوید چه کاری راحت است ؟ مگر زندگی معجونی از سختی و راحتی نیست ؟الحمدا.. بعد از مدتها دولت هم وارد شده است که سازمان ملی جوانان را مامور تشکیل موسسات همسر یابی نموده است ! باز هم خوب است. ولی اصل خود دختر یا پسر است که باید با استفاده از تجربه آدمهای دلسوز وکار بلد واعتماد به نفس واز همه مهمتر توکل تصمیم بگیرد .الان پول در آوردن سخت است ،سالم بودن چه روحی چه جسمی هم سخت است هم هزینه دارد ،ارتباط مفید ومناسب چه با جنس مخالف وچه همجنس سخت است پس به نظر من زیبایی زندگی در همین است ،سختی _آسانی تلاش _نتیجه غم _ شادی
ممنون از sogol93.:43:
(پس به نظر من زیبایی زندگی در همین است ،سختی _آسانی تلاش _نتیجه غم _ شادی):104:>> آنچه از دل برآید بر دل نشیند.ممنون.:104:
سلام
نیلوفر عزیز به نظرم تعداد کمی از دوستانی که نظر دادن متوجه منظور شما شدند ,
من منظور شما رو درک می کنم , شما از بی معرفتی پسرها میترسید , و اینکه بعد از ازدواج چه داستانها و اتفاقهایی قراره بیوفته ,
من خودم پسر هستم و به شما پیشنهاد میکنم که به اطرافتون خوب نگاه کنید , پسرهایی رو میبینید که به محض دیدن شما به دنبال شما میان و می خوان از طریقی با شما دوست بشن , اگر باهاشون دوست شید بدترین و اشتباه ترین کارو در زندگیتون انجام دادید , اما اگر با ادبانه به راه خودتون ادامه بدید و نه باهاشون بد رفتاری کنید و نه باهاشون خوش رفتاری , میبینید که همین پسرها عاشق و دلباخته شما میشن ,
درباره پسرهای خوب و با معرفت باید بگم که سربه زیر هستند و سرشون تولاک خودشون هست , البته اثتثنا هم وجود داره , البته این پسرا دنبال شما راه نمیوفتن اینجا شما باید اونها رو از اینکه شما دوستشون دارید با نگاهتون آگاه کنید ولی بیشتر از این جلو نرید , چون درباره شما فکر بد میکنن ,
موفق باشید دوستان :72: