RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ چ چ چ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
عزیزم این حرفا همش به منزله یه "نه" مودبانه بوده و برای از سر باز کردن شما زده شده. به دنبال هیچ منطقی توش نگرد. چراکه دلیل اونو قبلا برات نوشتم.
درجواب اقا کیوان باید بگم که من توصیه کردم اگر و اگر و اگر ارزششو داره صبر کنه
والا دختر خوب و بهتر کم نیست.
ممنون دوست گرامی.به نظر من که بر گرفته از نوشته هایslimslimهیچ اگری در کار نیست.
slimslimبا خودت رو راست باش ,منطقی و واقعبین باش.البته میدونم که هستی ولی چون بیش از حد ذهنت رو درگیر این رابطه کردی ,احساس چشم منطق رو کور کرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
ببين پسر خوب خودت يه چيزي را مي دوني ولي داري وانمود مي كني و يا مي خواي اينطور وانمود كني كه فرق داره و اون اينه كه با صحبتهايي كه كرده كاملا مشخصه كه هدفش را كاملا تعيين كرده بوده و قصد برگشت نداشته من خودم از جانب خودم مي گم وقتي كسي را دوست دارم و اگر تحت تأثير زمان و شرايط حرفي را زده باشم بخاطر اين دلبستگي حتي شده يه اس ام اسي چيزي مي دادم ولي ايشون را بهتره دوستانه بگم فراموش كن نگو سخته چون هيچ كاري نيست كه ممكن نشود
بازم تشکر می کنم از اینکه جواب دادین. از همه... من بعد از هفت ماه وضعیت روحیم متعادله و کاملا متوجه ام که چی میگید و خودم هم می دونم و به تموم حرفایی که می زنید اعتقاد داشتم و دارم. یه خورده در مورد اس ام اس دادن و تبریک شک داشتم... خوب حالا با این حرفا یه خورده مطمئن شدم. نمی خواستم کاری کنم که چند وقت بعد بگم، چرا این کارُ کردم. همونطور که اون موقع که تازه رابطه بهم خورده بود می خواستم یه کارایی کنم که خدا رو شکر، نکردم وگرنه بیشتر خورد میشدم و زیر سوال می رفتم. حداقل شخصیتمو خورد نکردم. تو همون روزای آخر به اندازه ی کافی خورد شدم و حرف خوردم و دم نزدم. همون کافیه. من خودمو به هیچ وجه دست کم نمی گیرم. از لحاظ شهرت و وضعیت اجتماعی و انسان بودن هم ایشون از من خیلی پایین تره. این غرور و خود بینی و اعتماد به نفس کاذب نیس، حقیقته. اما خوب می خواستم... بی خیال. مهم نیس. آره تجربه ی خوبی بود. اما فکر نمی کردم اینجوری بشه. اشتباه کردم، نمیگم اشتباهی نکردم. اما اشتباه داریم تا اشتباه! اما وقتی به این فکر می کنم که اگه یه وقتی تو زندگی مشترک چنین مشکلی پیش میومد... بازم از کسایی که نظراتشونُ میگن و دارن جواب میدن ممنونم :72:.
سلام!
شاید شما این 7 ماهه اینوبه منزله یه شکست محسوب کردین و باهاش کنار اومدین ولی این در زندگی آینده اتون به نوعی پیروزی محسوب میشه و باعث میشه که اینقدر احساساتی نباشین و از این به بعد نسجیده عمل نکنید.یک دختر 16 ساله احساستی چش وگوش بسه ای که تا اون موقع جز شما باکسی نبوده با یه دختر تازه دانشجوئی که تازه داره به بلوغ اجتماعی مرسه فرق داره و شما هر دوبار تو موقع بلوغ این خانم بوده که سرراه زندگی ایشون بودین.این میتونه یه آزمونی باشه برای تصمیم گیری نهائی که برای زندی آینده تون انجام میدین و میتونید ازش درس بگیرین!
موفق باشین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
سلام!
شاید شما این 7 ماهه اینوبه منزله یه شکست محسوب کردین و باهاش کنار اومدین ولی این در زندگی آینده اتون به نوعی پیروزی محسوب میشه و باعث میشه که اینقدر احساساتی نباشین و از این به بعد نسجیده عمل نکنید.یک دختر 16 ساله احساستی چش وگوش بسه ای که تا اون موقع جز شما باکسی نبوده با یه دختر تازه دانشجوئی که تازه داره به بلوغ اجتماعی مرسه فرق داره و شما هر دوبار تو موقع بلوغ این خانم بوده که سرراه زندگی ایشون بودین.این میتونه یه آزمونی باشه برای تصمیم گیری نهائی که برای زندی آینده تون انجام میدین و میتونید ازش درس بگیرین!
موفق باشین!
من سر راهش نبودم و نیستم. چون به محض اینکه خواست که از سر راه زندگیش کنار برم، رفتم. گفت عذابم نده، ندادم. بدون چون و چرا... من خیلی راحت می تونستم و می تونم خیلی کارا کنم ( که خیلی ها معمولا می کنن!) کارایی که از سر کینه هستُ فقط و فقط برا اذیت کردنه طرفه. نکردم و نمی کنم. چون از اون دسته آدما نیستم... چون معنای زندگیُ می دونم. بلوغ اجتماعی ُ و این حرفا هم به نظر من در مورد بعضی آدما صدق می کنه نه همه. فطرت و سرشت آدما خیلی مهم تر از بلوغ و این چیزاس...
خوب دیگه کسی نظری در مورد حرفای من نداره؟ حرفی؟ چیزی؟
من هم موافقم شخصیتتو خورد نکنی.... اگر رابطه تون تموم شده و برگشتنی نیست ، نیازی به تبریک تولد هم نیست... خودش خواست از سر راه زندگیش کنار بری...! http://qsmile.com/qsimages/38.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
من هم موافقم شخصیتتو خورد نکنی.... اگر رابطه تون تموم شده و برگشتنی نیست ، نیازی به تبریک تولد هم نیست... خودش خواست از سر راه زندگیش کنار بری...!
http://qsmile.com/qsimages/38.gif
ممنون از راهنماییتون. کسی دیگه حرفی نداره؟
slimslim عزيز
مطمئن باش كه تصميمي كه گرفتي و شخصيتي كه براي خودت حفظ كردي را ادامه بده ، عشق را گدايي نمي كنن براش مي جنگن كه شما اينكار را كرده بودي الان هم مطمئن باش دادن اس ام اس هيچي جز منت كشي معناي ديگه اي نداره و اون شخص به اين فكر مي كنه كه چقدر با ارزش هست كه شما با اينكه ازش حرف رد شنيدي باز داري منتش را مي كشي اين واقعيت زندگي است با اينكه خيلي زشت به نظر مي رسه جبهه گيري نيست واقع بين هستي و باش موفق باشي و مسيري را كه انتخاب كرده اي ادامه بده وقتي هيچ تماسي از جانب ايشون نبوده پس صد درصد بي خيال باش و به زندگي جديدي فكر كن اون هم اشتباه زندگي ات نبوده بلكه تجربه اي بوده كه تو فولاد وجودت را آب ديده كرده تا از اين اتفاقات نباشه آدم ساخته نمي شه و نمي تونه به حد كمال انديشه و فكر برسه الان شخصيتت محكمتر از قبل شده و برات آرزوي موفقيت مي كنم
هيچ وقت توي زندگي ات نگذار به هيچ قيمتي ارزش و اعتبار و شخصيتت از بين بره ... نه اينكه خودخواه باشي نه ... براي كسايي كه برات ارزش قائل هستند تو هم ارزش قائل باش و گذشته ها را بعنوان تجربه هايي براي رسيدن به آينده اي بهتر در صندوقچه ذهنت داشته باش
جهاني باش و جهاني فكر كن = راز جهاني شدن گذشتن از روزمره گي هاست
ببین رک بهت بگم اون حتماً سرش به چیزی یا کسی گرمه که با هات تماس نگرفته وگرنه دخترها تحملشون کمتره .نظر من اینه که اون الان یا نامزد یا دوست پسر داره و شما تنها هستی.برای همین دل شما برای اون تنگ شده و اون نه.ارتباطی که قطع شده به سختی می شه احیا بشه.یک راه حل وجود داره اونم اینکه که بافردی که آشنا شده بهم بزنه یا ببینه شما بهتر بودی اونوقت شاید برگرده اما بهتره بهش فکر نکنی.چرا فکر می کنی اون برای تو مهمه.اگه واقعا برات مهم بود این مدت دور از هم نبودین.این یک دلتنگی ساده است.فکر خودت رو به جنبه های منفی اون طرف متمرکز کن دلتنگیت بر طرف می شه .برقراری ارتباط با اون کاملاً اشتباهه.به هیچ جا نمی رسی./
ببین ! یک دختر رابطه رو قطع نمی کنه معمولا مگر دلش جای دیگریی گرم باشه!