RE: بررسی خودارضایی از نظر علمی
دوستان !
لطفا توجه کنید !
عنوان تاپیک هست بررسی خود ارضائی از نظر علمی ! نه از نظر شخصی من یا از نظر مذهب ! این اشتباه بارها دیده شده که موقع بررسی علمی موضوعی تعدادی از دوستان زود به ذکر احادیث پرداخته اند . مشکلی نیست چنین کاری را می توان در تاپیکی برای مثال تحت عنوان بررسی خود ارضائی از نظر مذهبی انجام داد !
علم قضاوت ارزشی ندارد و حقایق را بدون قضاوت ارزشی بیان میکند . لطفا هر مطلبی رو که بیان می کنید با ذکر منبع علمی باشه ! امیدوارم لطف کنید و همکاری کنید .
متشکرم !
:shy::72:
مطالب در مورد این مسئله زیاد مطرح شده(از قبیل علمی و جهت مند) ،اما به نظر منم مهمترین عامل و ضرر این مسئله عدم ارضاء روحی مسئله است که مورد نهی و انکار قرار گرفته ضمن اینکه دوستمون who،مسئله سیگار رو کاملا بجا و درست مطرح کردند،این دو موضوع بشدت بهم شباهت دارن که فکر میکنم سهل الوصول بودنشون یه فاکتور خیلی مهم و اساسیه که باعث افراط در آن،و در نهایت موجبات تخریب ها ی اساسی و ریشه ای رو ایجاد میکنه،
مثلا یکی دو نخ سیگار ممکنه هیچ ضرر اساسی نداشته باشه اما ماهیت سیگار طوریه که اگه آلودش بشی دیگه صحبت یه نخ دو نخ و یه روز دو روز نیست،دیگه باید باهاش یار غار و ...
من کاملا این دو موضوع رو بهم شبیه میبینم و فکر میکنم همین مسئله ی غیر قابل کنترل بودنشون (بخاطر ماهیت خاصشون)است که اینقدر این مسئله رو لبه ی تیغی و حساس کرده.
سلام wintersun77 گرامی .شما طوری نظرت رو گفتی انگار ...........
مطالبی رو که بنده نوشته از کتاب" زن ومرد از نظر روابط جنسی" استخراج شده.این کتاب مجموعه ای از تحقیقات چند دکتر و روانشناس میباشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
مثلا یکی دو نخ سیگار ممکنه هیچ ضرر اساسی نداشته باشه اما ماهیت سیگار طوریه که اگه آلودش بشی دیگه صحبت یه نخ دو نخ و یه روز دو روز نیست،دیگه باید باهاش یار غار و ...
یعنی منظور wintersun77از خود ارضایی همینه؟
کیوان خان اون مطالبی که تو این کتاب نوشته واسه اوناییه که در این کار زیاده روی میکنن. مثلا روزی چند بار. و الا اگه به همون اندازه که یه زن و شوهر با هم معاشقه دارن این کار انجام بشه این علام هیچ کدومش به وجود نمیاد. مثل همه کارای دیگه که اگه از حد خارج بشه ضرر داره.
کسی هنوز به این سوال من جواب نداده: وقتی مرد بعد از معاشقه خودش رو خارج از بدن زن تخلیه میکنه چه تفاوتی با خود ارضایی داره؟
در ضمن هدفم از مثال زدن سیگار این بود که ببینین یه چیزی که از لحاظ علمی همه جوره ضرر داره تو جامعه خیلی عادی مصرف میشه و هیچ کس به ادم سیگاری به چشم یه ادم هوس بازو بی اراده و ..و...و..و..و... نگاه نمیکنه ولی مسئله خودارضایی که پیدا کردن حتی یه مقاله علمی درست و حسابی در مورد ضرراش اینقدر سخته تو جامعه چه وجهه ای داره.
به نظر من اینا همش به خاطر همون چندتا حدیثیه که منبعشم ذکر نشده.
احتمالا خیلیا فیلم american pie1 رو دیده باشن طرز تفکر یه پدر اونجایی و یه پدر اینجایی رو با هم مقایسه کنین.( البته من عقیده دارم که این فیلم کاملا تبلیغاتیه برای خوب جلوه دادن فرهنگ امریکایی ولی به بعضی نکاتش میشه توجه کرد) همین مسائل دست به دست هم میده که یه نوجوان اول از رو بی اطلاعی دست به این کار بزنه و بعد به خاطر اون اینقدر سرشکسته شه و اعتماد به نفسشو از دست بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهاره
*پیامبر اکرمصلی الله علیه وآله وسلم در این باره میفرماید: «ناکح الکف ملعون»؛«ملعون است کسی که خودارضایی کند»
*امام صادقعلیه السلام نیز میفرماید: «با سه گروه خداوند در روز قیامت سخن نمیگوید و پاکشان نمیخواند و عذابی دردناک دارند، از آن سهاند، خودارضایی کننده و کسی که لواط دهد»
*در روایات دیگری امام صادقعلیه السلام خودارضایی را گناه عظیم و مورد نهی الهی معرفی فرموده است.
تصور می کنم عنوان تاپیک بررسی خود ارضایی از نظر علمیه.امام صادق گروههای دیگه رو کیا معرفی کرد؟ من چند گروه به ذهنم می رسه. متجاوز به عنف! زناکاران! قاتلین! خورندگان مال یتیم! فاسدین مالی! کشندگان ائمه اطهار! چقدر گروهها زیاد شدند!
خداوند برای کسانی که مشکل روانی بهشون این فشار رو آورده لقب ملعون می ده؟ تصور نمی کنم این احادیث ذره ای ارزش و اعتبار داشته باشه. خود ارضایی مسئله بسیار پیچیده ای است که به راحتی نمی توان آن را به طور کامل تایید یا زیر سوال برد. گروههای اسلامی بنیاد گرا ، برای آنکه مانند آنها فکر کنیم به تقوا توصیه می کنند!! آیا پیامبر تقوا ورزید؟ در یکی از مقالات که در این سایت آورده شده و در این تاپیک گفته شده که پسرها از لحاظ جنسی 35 سالگی به تحلیل می روند. دین برای تمامی دوران است. در دستورات دینی نیامده است که اگر جوانی که در 35 سالگی از لحاظ جنسی ضعیف می شود در شرایطی که توان ازدواجی برای او عملا نیست چه کاری را انجام دهد؟! آیا ائمه تقوا پیشه کرده و از ازدواج چشم پوشی کرده اند و میل جنسی خود را به فراموشی سپرده اند که از ما بندگان ناچیز انتظار چنین کار خطیری می رود. دوستان به این اشاره نکرده اند که در اسلام تقریبا دست بر هر چیزی گذاشته بشه حرام است و ملعون و خداوند با آن شخص سخن نمی گوید!!" ارتباط جنسی قبل از ازدواج حرام است و زنا، توان بر ازدواج نیست در عین حال خود ارضایی حرام است ولی خداوند میل جنسی را قرار داده است و ائمه هر جایی حدیث اومده از زن تعریف کرده اند و مزایای با زن بودن و میل جنسی(البته از نوع پاکش) را برشمرده اند!! احتمالا خداوند این میل رو برای برخی قرار داده به صورت دکوری که بتونه باهاش میزان تقوا رو اندازه بگیره!
این توهماتی که از خداوند در ذهن خود ساخته اید دور بریزید. خداوند در نگرانی های شما همانقدر نگران است و همان قدر دستان شما را مشتاقانه می فشارد که آرزویش را دارید. او زمانی که شما تحت فشار به چنین کاری (هرچند اشتباه ) دست میازید شما را ملعون نمی داند. با مهربانی منتظر برگشت شماست.
بحثهای مذهبی سریعتر از این تاپیک لطفا جمع بشه. وگرنه بنده به این قناعت نمی کنم.
من در پست بعدی یک سری مزایا و معایب خود ارضایی رو با مرجع میارم.
خودارضایی چه علمی چه دینی منع شده به غیر از بعضی از سایت های سود جو برای از دست ندادن مشتریهاشون که میگن اشکال نداره اگه کم باشه به هر حال چیزی که مشخصه حالا اگه کسی دینیشو قبول نداره علمیش هم که میگه ضرر داره مغزوپوک میکمه!!
شراب هم حرامه چه یک گیلاس چه ته پیک چه یک لیوان چه یک بار چه 10 بار چه تا آخر عمر چرا ؟چون مضره
خودارضایی هم حرامه چون ضرر داره
حالا هر کی مختاره مثل مشروب که هر کی دوست داره مصرف میکنه با این که همه هم میدونن مضره همه هم میدونن حرامه......
به نظرم اینجوری بگم بهتره خودارضایی چون ضرر داره برای همین حرام هم شده
شاید هنوز علم بشر به اون حد نرسیده که کاملا درک کنه که ضرر داره و چرا؟
دوستان در تمامی اظهار نظرهای خود توجه داشته باشند که یک خانه هرچند زیبا و شیک نیاز مند یک دستشویی است!! تا تمامی خانه بوی گند کثافت را نگیرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
خودارضایی چه علمی چه دینی منع شده به غیر از بعضی از سایت های سود جو برای از دست ندادن مشتریهاشون که میگن اشکال نداره اگه کم باشه به هر حال چیزی که مشخصه حالا اگه کسی دینیشو قبول نداره علمیش هم که میگه ضرر داره مغزوپوک میکمه!!
شراب هم حرامه چه یک گیلاس چه ته پیک چه یک لیوان چه یک بار چه 10 بار چه تا آخر عمر چرا ؟چون مضره
حالا هر کی مختاره مثل مشروب که هر کی دوست داره مصرف میکنه با این که همه هم میدونن مضره همه هم میدونن حرامه......
این مقالاتی که در مورد ضرر یا مزایا در این تاپیک آورده شده هیچ یک لینک مناسبی ندارند!