RE: يعني اينقدر سخته يا ...
از همه با تمام وجودم ممنونم
نه بابا كي گفته هرچي شما بگين من حرف خودمو ميزنم من دارم استفاده ميكنم فقط چيزايي كه تو ذهنمه ميگم كه مشكلم با خودم حل بشه تموم حرفايي كه ميزنين كاملا منطقيه و قبولشون دارم من قبل از شروع ترم پيش به خودم قول دادم كه طرفش اصلا نرم و واقعا هم نرفتم تموم حرف ما تو ترم گذشته محدود شد به سلام عليكاي معمولي و يه بار كه اومد بهم گفت دو تا از درساتو با من بگير و ديروزم كه نمره يكي از درسامو ازم پرسيد همين البته اينا روابط كلاميش بود... تو تمام اين مدتم من شروع كننده نبودم خودش سلام ميكرد و خودش ميومد جلو تازه چند بارم وحشتناك سوتي داد كه من به روي خودم نياوردم
باشه اگه با صبر كردن همه چي حل ميشه بازم به زمان ميسپرمش
صدف جان من از اين حرفم قصد جسارت نداشتم ...
دركت ميكنم چون يه زماني من خودم يكي رو خيلي دوست داشتم و عاشقش بودم ،%2
سلام عزیز دلم ، به نظر من 2 راه بیشتر نداری یا اینکه صبر کنی ، یا اینکه فراموشش کنی ، که راه حل دومی رو مطمئن حداقل حالا نمیتونی ، اما خدا صبر و که ازت نگرفته ، صبر کن ، اینا رو میگم چون وضعیت منم مشابه شماست و منم فعلا صبر کردم ، آخه اگه صبرم نکنیم کار دیگه ای که از دستمون بر نمیاد ، پس بهتره که صبر کنیم . من با تمام وجودم برات دعا میکنم گلم ، موفق باشی عزیزم .
ممنونم عزيزم منم برات دعا ميكنم
بله بايد صبر كرد
خدایا بزرگیت رو شکر
من یه پسرم .همین مشکل رو من با خانم همکلاسیم دارم الان که این ÷ست رو خوندم انگار که عکس ماجرای من داره این جا رخ می ده؟ ولی من با اون راحت تر از شما هستم.