RE: لطفا در مورد سکوت 2 ماهه همسرم راهنماییم کنید
BABYعزیز
از راهنماییهایت ممنونم.همونطور که گفتم شوهر من خودش را خیلی خیلی کامل و بدون ایراد می بینه.کلا فکر میکنه هر کاری می کنه و هر نظری داره درسته.میگه:" در خانواده تو زن سالاری حاکمه.تو هم عادت کردی و تو فرهنگ ما همچین چیزی نیست".
در صورتی که در خانواده من نه مرد سالاریه نه زن سالاری تفاهم سالاریه.اصلا مرد و زن سالاری مفهوم نداره.دلیلش هم اینه که مثلا مامانت از بابات می پرسه کجا میری یا کی میای و....در صورتی که اینها اصلا دلیل زن سالاری نیست و به نظر من بین زن و شوهر طبیعیه و حالت دوستانه داره.
مثلا 12 شب تا 2 نصفه شب میره بیرون .حتی در این موارد هم من حق ندارم بپرسم (دوستانه)کجا میری ؟
یا میگه در فرهنگ من زن با شوهرش به هیچ وجه در مورد مسایل زناشویی حرف منی زنه.در صورتی که این مساله هیچ ربطی به فرهنگ نداره و نظر شخصی اونه.و امتال اینها
به قول شما اختلاف فرهنگی اصلا مساله ای نیست که تا این حد مشکل ساز بشه.چون من از اول هم سعی کردم نظراتش را رعایت کنم. مثلا تحت هیچ شرایطی دیگه نپرسیدم کجا بودی وهمینطور در مورد بقیه مسایل.
اما اینقدر قدر نشناسه که هیچ چیز را ندیده و حالا که دیده من روی حرف زدن و آشتی حساسم و میخوام زودتر فاصله ها از بین بره میخواد حسابی از موقعیت استفاده کنه.همونجور که گفته بودم چند شب پیش گفت باید دندون خانوادتو بکنی .ولی من تحت هیچ شرایطی نمی تونم این کارو بکنم حالا به هر قیمتی تموم بشه.چرا این کارو بکنم؟چون خانوادم تو رندگیمون دخالت میکنن.در صورتی که خدا شاهده خانواده من اصلا اهل دخالت در زندگی ما نبوده ونیستن.
خودتو اصلاح کن یعنی هر چی من میگم باید باشه و کاملا گوش به فرمانم باشی.مثل 100 سال پیش .شاید اون موقع هم روابط زن و شوهر ها این طور نبوده.خانوادش مثل خودش همیشه کاراشون درسته و من باید هر چی میگن و میکنن رو ذرست بدونم و هیچ اعتراضی نکنم.در صورتی که فرهنگ پایینی دارن.
به هر حال میخواد از آب گل آلود حسابی ماهی بگیره. ولی من هم نه دیگه کاری میتونم بکنم و نه میخوام بکنم. چون وقتی که گفتم باشه مطابق فرهنگ تو عمل میکنم بازم گفت:نه من باید مطمئن شم تغییر کردی بعد حرف می زنم.
من هم تا جایی که بتوانم صبر می کنم.شاید خودش خسته شود.شاید هم نه.نمی دونم.
در آخر شاید لازم باشه بدونید تحصیلات من فوق لیسانس و او لیسانس است ولی با اینکه حدود 6 ماهه مدرکمو گرفتم به بهونه اینکه بچه کوچیکه و باید 2 سالش بشه بعد بری سر کار نگذاشته سر کار برم.
در شرایط سخت و بحرانی زندگیم هستم. برایم دعا کنید و اگر نظر و راهنمایی دارید بفرمایید.بی نهایت ممنونم
سلام دوست من
یعنی اون نصف شب میره بیرون و هیچ توضیحی نمیده؟
میشه شهر محل سکونت ایشون رو بگید؟
خیلی محکم بهش بگو تویی که هی دم از فرهنگ می زنی باید بدونی که رعایت حقوق دیگران باید دو طرفه باشه یعنی من به عقایدو فرهنگ تو احترام می زارم به شرطی که تو هم به عقایدو فرهنگ من احترام بزاری بگو چطور انتظار داریمن همه چیزو یک طرفه قبول کنم این که زندگی نیست از طرف تو زور گویی و از طرف من قبول بردگیه
بگو تو دوست داری زنت برده باشه کسی که قراره بچه اتو بزرگ کنه باید از خودش اظهار نظر داشته باشه ادم سرزنده ای باشه و بتونه شادی و نشاط به بچه منتقل کنه اگه قرارا باشه من فقط به تو بگم چشب و هر نظری رو کور کورانه قبول کنم یعنی از خودم هیچی ندارم و بچه ای هم که تربیت کنم جز ضعف از من چیزی یاد نمی گیره
پس اگه قراره من عقاید و فرهتگ تو رو قبول کنم تو هم باید متقابلا منو فرهنگم رو قبول کنی تا بتونیم به
ارامش برسیم در مورده مسائل خصوصی هم بگو ما سه سال ازدواج کردیم و من دوست دارم با شوهرم راحت باشم و نیازهامو بهش بگم این صمیمیت برای هر زندگیی لازمه
اگه قرار باشه من همیشه مطیع باشم و لذتی از هیچی نبرم بعد از یه مدتی که تو به ارامش برسی من از درون می پکم تو که نمی خوای این اتفاق بیافته
آواز عزيز
با اين توضيحي که دادين (تفاوت سطح تحصيلات) ، شايد اون احساس مي کنه شما بهش بها نمي دين ، مي دونم تو حرفاتون گفتين هرچي مي گفته ، گفتين چشم (بقول دوستمون چشب) ، اما احساسي که داره فرق مي کنه. همين که احساس کنه (ازنظر شما ) مثلا بي عرضه است شروع مي کنه به بيان نظراتش ، سعي مي کنه خودش رو اثبات کنه حالا از هر طريقي که مي خواد باشه زور، قانون،و...نمي زارم بري سرکار چون من شوهرتم حق دارم نذارم بري و...
رو اين مورد فکر کن ، بهيچ وجه برااين که همسرت خوشش بياد شخصيت خودت رو پامال نکن .
روي جزئيات تمرکز کن. ببين از کدوم رفتار تو ناراحت شده ، اين که شايد انتظار داشته باشه خانوادت هم اون احترامي و که لازمه بهش نذاشتن هم مي تونه يه دليل باشه برا اينکه نذاره شما با خانوادت رفت وآمد داشته باشي.
خلاصه ببين گير اصلي کار کجاست.
برات دعا مي کنم.:203:
elinaعزیز
بله.ساعت 11 یا 12 شب میره بیرون 1 یا 2 یا حتی 3 برمیگرده.منم حق ندارم بپرسم کجا میری.کجا بودی و.....
البته وقتی به شهر خودش منزل پدرش می رویم.چون ما در این شهر غریبیم
BABYعزیز
من سطح تحصیلاتم رو فقط جهت اطلاع گفتم.خدا میدونه هیچوقت این مساله رو نه با گفتار ونه با رفتار بیان نکردم.بله.هرچه گفت به این دلیل که زندگی خوبی داشته باشیم قبول کردم اما به قول شما شاید احساسش چیز دیگه ای است.و دلیلش هم فقط برداشت های غیرمنصفانه و اشتباهشه.غرور و خودپسندیشه که فکر میکنه همه کاراش درسته.
خانواده من بیشترین احترام رو به ایشون میگذارن.با وجود اینکه در این 3سال خیلی منو اذیت کرده هیچوقت نه دخالت کردن.همیشه هم بیش از اندازه بهش احترام گذاشتن.جوری که من بهشون گفتم احترام به اندازش خوبه.چون شوهر من آدم بی ظرفیتیه.ظرفیت احترام و نجابت به خرج دادن و خیلی چیزای دیگه رو نداره.اگه داشت اینطوری برخورد نمی کرد.
او در خانواده خودش چون پسر بزرگه همه کاره است و انها بدون اجازش آب هم نمی خورن.همه چیز با نظر او انجام میشه.اینه که عادت کرده.
اینم بگم آدم بددهنیه و توی دعوا و عصبانیت تا حالا چند بار به من یا خانوادم فحاشی کرده ولی من برای اینکه حرمتها بیمنون شکسته نشه سکوت کردم.
فعلا که سکوت می کنم و تا بتونم زندگی عادیمو می کنم ببینم خسته میشه یا نه؟فقط میترسم بیاد بگه با به قول خودش فرهنگ و نظراتمو قبول می کنی و با خانوادت قطع رابطه می کنی یا جدایی.منم از خانوادم نمی تونم بگذرم
درست هم نیست اینقذر کوتاه بیام.برام دعا کنید و اگه نظری دارید بفرمایید
ممنون میشم
سلام avazعزیز
چه کار کردی خانومی ؟چه خبر همسرت آروم تر شده ؟؟
bloomعزیز
شوهرم چند روزی هست که آشتی کرده وحرف می زنه.اما این سکوت طولانی و....بینمون خیلی فاصله ایجاد کرده.الان بزرگترین نگرانیم در مورد ارتباطش با خانوادمه.نمیدونم چه کنم؟اگه دیگه طبق گفته خودش نخواد با انها رابطه داشته باشه چه کنم؟
دوستان عزیز راهنماییم کنید
bloomعزیز
شوهرم چند روزی هست که آشتی کرده وحرف می زنه.اما این سکوت طولانی و....بینمون خیلی فاصله ایجاد کرده.الان بزرگترین نگرانیم در مورد ارتباطش با خانوادمه.نمیدونم چه کنم؟اگه دیگه طبق گفته خودش نخواد با انها رابطه داشته باشه چه کنم؟
دوستان عزیز راهنماییم کنید
سلام خانومی
خوشحالم که با هم آشتی کردین سعی کن همه ی روابطت رو به حالت عادی برگردونی
عزیزم در مورد خانوادت اصلا حساسیت نشون نده هرچی بیشتر اصراش کنی اون بیشتر غقب می کشه ولی وقتی ببینه شما بی تفاوتی در برابر حرفاش خودش کوتاه می آد