RE: خواهش میکنم خانمها جواب بدهند(مهم،مهم)
و اما در جواب چند همسره بودن:
تا جايي كه من ديده و شنيدهام پسرها حتي وقتي ميخواهند با دختري دوست شوند(بي پايه و اساسترين رابطه بين دختر و پسر) اولين سؤالي كه ميپرسند: آيا در حال حاضر با پسر ديگري رابطه دارد يا نه؟
من فكر ميكنم پسرها تحت هيچ شرايطي حاضر نيستند به همجنس خودشان خيانت كنند، تحت هيچ شرايطي نميتوانند تحمل كنند كه رقيب احساسي داشته باشند و...
حال نميدانم چرا چرا شما مردها از ما زنها ميخواهيد كه به همجنس خودمان خيانت كنيم، براي يك عمر رقيب احساسي را در كنار خودمان ببينيم و سكوت كنيم و با رضايت تن به اين خفت دهيم
هرگاه يك مرد فقط يك مرد توانست ببيند همسرش با مرد ديگري شرعي و قانوني رابطه جنسي و احساسي برقرار كرده و علاوه بر سكوت همسرش را به اين كار تشويق هم كند من هم ميپذيرم كه همسرم چند همسر براي خود برگزيند.
هيچگاه زندگي خود را روي ويرانههاي زندگي ديگري بنا نكنيد زيرا روزي زندگي شما ويران خواهد شد.
لطفاً بفرمائيد اگر ازدواج مجددآقايان از روي هوس نيست پس بخاطر چيست؟
اگر اهل مطالعه و علاقهمند به شناخت بيشنر خانمها هستيد توصيه ميكنم كتاب "رازهايي درباره زنها" نوشته باربارا دي آنجلس كه يك روانشناس موفق است را بخوانيد مطمئن هستم پاسخ خيلي از سوالهايتان را پيدا خواهيد كرد. من به عنوان دختري كه اين كتاب را خوانده ميگويم كه تمام مطالبي كه نوشته كاملا صحيح است و كامل
سلام
دوست عزیز حالا شما می خوای برو باباجان رو راضی کن که بره یک مامان دیگه واست بیاره.یک مدت یک همچین زندگی رو تجربه کن اگر نتیجه گرفتی بیا اینجا در مورد خصوصی ترین و احساسی ترین قسمت زندگی انسان نظریه آماری و ریاضی بده.خودت اولین کسی خواهی بود که به حال مادرت می گریی و بعد به حال خودت و آبروی خانواده ات.
اصلا خودت حاضری بری خواستگاری دختری که پدرش به خاطر تمکن مالی به بوالهوسی اونم تحت پوشش شرع تن می ده؟؟
این فقط بوالهوسیه برادر من.اگر مردی اونطور که شما می گی توانایی مالی داشته باشه و از نظر روحی هم بتونه چند زن رو راضی نگه داره بازم این دلیل موجه ای نیست برای ازدواج مجدد.اون انرژی رو که می خواد صرف نجات بشریت و پناه دادن به زنان بی شوهر مونده بکنه بهتره صرف بچه های خودش بکنه...بچه ها الان از بس پدرشون رو نمی بینن باور کن که با پدرهاشون غریبه اند.تو اول به نیاز های زن و بچه های خودت فکر کنی بهتره تا دید اینقدر کلی و جهانشمول داشته باشی.
آمار علم خوبیه اما اینو فراموش نکن که گاهی آمار به مستدل ترین روش ممکن به ما دروغ های بزرگ می گه...
ولی جدا این پروژه بابای خودتو حتی اگه شده توی عالم خیال عملی کن ببین می تونی یک چنین خانواده افسار گسیخته ای رو بپذیری؟؟
در ضمن یک سوال دیگه:حاضری با دختری که قبلا صیغه مرد دیگه ای بوده ازدواج کنی؟؟؟یا مثل تمام کسان دیگری که از این نظریات ارائه می دن،شما هم یه حاج خانوم آفتاب مهتاب ندیده واسه خودت می خوای که بیس و پایه زندگیت باشه؟
برای نجات دنیا باید اول از خودمون شروع کنیم
موفق باشی
شما خانمهای محترم راه حل بهتری سراغ دارید ؟!این مطلبی که بنده ناچیز عرض کردم راه حل اسلام است و ضمنا" با سابقه تاریخی از ایران کهن !
با عرض معذرت هم تذکر میدهم : دختر نمی تواند صیغه شود تاکید روی صیقه مردان مجرد و زنان بیوه است .آن عده مردان معدودی که میتوانند ازدواج مجدد کنند باید عدالت رعایت کنند و تاکید روی مثلا"دخترانی است سن بالایی دارند وامیدی به ازدواج اول نداشته باشند ودر آخر ما ارادتمند کل مادر ها و خواهرهای محترم هستیم وفقط سوالی مطرح نمودیم
دوست عزيز omed شايد من مطلب رو اشتباه گرفتم يا شما خوب توضيح ندادين
اين موردي كه گفتي تا حدي پيشنهاد خوبيه به شرطي كه ان مرد واقعا عدالت رو رعايت كنه ولي باز هم به نظر من بهتره در درجه اول اين زنها با مردهاي مطلقه ازدواج كنند اگر امكانش نبود به عنوان همسر دوم وارد زندگي ديگري شوند.
به نظر من شخصيت مرد و همسر اول خيلي مهمه دو طرف كاملا به هم اتعتماد داشته باشند زن دوم از نظر اخلاقي هم با مرد و هم با زن اول سازگار باشه و...
شخصي رو ميشناختم كه به هر دليلي در زمان حيات همسرش با همسر شهيدي كه چند سال از خودش بزرگتر بود ازدواج كرد خودش گفت بخاطر ثوابش اينكارو كرده ولي با اين كارش دختر خودشو بي پدر كرد و در حق همسرش كوتاهي.
بنظرت اين ازدواج درست بود اون زن سر و سامان گرفت سرپناه پيدا كرد ولي به قيمت نابود كردن زندگي ديگري
ديدم افرادي رو كه مثل پيشنهاد شما چند همسر داشتند و عدالت رو رعايت كردند و هوو ها به خوبي در كنار هم زندگي كردند بدون كدورت و جنگ و دعوا ولي هم زنها قديمي بودند هم مردها
ببینید من فکر میکنم نسلهای قبلی در مورد ازدواج و اشتغال خیلی بهتر از نسل جدید عمل کردند و رازش را در ساده زیستی و،تلاش بیشتری بود که داشتند برای سکونت و غذا و کار و تفریح و ازدواج به حداقلها راضی بودند چه پسر وچه دختر . برای همین من این سوال را طرح کردم که شاید تلنگری باشد که در قدیم یک مرد خرج چند خانواده را میداد و یا یک زن مدیریت خانواده های گسترده را به نحو احسن انجام میداد و فرزندانی عالی تربیت میکرد (اکثر پدر ها و مادر های ما )
سلام
اگر مردی زن دوم بگیزه دز ایران خانمها اینقدر زن اول از همسری پول می گیره گه بدبخت دست درازی خانم بشه متاسفم برای<STRIKE> آقایان ایرانی </STRIKE> (اصلاحیه مدیر: متاسفم برای بعضی ها )که خصلتسون مثل یک حیوان می مانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
از طرح این موضوع قصد ناراحت کردن خانمها را نداشتم! ببینید با این اینکه این موضوع بارها توسط مسولین طرح شده انعکاس ان از طرف خانمها مثل پاسخهای دوستان شدید وسریع بوده!! یک سوال آماری است ؟،چون ریشه اکثر انحرافات و خلافها بیکاری وبیهدفی(عدم مسولیت در قبال همسر و فرزند و..)دوری از اجتماع (مسئولیت پذیر نبودن )میباشد، شاید بتوان درصد زیادی از ان را به این شکل مهار کرد. البته با توجه به فرهنگ غنی ملی ومذهبیمان، چرا شما خانمها بیرحمانه ما را متهم به هوسباز و بیکار و مریض و...میکنید ؟البته به شکر خدا هیچکدام از عناوین سرکاران و سروران خانم ها به ما مصداق پیدا نمیکند ولی باز هم ممنونم وامیدوارم خانمی هم پیدا شود که کمی آرامتر ودقیقتر و علمی تر پاسخ بدهد.
چند زنه بودن واسه زماني بود كه زن بيوه كه شوهرشو تو جنگ نفله كردن بدون خرجي(تاكيد ميكنم بدون خرجي نه بدون صاااااحب)نمونه نه واسه دوره ي ما كه تا ميبينه طرف مايه داره با هزار كلك صيغه اش ميكنه و البته قربون صدقه ي زن اولشم ميره چون دست پختش خوبه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
با تشکر وچند مطلب : یک زن از نظر روحی نمیتواند بیش از یک نفر را به عنوان عشق بپذیرد ولی مردان قادر به تقسیم علاقه شان هستند (در کتابی خوانده ام)و بهمین خاطر در فرهنگها وادیان چند زنی داریم ولی چند شوهری نداریم بعد هم وقتی فرهنگ طوری شد که مرد مسولیت زندگی را رسما" به عهده گرفت چه موقت چه دایم وچه چند همسری ایجاد هدف وشور وانگیزه میشود اینست که مهم است !من اصلا" بحث شخصی ندارم ولی وقتی یک پسر میبیند امکان ازدواج دائم ندارد برای کار هم با یک حقوق جزئی کاری اداری مثل جواب تلفن میباشد(البته که خانمهامناسبترند) در مورد کار سنگین هم انگیزه ندارد و مسئولیتی هم ندارد چرا امکان ازدواج موقت را شدیدا" سرکوب میکنید! چرا مردانی که کار آفرین وپر تلاش وموفق هستند وشاید 3درصد کل مردان نشوند و باید حمایت شوند و میتوانند چند خانواده را تامین کنند وهر زن در مقطعی شوری جدید ایجاد کند جرئت طرح را نداشته باشند !اینقدر هم زندگی را سیاه یا سفید نبینیم قدری هم خاکستری ! (خصوصا" در مورد عربستان و ایران و..)البته از جو تالار بسیار خوشحالم که همگی آدمهای محترمی حضور دارند و همدیگر را درک میکنند از همه ممنونم ما کوچکترین عضو میباشیم
حالا اگه اقايي قصد داشت تا اخر عمرش با شور و هيجان همسر جديد زنده باشه چه اتفاقي ميفته!هر خانم با ورودش به زندگي يه اقا شور و شوق و انگيزه مياره پس هرچي بيشتر بگيري برنده ايييي:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
شما خانمهای محترم راه حل بهتری سراغ دارید ؟!این مطلبی که بنده ناچیز عرض کردم راه حل اسلام است و ضمنا" با سابقه تاریخی از ایران کهن !
در اسلام راجع به خيلي مسائل دستوراتي داده شده اما نميدانم چرا مردان غيور اين وادي مدعي تمدن 2000ساله هنوز هم دست از مرور و بازخواني قوانين ازدواج مجدد و ....وهر انچه به عيش و نوششان مربوط ميشود بر نميدارند!!!گويا در اين مورد واقعا مسلمانند و شيعه ي علي!!! :163:
حالا اگر مردی اخلاق خوبی نداشت نباید همه مردهای ایرانی را حیوا.. خطاب کنیم !درست نیست .(خانمpantea-8)
در مورد مظلومیت خانمها: چند نفر از آقایان به خاطر مهریه زندانی شده اند؟ فکر میکنم آقایان مظلوم ترند !